Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Citrix 1Y0-A26 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Y0-A26 Sample Questions:

Q: 1
When starting up a XenServer from SAN, the BIOS of the ___________ contains the instructions that enable the host to find the boot disk. (Choose the correct option to complete the sentence.)
A. host machine
B. array controller
C. host bus adapter
D. network interface card
Answer: C

Q: 2
An administrator is setting up the XenServer hosts in an environment to boot from SAN. In which BIOS would the administrator go to enable XenServer to boot from SAN?
A. Host
B. Array controller
C. Network interface card
D. Primary host bus adapter
Answer: D

Q: 3
Scenario: An administrator notices a duplex mismatch on the network interface card (NIC) which is configured as the management interface.
The administrator realizes that the switch was set to 100 full, but XenServer auto-configured the NIC to 100 half, autoneg=on.
How can the administrator ensure the XenServer host does NOT auto-configure the NIC in the future?
A. Change the NIC properties in the xsconsole.
B. Use the xe pif-configure-ip command to disable auto-configuration.
C. Use the xe pif-param-set command to set other-config:ethtool-autoneg=off.
D. Assign a new NIC to the management interface within the XenCenter Network tab.
Answer: C

Q: 4
Scenario: To improve performance and increase security, a network team will be moving all XenServer hosts into a more secure, and high resiliency subnet. The administrator must now change the subnet mask on all XenServer hosts to match the new network: 172.16.0.0/16.
Which command will the administrator need to execute on each host?
A. xe pif-reconfigure-ip uuid= mode=dhcp netmask=255.255.0.0
B. xe pif-reconfigure-ip uuid= mode=static netmask=255.255.0.0
C. xe pif-reconfigure-ip uuid= mode=dhcp netmask=172.16.0.0/16
D. xe pif-reconfigure-ip uuid= mode=static netmask=172.16.0.0/16
Answer: B

Q: 5
Scenario: An administrator is moving a XenServer host from the New York datacenter to the London datacenter. During the installation of XenServer, the default NTP settings were selected.
How must the administrator ensure that the XenServer host has the correct time settings?
A. Configure the time in the host BIOS.
B. Configure the time zone in the ntp.conf file.
C. Change the time zone using the xsconsole.
D. Change the NTP servers to the London NTP servers.
Answer: C

Q: 6
Scenario: An administrator is adding a new host to a XenServer resource pool. XenServer is already installed on the host, but the NTP server settings are configured incorrectly on the host.
Which file can the administrator edit to adjust the NTP server settings on the new XenServer host?
A. /etc/ntp.conf
B. /etc/ntp/keys
C. /etc/init.d/ntpd
D. /etc/ntp/step-tickers
Answer: A

Q: 7
An administrator is planning to apply an update that has already been downloaded to a XenServer host in production.
What is the next step that the administrator needs to take in the update process?
A. Restart the host.
B. Generate the UUID for the patch.
C. Specify the UUIDs of the host and the patch.
D. Shut down, suspend or migrate the virtual machines running on the host.
Answer: D

Q: 8
An administrator needs to apply an update to a XenServer pool, but needs to control the update path and the virtual machine migration.
What does the administrator need to do to achieve this?
A. Update all hosts in the pool using the xe CLI.
B. Use the Install Update wizard to update the pool.
C. Update each host individually starting with the pool master.
D. Select manual update mode when updating the pool in XenCenter.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved