Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Citrix 1Y0-A03 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Y0-A03 Sample Questions:

1. What is the role of the XenDesktop Setup Wizard?
A. To install XenDesktop on a server
B. To create provisioned virtual desktops
C. To organize virtual machines into groups
D. To add Microsoft Active Directory OUs for the Desktop Delivery Controller
Answer: B

2. An administrator should configure desktops as assigned when __________. (Choose the phrase that correctly completes the sentence.)
A. XenApp will be used to deliver applications
B. users will be installing their own applications
C. the administrator needs to apply specific access policies to a few users
D. roaming profiles are used to allow end users to personalize their desktops
Answer: B

3. An administrator is planning a XenDesktop implementation and needs to take into consideration how much storage will be necessary for the implementation.Which two XenDesktop configuration options could the administrator implement to reduce storage usage? (Choose two.)
A. Stream applications through XenApp
B. Host the virtual desktops through XenServer
C. Provision standard images through Provisioning Server
D. Configure Microsoft Active Directory with roaming profiles for all users
Answer: AC

4. What are two roles of a DHCP server in a XenDesktop environment? (Choose two.)
A. Route PXE boot to the Provisioning Server vDisks
B. Make DHCP reservations for XenDesktop components
C. Assign IP addresses to new virtual desktops dynamically
D. Apply static IP addresses to virtual desktops as they are created
E. Replicate DCHP boot options from the Provisioning Server to the XenServer
Answer: AC

5. Scenario: An administrator must determine the shared storage necessary for the virtual desktops in a XenDesktop implementation. The XenDesktop environment will include Provisioning Server, XenApp and XenServer. The administrator will be using XenDesktop to provision virtual desktops to office workers on desktop appliances. Which two requirements should the administrator consider to determine the shared storage necessary for the virtual desktops? (Choose two.)
A. Size of the XenApp farm
B. Location of caching for Provisioning Server
C. Number of standard images and private images
D. The number of Desktop Delivery Controllers in the farm
Answer: BC

6. On which component must an administrator run the Active Directory Configuration Wizard for a
XenDesktop implementation?
A. XenServer
B. Domain Controller
C. Provisioning Server
D. Desktop Delivery Controller
Answer: D

7. Which four XenDesktop 2.0 Enterprise Edition components make use of the standard Citrix licensing infrastructure? (Choose four).
A. XenApp
B. XenServer
C. WANScaler
D. Desktop Delivery Controller
E. Provisioning Server for Desktops
F. Access Gateway Standard Edition
Answer: ADEF

8. An administrator is implementing a XenDesktop environment that requires resource pools. When creating the resource pools, the administrator should make sure that __________ and __________. (Choose two phrases that correctly complete the sentence.)
A. the NICs across all members connect to the same networks
B. the NICs used for the servers in the resource pool are from the same vendor
C. the NICs used for the servers in the resource pool are in the same order on each system
D. the virtual machines hosted by the servers in the resource pool need the same number of NICs
Answer: AC

9. Scenario: An administrator is about to install XenDesktop 2.0 Enterprise Edition for a large environment with thousands of users. The administrator plans to install the Desktop Delivery Controller and the components necessary to allow it to run correctly.According to best practices, what must the administrator install prior to installing the Desktop Delivery Controller in this environment?
A. Web server
B. Desktop Receiver
C. Microsoft SQL server
D. Virtual Desktop Agent
Answer: C

10. Scenario: An administrator is implementing a XenDesktop environment that will use XenApp to stream the applications, Provisioning Server to stream the operating system and XenServer to host the virtual machines. The administrator has completed the installation of the components including the vDisks and is now beginning the creation of the virtual machines.Which template should the administrator create in this scenario?
A. A template with two NICs
B. A local fixed disk template
C. A template without a hard drive
D. A TFTP chained bootstrap disk template
Answer: C

11. What is the role of the XenDesktop Setup Wizard?
A. To install XenDesktop on a server
B. To create provisioned virtual desktops
C. To organize virtual machines into groups
D. To add Microsoft Active Directory OUs for the Desktop Delivery Controller
Answer: B

12. In a XenDesktop environment, which console should an administrator use for resource pool management?
A. XenCenter Console
B. Provisioning Server Console
C. Presentation Server Console
D. Access Management Console
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved