Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Citrix 1Y0-A11 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Y0-A11 Sample Questions:

1. An administrator should configure Link Aggregation on a 7000 NetScaler system when __________. (Choose the correct option to complete the sentence.)
A. redundancy on a half duplex operation is required
B. redundancy on an operation across multiple data rates is required
C. the bandwidth requirements inbound to or outbound from the Netscaler are greater than 1 Gb/sec
D. the bandwidth requirements inbound to or outbound from the Netscaler are greater than 8 Gb/sec
Answer: C

2. Scenario: An administrator must set up a NetScaler system network with USIP mode enabled. The NetScaler must be able to preserve client IP addresses in TCP/IP packets reaching the back-end servers except for connections coming from particular IP addresses that are defined in an ACL. In the case of connections coming from the IP addresses defined in the ACL, the packets reaching the back-end servers should receive the NetScaler IP address instead of the client IP address. On which entity should RNAT be configured to meet the requirements in this scenario according to best practices?
A. ACL
B. Client
C. Virtual server
D. Back-end server
Answer: A

3. How can an administrator configure a health check for a server receiving HTTP traffic so that it monitors the responses of the server to actual client requests as opposed to probes whenever possible?
A. Use the default TCP monitor
B. Configure an HTTP-ECV monitor
C. Configure an HTTP-Inline monitor
D. Use the TCP monitor with the transparent parameter selected
E. Configure an HTTP monitor with the transparent parameter selected
Answer: C

4. An administrator configured cache redirection and needs to provide a report of how that feature is functioning in the network environment.
What can the administrator use to see a graphical representation of the statistics for the vserver performing the cache redirection?
A. The monitor view for the service bound to the correct vserver
B. The chart option in the Dashboard once the correct vserver is selected
C. The chart option in the Dashboard for the service bound to the correct vserver
D. The request and response rates option in the Dashboard once te correct vserver is selected
Answer: B

5. An administrator has just enabled caching and wants to make sure that this will positively impact server performance.Which information can the administrator get from the Dashboard to determine whether server performance was positively affected by enabling caching?
A. Client connection count increases
B. Server side request rate increases
C. Client connection count decreases
D. Server side request rate decreases
Answer: D

6. An SNMP manager attempted to poll for an OID but received the error message: "response timeout." Which option could the administrator have misconfigured for SNMPv2 to cause this error message?
A. SNMP trap
B. SNMP user
C. SNMP group
D. SNMP community
Answer: D

7. Which SNMP trap must an administrator configure to be informed when the response time for a monitor probe that had exceeded the set threshold returns to normal?
A. entityup
B. entitydown
C. monRespTimeoutAboveThresh
D. monRespTimeoutBelowThresh
Answer: D

8. Scenario: An administrator needs to create a health check that will mark an HTTP service down if the bound monitor probe fails. The administrator wants to create a monitor and configure the health check so that a trap is sent if the monitor probe reply exceeds 20 milliseconds.
How can the administrator create the monitor for this health check using the command line interface?
A. set mon monitor-HTTP-1 HTTP -interval 20 milli
B. add lb mon monitor-HTTP-1 HTTP -interval 20 milli
C. set mon monitor-HTTP-1 HTTP -resptimeout 20 milli
D. add lb mon monitor-HTTP-1 HTTP -resptimeout 20 milli
Answer: D

9. An administrator is configuring a compression policy and does NOT want HTTP responses to be
compressed. Which step should the administrator take to achieve this?
A. Use the appropriate default compression policy
B. Configure the compression policy for HTTP requests only
C. Remove the "Accept-Encoding" header from the HTTP responses
D. Use Re-write to remove "Accept-Encoding" header from the HTTP requests
Answer: D

10. Where in the configuration utility can an administrator configure a NetScaler high availability pair to ensure that specific interfaces are NOT monitored?
A. The root of the System node
B. The root of the Network node
C. The interface sub node in the System node
D. The interface sub node in the Network node
Answer: D

11. Scenario: An administrator is planning the necessary configurations on a NetScaler system for an environment that requires the NetScaler system to advertise virtual IP addresses, directly connected routes and static routes on the upstream routers.
What must the administrator ensure is configured on the NetScaler system for this environment?
A. Static Routes
B. Link Load Balancing
C. Route Health Injection
D. Front-end Health Check
Answer: C

12. Which event would trigger a failover in a high availability pair?
A. The primary appliance reboots.
B. A forced synchronization event fails.
C. A monitored interface fails on the secondary node.
D. The default gateway does not return a heartbeat packet from the primary node.
Answer: A

13. A company is planning on implementing NetScaler systems in high availability pairs.
Which entry in the NS.CONF file of the secondary system needs to be unique from those of the primary system?
A. VMAC
B. VIP address
C. MIP address
D. NSIP address
Answer: D

14. A NetScaler system is running with high CPU usage frequently.
Which log can the administrator view to determine if the high CPU is being caused by the processes running in the user space?
A. syslog
B. nswlog
C. newnslog
D. nsconmsg
Answer: C

15. Scenario: An administrator installed a NetScaler system and configured the NSIP and MIP for the system. The NetScaler system will be used primarily for load balancing in this environment.
Which additional step must the administrator take to ensure that the NetScaler system can perform the necessary server load balancing in this environment?
A. Disable USIP mode on both nodes
B. Use the MIP as the NSIP for a high availability environment
C. Create VIPs for the front-end connections to the back-end servers
D. Enable USNIP mode for the front-end connections to the back-end servers
Answer: C

16. Scenario: A network administrator is deploying a NetScaler system in an environment with a single subnet using this IP information:
subnet: 192.168.10.32 netmask: 255.255.255.224 default gateway: 192.168.10.40 The administrator already set up the NSIP and MIP addresses using the command line interface.
Which command could the administrator use to complete this set up successfully?
A. add route 0.0.0.0 0.0.0.0 192.168.10.32
B. add route 0.0.0.0 0.0.0.0 192.168.10.40
C. add route 0.0.0.0 0.0.0.0 192.168.10.62
D. add route 192.168.10.0 255.255.255.224 192.168.10.32
E. add route 192.168.10.0 255.255.255.224 192.168.10.62
Answer: B

17. Scenario: An administrator is configuring a NetScaler system in one-armed mode. The NetScaler appliances are connected to the network through a switch and will be configured as a pair with high availability (HA) enabled.
Which two steps should the administrator take to succesfully configure HA in this environment? (Choose two.)
A. Ensure the NSIP is identical on both systems
B. Configure a unique nsroot password on each node of the HA pair
C. Disable all system interfaces except the one connected to the switch
D. Configure a Remote Procedural Call (RPC) node password on each node of the HA pair
Answer: CD

18. Which command can an administrator use to set up a NetScaler system to use SNIPs instead of MIPs for connections to local resources?
A. set ns ip snip -mip
B. set ns mode USNIP
C. add ns mode USNIP
D. enable ns mode USNIP
Answer: D

19. Scenario: An administrator is configuring the NetScaler-owned IP address for a network environment where the NetScaler IP, the mapped IP, and the back-end servers will be located on separate subnets. The administrator wants to create as few additional routes on devices, such as the servers, as possible while maintaining the communications between the NetScaler and the other devices.
Which two steps can the administrator take to achieve this? (Choose two.)
A. Enable USIP mode
B. Configure VIPs for the devices
C. Ensure USNIP mode is enabled
D. Make the MIP and the NSIP address the same
E. Configure SNIPs on the subnets of the devices
Answer: CE

20. An administrator is deploying a NetScaler system using the command line interface and plans to configure the MIP as 10.48.192.17.
Which command must the administrator use to correctly configure the MIP for this NetScaler system?
A. set ns config -ipaddress 10.48.192.17
B. add ns ip 10.48.192.17 255.255.255.0 -type mip
C. add ns config -ipaddress 10.48.192.17 -subnet mask 255.0.0.0
D. set ns ip -ipaddress 10.48.192.17 -netmask 255.255.255.0 -mip
Answer: B

21. During the initial setup of a NetScaler system, an administrator can use the __________ command to correctly set the nsroot password. (Choose the correct option to complete the sentence).
A. passwd
B. set rpc node
C. set system user
D. add nsroot password
Answer: C

22. An administrator is setting up high availability (HA) using the command line interface.
Which additional step should the administrator take to configure HA when using the command line interface?
A. Reboot the primary node
B. Specify each interface number
C. Synchronize the SSL certificates, start up scripts and other configuration files on the primary node
D. Manually disable the HA monitor for each interface that is not connected or not being used for traffic
Answer: D

23. Scenario: An administrator is planning the deployment of a NetScaler system for a large environment that includes sites in multiple countries. The administrator has determined that GSLB must be enabled for this environment.
What is a DNS requirement for this environment?
A. The NetScaler must act as an ADNS server
B. The NetScaler system must contain a local DNS server
C. The NetScaler must be configured for iterative DNS lookups
D. The NetScaler system must have 15 root hint servers added as name servers
Answer: A

24. Scenario: An administrator is configuring two NetScaler appliances for high availability (HA) using the command line interface. The administrator plans to have the primary NetScaler have the NSIP address 172.16.200.52 and the secondary NetScaler to have the NSIP address 172.16.200.53.
Which two command line interface commands could the administrator use to configure HA in this
environment? (Choose two.)
A. add node 1 172.16.200.53 on primary
B. add node 0 172.16.200.53 on primary
C. add node 0 172.16.200.52 on secondary
D. add node 2 172.16.200.52 on secondary
Answer: AD

25. Which advanced service option should an administrator configure so that a server is off-loaded faster from having to serve slow clients?
A. Max Client
B. Max Request
C. TCP Buffering
D. Client IP header insertion
Answer: C

26. In order to associate an action for a new compression policy, an administrator should __________ prior to binding the policy at the appropriate level. (Choose the correct phrase to complete the sentence.)
A. add a policy filter with the policy expression and the action specified
B. add a compression policy with the policy expression and action specified
C. configure the action and then add the policy filter with the policy expression and the action specified
D. configure the action and then add a compression policy with the policy expression and the action specified
Answer: B

27. Scenario: An administrator needs to configure services and vservers for connection-based content switching of transport control protocol traffic. The traffic must be decrypted by the NetScaler and sent as plain text to the back-end server. Which types of services and vservers should the administrator configure for this environment?
A. SSL_TCP type of load balancing vservers, content switching vservers, and services for the NetScaler
B. An SSL_TCP type of content switching vserver and TCP type services and vservers for the NetScaler
C. An SSL_TCP type of load balancing vserver and TCP type services and content switching vservers for the NetScaler
D. SSL_TCP type of content switching vservers and services, and TCP type of load balancing vservers for the NetScaler
Answer: B

28. Scenario: An administrator introduced two new servers, newSVR1 and newSVR2, into a server farm. These new servers can handle more traffic than the older servers. The current load balancing method set for the virtual server managing the traffic for this group of servers is Least Connections. The administrator wants to maintain the load balancing method but also wants to use the new servers to improve performance by routing more of the traffic to them than to the older servers. How must the administrator configure the advanced options using the command line interface to achieve this?
A. add vserver newSVR1 -weight 10 Service-HTTP-1 add vserver newSVR2 -weight 10 Service-HTTP-1
B. set lb vserver newSVR1 -weight 10 Service-HTTP-1 set lb vserver newSVR2 -weight 10 Service-HTTP-1
C. add lb vserver newSVR1 -weight 10 Service-HTTP-1 add lb vserver newSVR2 -weight 10 Service-HTTP-1
D. set lb vserver newSVR1 newSVR2 -weight 10 Service-HTTP-1
Answer: B

29. Scenario: An administrator needs to configure load balancing for a web farm so that traffic will not be dropped when the virtual server is marked down. RHI and GSLB are not configured in this environment.
The administrator can configure ___________ or ____________ so that it will receive traffic when the virtual server is marked down. (Choose the two options that correctly complete the sentence.)
A. a redirect URL string
B. another NetScaler system
C. the name of a backup virtual server
D. the node ID of the secondary in the HA pair
Answer: AC

30. Scenario: The NetScaler system in an environment was set to compress text globally using the deflate format. An administrator has been instructed to modify the compression policy so that the NetScaler system will compress text globally using the gzip format instead of the deflate format.
Which command line interface command must the administrator use to modify the existing compression policy correctly?
A. rm cmp policy
B. set cmp policy
C. add cmp policy
D. bind cmp policy
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved