Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-067 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-067 Sample Questions:

Q: 1
You issue the command:
SQL> ALTER DATABASE BACKUP CONTROLFILE TO TRACE;
Which statement is true about the command?
A. It creates a copy of the control file and stores it in the location specifiedin the diagnostic_dest initialization parameter.
B. It creates a file that contains the SQL statement, which is required to re-create the control file.
C. It updates the alert log file with the location and contents of the control file.
D. It creates a binary backup of the control file.
Answer: A

Q: 2
As part of a manual upgrade process, after installing the software for Oracle Database 12c and preparing the new Oracle home, you shut down the existing single-instance database.
Which step should you perform next to start the upgrade of the database?
A. Start up the database instance by using the new location of the server parameter file and run the catuppst.sqi script to generate informational messages and log files during the upgrade.
B. Start up the database instance by using the new location of the server parameter file and run the cact1.pl script from the new Oracle home to use parallel upgrade options that reduce down time.
C. Start up the database instance by using the STARTUP UPGRADEcommand and gather fixed object statistics to minimize the time needed for recompilation.
D. Start up the database instance by using the STARTUPUPGRADEcommand, which opens the existing database, and then performs additional upgrade operations.
Answer: C

Q: 3
Which two statements are true about tablespaces in multitenant container databases (CDBs)?
A. Default permanent tablespaces can be shared across pluggable databases (PDBs).
B. The current container must be set to root to create or modify the default temporary tablespace or tablespace group for a CDB.
C. Each PDB can have its own default temporary tablespace.
D. The default permanent tablespace for a PDB can be changed only by a local user with the required permissions.
E. The amount of space that each PDB can use in a shared temporary tablespace must be set at the CDB level.
Answer: A,B

Q: 4
When is the UNDO_RETENTION parameter value ignored by a transaction?
A. when the data file of the undo tablespace is autoextensible
B. when there are multiple undotablespaces available in a database
C. when the undo tablespace is of a fixed size and retention guarantee is not enabled
D. when Flashback Database is enabled
Answer: C

Q: 5
In your database, there are tablespaces that were read-only when the last backup was taken.
These tablespaces have not been made read/write since then. You want to perform an incomplete recovery on the database by using a backup control file.
What precaution must you take for the read-only tablespaces before performing an incomplete recovery?
A. All the read-only tablespaces should be taken offline.
B. All the read-only tablespaces should be restored separately.
C. All the read-only tablespaces should be renamed to have the MISSINGnnnn format.
D. All the read-only tablespaces should be made online with logging disabled.
Answer: B

Q: 6
Which two statements are true about the Automatic Diagnostic Repository (ADR)?
A. The ADR base is shared across multiple instances.
B. The ADR base keeps all diagnostic information in binary format.
C. The ADR can be used to store statspack snapshots to diagnose database performance issues.
D. The ADR can be used for problem diagnosis even when the database instance is down.
E. The ADR is used to store Automatic Workload Repository (AWR) snapshots.
Answer: C,D

Q: 7
Your database is running in archivelog mode and regular nightly backups are taken. Due to a media failure, the current online redo log group, which has one member, is lost and the instance is aborted.
Examine the steps to recover the online redo log group and move it to a new location.
1.Restore the corrupted redo log group.
2.Restore the database from the most recent database backup.
3.Perform an incomplete recovery.
4.Relocate the member of the damaged online redo log group to a new location.
5.Open the database with the resetlogs option.
6. Issue a checkpoint and clear the log.
Identify the required steps in the correct order.
A. 1, 3, 4, 5
B. 6, 3, 4, 5
C. 2, 3, 4, 5
D. 6, 4, 3, 5
Answer: C

Q: 8
Examine the backup requirement for your company:
1) Every Sunday, a backup of all used data file blocks is performed.
2) Every Wednesday and Friday, a backup of all the changed blocks since last Sunday's backup is performed.
3) On all the other days, a backup of only the changed blocks since the last day's backup is performed.
Which backup strategy satisfies the requirements?
A. level 0 backup on Sunday, cumulative incremental backup on Wednesday and Friday, and differential incremental level 1 backup on all the other days
B. level 0 backup on Sunday, differential incremental backup on Wednesday and Friday, and cumulative incremental level 1 backup on all the other days
C. full database backup on Sunday, level 0 backup on Wednesday and Friday, and cumulative incremental level 1 backup on all the other days
D. full database backup on Sunday, level 0 backup on Wednesday and Friday, and differential incremental level 1 backup on all the other days
Answer: B

Q: 9
Your database supports a Decision Support System (DSS) workload that involves the execution of complex queries. Currently, the database is running with peak workload. You want to analyze some of the most resource-intensive statements cached in the library cache.
What must you run to receive recommendations on the efficient use of indexes and materialized views to improve query performance?
A. SQL Performance Analyzer
B. SQL Access Advisor
C. SQL Tuning Advisor
D. Automatic Workload Repository (AWR) report
E. Automatic Database Diagnostic Monitor (ADDM)
Answer: B

Q: 10
Identify two scenarios in which the RMAN crosscheck command can be used.
A. when checking for backups that are not required as per the retention policy
B. when updating the RMAN repository if any of the archived redo log files have been deleted without using RMAN to do the deletes
C. when updating outdated information about backups that disappeared from disk or media or became corrupted and inaccessible
D. when synchronizing backups, which were not performed by using RMAN, with the RMAN repository
E. when listing backups that are required for recovery operations
Answer: C,E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved