Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-202 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-202 Sample Questions:

1. Which authentication method allows for self-registration by Web users?
A. Web Single Sign On
B. database authentication
C. Windows authentication
D. Directory Server authentication
Answer: D

2. What are view Web template items?
A. View object definitions
B. Applets that have been bound to a view
C. Controls that have been bound to an applet
D. Siebel tags used to define the applet parameters in a view
Answer: B

3. You set the search specification on the Account business component to [Status] = Active, and the search specification on the Account List Applet to [Status] = Red Customer.
What do you see when you navigate to the Account List View?
A. Both Active and Red Customer accounts, because the search results are ORed together.
B. Nothing, because the search results are ANDed together.
C. Only Active accounts, because the search specification on the business component takes precedence.
D. Only Red Customer accounts, because the search specification on the applet takes precedence.
E. An error message, because the application detects the conflicting search specifications.
Answer: B

4. You want to add a business service step to a workflow. Which three are steps that you might perform to configure the business service step? (Choose three.)
A. create additional process properties
B. assign a value to the Business Service Name property
C. assign a default value to the Object Id process property
D. assign a value to the Business Service Method property
E. create input arguments by right-clicking the business service step and selecting Show Input Arguments
F. create one or more output argument records for the business service and set the type to Business Service
Answer: A, B, D

5. Which three are true about Siebel Business Rules? (Choose three.)
A. They are stored in a knowledge base.
B. They are created using the HaleyAuthority application.
C. They are executed in the Business Rules Service server component.
D. They are executed by invoking the Business Rules Service business service.
E. They are automatically updated whenever the object definitions in the Siebel repository are changed.
Answer: A, B, D

6. What is the primary difference between an organization and a division?
A. Divisions can be deleted, organizations cannot.
B. Organizations can be deleted, divisions cannot.
C. Positions are assigned to organizations, and not divisions.
D. Organizations are used for Access Control, divisions are not.
Answer: D

7. Which Siebel business entity represents businesses external to your company that could be a current or potential client, business partner, or competitor?
A. Contact
B. Account
C. Position
D. Opportunity
Answer: B

8. Which Server Administration feature can be configured to notify the Administrator when a server component reaches an undesired state?
A. Audit trail
B. System Alerts
C. Siebel State Model
D. Component Event Logging
Answer: B

9. What does the Component Reconfiguration feature allow you to do?
A. Modify component parameters while allowing existing component tasks to continue running using the old parameters.
B. Activate reconfigured components at the next server restart.
C. Move server components from one server to another.
D. Stop all current instances of a component and restart them with new parameters.
Answer: A

10. Which two clients obtain initialization settings from both the configuration file and Application Object Manager component parameters? (Choose two.)
A. Web Client
B. Handheld Client
C. Mobile Web Client
D. Wireless Web Client
E. Dedicated Web Client
Answer: A, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved