Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-207 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-207 Sample Questions:

1. A customer can directly purchase which of the following pricing objects?
A.Deal
B.Plan
C.Product
D.A and B
E.A, B, and C
Answer: D

2. Of the following objects listed, which is NOT created when using PCM_OP_CUST_COMMIT_CUSTOMER to create an account?
A./product
B./service
C./account
D./payinfo
E./item
Answer: A

3. Which of the following steps is required when creating a new FM?
A.Configure the FM as part of the CM
B.Create an opcode-to-function mapping file
C.Define a new opcode with its number in a header file
D.A and B E.A, B, and C
Answer: E

4. An Infranet.properties file can be found in which of the following default directories?
A./opt/portal/7.0/apps/pin_billd
B./opt/portal/7.0/sys/eai_js
C./opt/portal/7.0/sys/dm_oracle
D./opt/portal/7.0/sys/cm
E.None of the above
Answer: B

5. Which of the following opcodes is NOT implemented in the Business Process Tier? A.PCM_OP_CUST_COMMIT_CUSTOMER
B.PCM_OP_ACT_ACTIVITY
C.PCM_OP_SEARCH
D.PCM_OP_RATE_ACTIVITY
E.PCM_OP_CUST_MODIFY_CUSTOMER
Answer: C

6. Which of the following is NOT a valid error location for an error that occurred in the CM?
A.PIN_ERRLOC_CM
B.PIN_ERRLOC_FLIST
C.PIN_ERRLOC_PCM
D.PIN_ERRLOC_POID
E.B and C
Answer: C

7. Which of the following is NOT Portal client-side software?
A.Self-Care Manager
B.Pipeline Manager
C.Pricing Center
D.Revenue Assurance Center E.Business Configuration Center
Answer: B

8. Which of the following is NOT an example of a bill item?
A.Usage item
B.Configurable item
C.Settlement item
D.Cycle arrear item
E.Cycle forward item
Answer: C

9. A customer purchases a calling plan that charges all calls at a rate of $0.50/minute. After a 100-minute call, the customer is charged with the amount of $50.00. This particular calling plan has two discounts. Discount object 1, which is set at a priority of 4, is configured to give a 15% discount. Discount object 2, which is set at a priority of 5, is configured to give a 25% discount. Both discount objects are defined as parallel.
Based on the scenario above, the total charge paid by this customer for the 100-minute call after the discounts are applied is
A.$32.50
B.$37.50
C.$20.00
D.$42.50
E.$30.00
Answer: E

10. Which of the following is an example of Supplementary Service for GSM Telephony?
A.Voicemail
B.Caller ID
C.Friends and Family
D.A and B E.A, B, and C
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved