Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-212 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-212 Sample Questions:

1. Which three reports can be submitted for reconciling payments during a month-end close? (Choose three.)
A. Aging reports
B. Invoice Audit report
C. Posted Invoice Register report
D. Posted Payments Register report
E. Accounts Payables Trial Balance with details report
Answer: C, D, E

2. Company XYZ has received the following invoice:
The item charges were distributed to various departments. Company XYZ wants to distribute the freight charges proportionately to the same accounts that were charged for the items.
How should XYZ create the freight distributions?
A. Manually enter freight-type distributions for each account that was charged.
B. Enable Automatically Create Freight Distribution in the Invoice region in the Payables Option window.
C. Create a Freight Distribution by selecting the Create Freight Distribution check box in the Invoices window.
D. In the Distributions window, click the Allocate button, identify the distribution type as Freight, select Prorate, and select the distributions to which freight charges would be allocated.
Answer: D

3. Which items do not require approval through the workflow? (Choose all that apply.)
A. invoices not matched to a purchase order
B. invoices that existed before you enabled the feature
C. expense reports imported through the Payables Expense Report Import Program
D. recurring invoices if the recurring invoice template did not have the Approval Workflow Required option enabled
E. invoices that completed the Invoice Approval Workflow process, and the Invoice Approval Workflow process determined that according to the rules set up in Oracle Approvals Management, no one needs to approve the invoice
Answer: B, C, D, E

4. You are working on a multiorganization Accounts Payable implementation with several payable entities.
Your client will not set up supplier bank accounts, and will use payment batch, quick payments and manual payments.
Which payment methods can your client use? (Choose all that apply.)
A. clearing
B. check
C. wire
D. electronic
Answer: A, B, C

5. For a given operating unit, the Automatic Tax Calculation is selected.
Every employee for whom expense reports are entered in Oracle Payables may have different Automatic Tax Calculation options.
What is the best way of meeting this requirement?
A. Do not enter tax details for the invoice, instead calculate them at the time of payment.
B. Create a supplier site for every employee and specify the Automatic Tax Calculation option at the supplier-site level.
C. Let the Automatic Tax Calculation option default from the Payables Option window and this option can be overridden as necessary for each employee expense report.
D. Do not use Automatic Tax Calculation; enter the tax distributions manually for each expense report.
Answer: B

6. Which three types of invoices can be automatically generated (without any manual intervention), if the appropriate setup steps have been performed? (Choose three.)
A. interest invoices
B. recurring invoices
C. purchase order (PO) matched invoices
D. pay on receipt invoices
E. withholding tax invoices
Answer: A, D, E

7. What are three prerequisites for interfacing Payables invoice lines with Assets? (Choose three.)
A. There are no holds placed on the invoice.
B. The invoice must be posted to General Ledger.
C. The option 'Track as Asset' is selected in the Distributions form when entering an invoice.
D. The invoice has been transferred to General Ledger.
E. Distribution Account is Asset Clearing or CIP account
Answer: C, D, E

8. Which two events take place when an invoice is matched to a purchase order (PO)? (Choose two.)
A. Tolerances are enforced.
B. PO quantity billed is updated.
C. PO quantity received is updated
D. PO accounting information is copied over.
Answer: B, D

9. With which three modules does Oracle Payables have two-way integration? (Choose three.)
A. Projects
B. General Ledger
C. Cash Management
D. Oracle Purchasing
E. Human Resources
Answer: A, C, D

10. Which four interface tables are available in Oracle Payables? (Choose four.)
A. Payables Payments Interface
B. Payables PCard Interface
C. Payables Open Interface
D. Suppliers Open Interface
E. Payables PO Matching Interface
Answer: B, C, D, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved