Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Citrix 1Y0-A28 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Y0-A28 Sample Questions:

Q: 1
A network engineer runs the following command:
nsconmsg -K /var/nslog/newnslog -s nsdebug_pe=1 -d oldconmsg
What is the engineer trying to check in the log?
A. Bandwidth information
B. Load-balancing information
C. Content-switching statistics
D. Memory utilization information
Answer: A

Q: 2
A network engineer is testing a new load balancing virtual server "test" that has the service group "test-grp" bound to it. Which command could the engineer run to show connection details for the new virtual server?
A. show server
B. show services
C. show servicegroups
D. show connectiontable
Answer: D

Q: 3
A network engineer is trying to read a nstrace from the NetScaler but can only see encrypted traffic. Which file(s) are required to decrypt the network trace?
A. The server certificate
B. The servers root certificate
C. The private key for the server certificate
D. The private key for the server root certificate
Answer: C

Q: 4
A network engineer is troubleshooting a situation where ARP requests for IPs in other subnets (for example 10.192.12.80) are appearing in the 10.192.8.0/24 subnet. Which command could the engineer run on the NetScaler to verify IP to VLAN bindings?
A. show ip
B. netstat -r
C. show arp
D. show vlan
Answer: D

Q: 5
A network engineer might choose to use SSL_Bridge instead of a SSL virtual server in order to ________. (Choose the correct option to complete the sentence.)
A. be able to decrypt the SSL traffic
B. enable use of OCSP for revoked certificates
C. pass user certificates to the back-end servers
D. enable SSL server certificates on the service group
Answer: C

Q: 6
Why would an engineer want to specify a TCP Profile for a specific service group?
A. To enable use of features like SSL over TCP for that specific service group.
B. To adjust the TCP settings for traffic to and from that specific service group.
C. To use a specific SNIP for traffic to the back-end servers in that service group.
D. To enable features like use source IP, TCP keep alive and TCP buffering for a specific service group.
Answer: B

Q: 7
Scenario: A network engineer has bound four policies to a virtual server as follows:
* PolicyA has a priority of 10
* PolicyB has a priority of 20
* PolicyC has a priority of 30
* PolicyD has a priority of 0
Which policy will be evaluated first?
A. PolicyA
B. PolicyB
C. PolicyC
D. PolicyD
Answer: D

Q: 8
A network engineer is asked to perform an export of the captured trace output files as requested by Citrix Tech support. In which directory could the engineer retrieve the captured log files in the NetScaler system?
A. /var/log
B. /var/nstrace
C. /netscaler/log
D. /nsconfig/trace
Answer: B

Q: 9
How could a network engineer gather detailed network information?
A. System node -> Diagnostics -> Call home
B. System node -> Diagnostics -> Start new trace
C. System node -> Diagnostics -> Show techsupport
D. System node -> Diagnostics -> Show running vs saved config
Answer: B

Q: 10
Scenario: A network engineer suspects that there is a duplex mismatch in the network configuration. The NSIP address is 10.10.1.206. How can the administrator verify the configuration in this scenario?
A. Run the 'netstat -r' command.
B. Run the show IP 10.10.1.206 command.
C. Run the start nstrace -level 10 command.
D. Check for the interface configuration in the GUI.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved