Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Citrix 1Y0-A04 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Y0-A04 Sample Questions:

1. In a deployment where the internal servers are NOT accessible by the mapped IP or through the default router, how many IP addresses are needed for the Access Gateway implementation?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
Answer: C

2. Which option in the Configuration Utility allows an administrator to limit the number of users who can log in to an Access Gateway 8.1, Enterprise Edition environment?
A. Select Access Gateway > Virtual Servers, Maximum Users
B. Select Systems > Virtual Servers > Policies, Maximum Users
C. Select Systems > Connections > Authentication settings, Maximum number of users
D. Select Access Gateway > Global > Authentication settings, Maximum number of users
Answer: D

3. Scenario: A network administrator is planning the remote access infrastructure for an Access Gateway 8.1, Enterprise Edition environment. In this environment, employees, vendors and customers will need to use different methods of authentication. The administrator would like to ensure that each authentication is hosted on a separate server. Which authentication method must the administrator implement when configuring this environment?
A. Cascading
B. Client-Based
C. Server-Based
D. Double-source
Answer: A

4. Scenario: An administrator configuring Access Gateway 8.1, Enterprise Edition in an environment that consists of a double-hop DMZ deployment wants connections from the Citrix XepApp Plugin for Hosted Apps on the Internet to go through the first firewall in order to connect to the Access Gateway appliancein the first DMZ.Which port should the administrator enable on the first firewall?
A. 80
B. 389
C. 443
D. 1494
E. 1812
Answer: C

5. Scenario: A major technology company wants to upgrade their current Access Gateway deployment to ensure that it meets their growing remote access needs as they acquire new companies. Currently, the company is supporting nearly 3,000 concurrent users on their existing Access Gateway virtual server. Due to a recent merger, the company expects the concurrent user sessions through Access Gateway to increase by 40% over the next year.Which Access Gateway appliance platform series handles the most concurrent user traffic and would be appropriate for this company?
A. 2000
B. 7000
C. 10000
D. 11000
Answer: C

6. Scenario: A network administrator needs to configure access to published resources in a Citrix XenApp farm through Access Gateway. The administrator has been instructed to implement Access Gateway as a replacement for the current Secure Gateway deployment which does NOT have SmartAccess.Which three steps does the administrator need to take to meet these requirements? (Choose three.)
A. Set NT Domain
B. Set ICA Proxy to ON
C. Configure split tunneling
D. Confugure the Secure Ticket Authority server
E. Set the Access Gateway home page to the Web Interface URL
Answer: BDE

7. Scenario: Employees connect to the corporate network remotely using devices that are runningWindows, Mac and Linux operating systems. The administrator in this environment is configuring Access Gateway 8.1,Enterprise Edition and has been instructed by the IT Manager to ensure that remote users have uniform access to the environment regardless of the operating system running on their client devices. Which plugin should the administrator deploy or require employees to obtain in order to access this environment?
A. Citrix XenApp plugin
B. Citrix Access Gateway Plugin for Java
C. Citrix Access Gateway Plugin for ActiveX
D. Citrix Access Gateway Plugin for Windows
Answer: B

8. Scenario: An administrator wants users to be able to access resources running on file servers and application servers in an environment. The administrator has deployed Access Gateway 8.1, Enterprise Edition. The Citrix Access Gateway Plugin for Windows is used to establish connections to the corporate network. There are no intranet applications configured in this environment and split tunneling is turned off.
The default authorization policy is set to "Deny."Users in this environment will be able to access
applications on file and application servers as long as______. (Choose the correct phrase to complete the sentence.)
A. they can authenticate on the Access Gateway appliance
B. an authorization policy is configured to grant them access
C. internal resources have been assigned specific intranet IP addresses
D. internal resources in this environment have been configured as published applications
Answer: B

9. Scenario: An administrator created a new Access Gateway virtual server. The administrator did NOT bind any session policies to the virtual server. What is the default authorization action for users logging in to this virtual server?
A. ALLOW, this is the default behavior.
B. ALLOW, but place users in a quarantine group.
C. DENY, the default authentication policy must be applied.
D. DENY, either a session policy or a traffic policy must exist.
Answer: A

10. An administrator has been instructed to give a specific employee in the Finance group access to Engineering resources. To which level should the administrator assign the policy when configuring access for this employee?
A. User
B. Team
C. Group
D. Organization
E. Virtual server
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved