Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Citrix 1Y0-A08 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Y0-A08 Sample Questions:

1. Scenario: Printing errors are generated randomly in a Citrix XenApp server farm. An investigation reveals that the Citrix Print Manager Service has been failing at random intervals. An administrator is asked to use the Health Monitoring and Recovery feature to check the service.What should the administrator do to monitor the service?
A. Create a custom test
B. Install the HMR Test Pack
C. Add the CPSVCTEST.EXE test
D. Add the SPOOLERTEST.EXE test
Answer: C

2. Scenario: An administrator enables Special Folder Redirection in a Citrix XenApp farm. Windows Vista users are able to save files successfully to their local Documents' folder. However, when a user tries to save a music file to the Music folder, the user was unable to see the file on the local client drive.What would prevent the user from seeing the saved music file on the local machine?
A. The user saved the file as a .WAV instead of .MP3
B. The Special Folder Redirection feature only works for the Documents and Desktop folders
C. The "Provide special folder redirection to all users" option is de-selected in the XenApp Web site properties
D. The "Provide special folder redirection to all users" option is de-selected in the XenApp Services site properties
Answer: B

3. Scenario: A law firm has two offices, one in New York and the other in Chicago. The Citrix XenApp farm is configured with two zones, one for New York and one for Chicago. The administrators would like to ensure that lawyers traveling to either office can log on to the local Citrix XenApp servers at that location for better user experience. All lawyers are in the Active Directory group "Lawyers". Which two steps should the administrator take to ensure that the lawyers log on to the local Citrix XenApp servers closest to them? (Choose two.)
A. Filter by users
B. Filter by servers
C. Filter by client IP address
D. Configure an Active Directory group policy
E. Configure a zone preference and failover policy for the farm
F. Configure a zone preference and failover policy for each office
Answer: CF

4. Scenario: An administrator must implement application streaming to client workstations with no offline access. The company is separated across two branches, New York and California with internal users only.
The branches are connected with a dedicated WAN. The IT Manager does NOT want application profiles streamed over the WAN. The Citrix XenApp servers are located at the New York branch.Which configuration should the administrator perform to implement application streaming in this environment?
A. Create an IIS-based file share for the profiles at the New York branch
B. Ensure that only application differentials are streamed to the client device
C. Publish the application using the "Cache at application launch" option when publishing the streamed application
D. Create a file share for the streamed profiles at each location with both locations containing an exact copy of the profiles
Answer: D

5. Scenario: An administrator of a multi-zone Citrix XenApp farm has implemented zone preference and failover in order to direct users to the closest zone. Over time, the administrator has noticed that some users are NOT being directed to the proper zone. All zones and zone preference and failover configurations have been reviewed and are configured correctly. Which two steps should the administrator take to resolve this issue? (Choose two.)
A. Restart the Citrix XML Service
B. Run IISRESET on all Web Interface servers
C. Recreate the Local Host Cache on all the Data Collectors
D. Ensure that the ICA protocol is listening on TCP port 1494
E. Ensure all users access hosted applications through a Web Interface site
Answer: CE

6. Which two reasons would cause an administrator to exclude certain applications from Memory Optimization before testing them? (Choose two.)
A. Some application components are digitally signed
B. The applications allow Windows to load the .DLL files
C. The applications are memory-intensive when run in multiple sessions
D. The applications use Windows Rights Management to protect .DLL files
E. The applications download additional components from the Internet during installation
Answer: AD

7. Scenario: Users have complained that some of their applications sometimes do NOT appear when they browse through their published applications on the Web Interface site. The help desk staff has instructed users to refresh the Web Interface site in order to see their application.What can the administrator do to stop these inconsistencies from occurring?
A. Recreate the Web Interface site
B. Reinstall the affected published applications
C. Recreate the Local Host Cache on the XML broker
D. Issue the IISRESET command on the Web Interface server
Answer: C

8. In which location can an administrator change the poll interval for the IMA Service when using a SQL data store database?
A. Data store server registry
B. Citrix XenApp server registry
C. Access Management Console
D. XenApp Advanced Configuration tool
Answer: B

9. An administrator would like to ensure consistency of hotfixes across all the Citrix XenApp servers running on Windows Server 2008 in a farm.Which hotfix list specification should the administrator use to create the hotfix list?
A. Hotfix name
B. OS platform
C. Product name
D. Configuration file path
Answer: B

10. Which SQL replication model is supported for use with a XenApp data store?
A. Merge replication
B. Snapshot replication
C. Transactional replication with queued updating subscribers
D. Transactional replication with immediate updating subscribers
Answer: D

11. Scenario: An administrator moved a server from a test environment to a production environment and received an error message stating the IMA service could NOT start in a timely fashion.What should the administrator do to allow the IMA Service to start successfully?
A. Modify the IMA Service test interval
B. Modify the polling interval for the IMA Service
C. Increase the timeout value for the IMA Service
D. Increase the timeout value for Application Launch
Answer: C

12. Scenario: An administrator needs to ensure that users on Windows XP workstations launch published applications with 16-bit colors in a 1024X768 session window. Users in this environment are launching published applications in seamless mode. Which user experience setting should the administrator use in the ICAClient.ADM template?
A. Audio
B. Display
C. Graphics
D. Applications
Answer: B

13. If the Citrix IMA service fails to restart, how should an administrator resolve the issue?
A. Open the MF20.DSN file and verify the workstation ID
B. Open a command prompt and type DSMAINT CONFIG
C. Open the Access Management Console and run Discovery
D. Open a command prompt and type DSMAINT RECREATELHC
Answer: D

14. Which reason explains why user sessions may NOT launch seamlessly in a Citrix XenApp environment?
A. Users are launching applications for the first time
B. The XenApp plugin needs to be upgraded to version 11 or later
C. These users are NOT launching this application through Web Interface
D. An administrator may have applied a policy using the ICAClient.ADM template
Answer: D

15. The administrator of a Citrix XenApp farm enables ICA Keep-Alive, but notices that the ICA Keep-Alive settings are NOT being used. What could the administrator have done to prevent the ICA Keep-Alive settings from being used?
A. Blocked ICA ports
B. Enabled Session Reliability
C. Changed the idle timeout settings
D. Disabled the Client Auto Reconnect feature
Answer: B

16. Scenario: An application is published on the Data Collector for a farm. Users experience slow application performance because of high CPU utilization on the Data Collector. How can the administrator improve the performance of the applications in this environment?
A. Restart the Data Collector
B. Recreate the Local Host Cache
C. Add additional servers to the farm
D. Dedicate a server as the Data Collector
Answer: D

17. A new resource-intensive application has been added to a farm that consists of single CPU servers, and users are now complaining about poor application performance. What should the administrator enable in order to address this issue?
A. Fair sharing of CPU between sessions in the farm
B. The CPU Utilization Management/CPU Rebalancer service
C. A load evaluator that does NOT include CPU or memory utilization
D. The removal of servers from the load balancing table within Health Monitoring and Recovery
Answer: A

18. What are two options that are available for the scheduling of the virtual memory management optimization process?
A. Daily
B. Every two weeks
C. Only at startup time
D. Only at shutdown time
Answer: A, C

19. Which two reasons would cause an administrator to exclude certain applications from Memory Optimization before testing them? (Choose two.)
A. Some application components are digitally signed
B. The applications allow Windows to load the .DLL files
C. The applications are memory-intensive when run in multiple sessions
D. The applications use Windows Rights Management to protect .DLL files
E. The applications download additional components from the Internet during installation
Answer: A, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved