Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-100 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-100 Sample Questions:

Q: 1
Examine the command on its output:
[root@FAROUT ~] # modprobe –v nfs
Insmod /lib/modules/2.6.39-100.0.12.e16uek.x86_64/kernel/fs/nfs_common/ nfs_acl.ko insmod /lob/modules/2.6.39-
100.0.12.e16uek.x86_64/kernel/net/sunrpc/auth_gss/ auth_rpcgss.ko
Insmod /lib/modules/2.6.39-100.0.12.e16uek.x86_64/kernel/fs/fscache/fscache/ko
Insmod /lib/modules/2.6.39-100.0.12.e16uek.x86_64/kernel/fs/locked.ko
Insmod /lib/modules/2.6.39-100.0.12.e16uek.x86_64/kernel/fs/nfs/nfs.ko
Which two statements are true about the modprobe command?
A. It will load the nfs module if all the modules upon which it depends have been loaded.
B. It displays the dependency resolution for the nfs module and loads all the modules upon which nfs depends before loading the nfs module.
C. It verifies that the nfs module and all other modules that depend on the nfs module are installed.
D. It displays the dependency resolution that would occur if the nfs module were to be loaded using modprobe nfs.
E. It only loads the nfs module if all the modules upon which it depends have not been loaded yet.
Answer: A

Q: 2
What is the main advantage of the Oracle Unbreakable Enterprise Kernel compared with the Red Hat compatible kernel?
A. It is more secure and, therefore, more difficult to hack.
B. It has a lower Mean Time Between Failures.
C. It provides higher availability for applications by reducing Mean Time to Recovery.
D. It scales better for more CPUS, memory, and Infiniband network connections.
Answer: D

Q: 3
Examine this extract from the /etc/ssh/sshd_config file:
passwordAuthentication no
What is the effect of this parameter settings on the use of openSSH commands on both the client and server?
A. Passwords are not required and no ssh-keygen is required either. Only passphrase are required.
B. Client users whose keys are not in the authorized_keys file on the server are unable to use passwords to authenticate themselves to the server.
C. The ssh daemon does not ask for a password before starting or stopping the sshd service.
D. Client users whose keys are not in the authorized_keys file on the client are unable to use passwords to authenticate themselves to the server.
Answer: B

Q: 4
Which four statements are true about software on the Oracle Public YUM server?
A. It contains Oracle Linux installation ISO images.
B. It contains Oracle Linux binary RPM packages.
C. It contains Oracle Linux errata packages.
D. It contains Oracle Linux source RPM packages.
E. It contains beta Oracle Linux software packages.
F. It does not contain Unbreakable Enterprise Kernel packages.
Answer: B, C, D, F

Q: 5
Which two statements are true concerning the installation and configuration of the bootloader by the Anaconda installer, which is then used to boot Oracle Linux?
A. The Linux Loader (LILO) bootloader may be chosen for installation.
B. The bootloader must be password protected and Anaconda prompts for a password in all cases.
C. The Grand Unified Bootloader (GRUB) is the only bootloader used by Oracle Linux.
D. If previously installed operating systems are found on disk partitions that were not overwritten, then an attempt is made to configure the bootloader to be able to boot them.
E. The bootloader is installed by default in the first partition of the disk.
Answer: AE

Q: 6
You want to display the value of a shell variable called service after assigning a value as shown:
SERVICE =ACCT S
Which two settings will display the name of the variable and its value?
A. set | grep service
B. echo $SERVICE
C. env | grep SERVICE
D. env $SERVICE
E. set $SERVICE
Answer: B, C

Q: 7
Which statements is true concerning Oracle Linux configuration files for users and groups?
A. The /etc/passwd file contains hashed passwords for each user.
B. The /etc/shadow file contains hashed passwords for each user.
C. The GECOS field in /etc/passwd file may be empty.
D. The /etc/group file contains the group name and the hashed group password.
Answer: B

Q: 8
Examine these statements and their output taken right after successful install of Oracle Linux:
[root@FAROUT /] rpm –q firstboot
Firstboot -1.110.10-1.0.2.e16.x86_64
[root @FAROUT /] # chkconfig - - list firstboot
Firstboot 0:off 2:off 3:off 4:off 5:off 6;off
[root@FAROUT /] # /etc/sysconfig/firstboot
RUN_FIRSTBOOT=NO
What is the conclusion?
A. The option to run firstboot was deselected during Oracle Linux installation.
B. The system was installed with desktop graphical packages and rebooted and the firstboot utility ran successful.
C. Firstboot never ran in any run level because the service is turned off for all run levels.
D. The system was installed without selecting desktop graphical packages, thereby disabling firstboot from running.
Answer: A

Q: 9
Which three settings can be controlled by using the chage breemar command as the root user, to modify the parameters in the /etc/shadow file?
A. The expiration date of the breemar account
B. The number of days after the breemar account is locked, that it becomes expired
C. The maximum number of days that must elapse between password changes by the user breemar before the password becomes invalid
D. The number of days after the breemar account is locked, that it becomes unlocked
E. The minimum number of days that must elapse between password changes by the user breemar
F. The maximum number of failed login attempts on the breemar account before the account is locked
Answer: A, C, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved