Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Oracle 1Z0-046 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Z0-046 Sample Questions:

1. In an online transaction processing (OLTP) database instance that involves a high volume of data manipulation
language (DML) operations, you decide to increase the value of the LOG_BUFFER parameter. What could be the reason for this change?
A. The buffer busy wait event has been detected.
B. The no free buffers event has been detected.
C. The log buffer space wait event has been detected.
D. The log file completion wait event has been detected.
E. The value for the free buffer inspected statistics is growing.
Answer: C

2. You have started an instance with the DBWR_IO_SLAVES initialization parameter set to 2. What will be the result of setting this parameter? (Choose two.)
A. The DISK_ASYNCH_IO initialization parameter will be set to True.
B. The TAPE_ASYNCH_IO initialization parameter will be set to True.
C. The database instance will simulate asynchronous input/output (I/O).
D. Oracle server will update the value for the DB_CACHE_SIZE initialization parameter as per the system requirement.
E. If the existing value of the DB_WRITER_PROCESSES initialization parameter is set to greater than 1, then the DB_WRITER_PROCESSES parameter will be set to 1.
Answer: C, E

3. You need to ensure that whenever you create a new file, it should have the following set of permissions:
u=rwx,g=rx,o=rx.
Which statement can you add to the .bashrc script to set the desired file permissions?
A. umask 455
B. umask 012
C. umask 0755
D. chmod u=rwx,g=rx,o=rx
Answer: C

4. Which three statements are true about Oracle Clustered File System (OCFS)? (Choose three.)
A. There is no limit on the number of files on OCFS.
B. You can use OCFS for database files as well as general files.
C. You can create an OCFS using Logical Volume Manager (LVM).
D. You must modify the Linux kernel parameters before mounting OCFS.
E. Standard file system commands, such as mkdir, rmdir, and mv, are available on OCFS.
Answer: A, B, E

5. You logged in as user user1 on a Linux machine. You need to check which groups you belong to. Which commands will you use? (Choose two.)
A. id
B. uname -G
C. cat /etc/passwd
D. cat /etc/group E. cat .bash_profile
Answer: A, D

6. The OS user BOB is a member the osoper OS group in the database server. You want BOB: To be able to connect "/ as sysdba" To be authenticated by the operating system
Which of the option would fulfill the requirement?
A. Assign the sysdba privilege to BOB.
B. Assign the osdba OS group to BOB.
C. Set the REMOTE_LOGIN_PASSWORDFILE initialization parameter to SHARED.
D. Set the REMOTE_LOGIN_PASSWORDFILE initialization parameter to EXCLUSIVE.
Answer: B

7. Which command would you use to identify the users that belong to the oradba group?
A. id -G
B. uname -g
C. grep ^oradba: /etc/passwd
D. grep ^oradba: /etc/group
Answer: D

8. You want to install Oracle Database 10g on a Linux machine. You want to ensure that no tainted modules are loaded on the kernel. Which commands will you execute to achieve this?
A. uname -r
B. uname -v
C. cat /proc/version
D. cat /proc/sys/kernel/tainted
Answer: D

9. Which command is used to identify the kernel version number?
A. which
B. whatis
C. uname -r
D. ulimit -m
E. chkconfig
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved