Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Citrix 1Y0-973 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Y0-973 Sample Questions:

1. When the Intelligent Agent Response component detects a Windows application logon event, which configuration file is referenced to detect the Windows attributes needed to authenticate users successfully?
A. AELIST.INI
B. FTULIST.INI
C. APPLIST.INI
D. ENTLIST.INI
Answer: A

2. When adding an application to the New Logon screen of the Logon Manager, which statement is true?
A. A description of the application is required.
B. Applications that require three fields for authentication can be added.
C. Users must select the Password icon manually and enter the password in the application.
D. Users must select the Username/ID icon manually and then click on the appropriate field in the application.
Answer: D

3. What browser will function with the Web Browser SSO Helper Object?
A. Netscape Navigator 7.1
B. Internet Explorer 6.0 SP2
C. Internet Explorer 5.5 SP1
D. Netscape Communicator 4.8
Answer: B

4. What are two default options for applications that are included in the MetaFrame Password Manager console application list? (Choose two.)
A. Mask the password
B. 30 seconds for RetryTimeout
C. 15 seconds for RetryTimeout
D. Hide the confirmation password field
Answer: AB

5. Which file is responsible for launching the MetaFrame Password Manager agent in a pure MetaFrame Presentation Server deployment?
A. SSOAGENT.EXE
B. SSOPUPAPP.EXE
C. SSOCONSOLE.EXE
D. SSOLAUNCHER.EXE
Answer: D

6. Application XYZ is the member of a domain password sharing group. John attempts to log in to Windows and is prompted to change his password. After changing his password, the MetaFrame Password Manager agent prompts John for his Identity Verification Phrase and then starts as normal.
Which two options will the MetaFrame Password Manager agent configure to have identical passwords? (Choose two.)
A. Application XYZ
B. John's network logon
C. All applications that are in a password sharing group
D. All applications that have a password generation policy applied
E. All applications in the Domain Password sharing group that John accesses
Answer: AE

7. You are the MetaFrame administrator of the Marketing Organization Unit. All of the users in Marketing have the MetaFrame Password Manager agent installed on their computers. All agents are configured to use an Active Directory central credential store. Jane travels frequently and uses a laptop. She has informed you that when she travels, she wants to use the MetaFrame Password Manager agent, but does not want to receive notifications if the agent synchronization fails.
How can her request be met while keeping the notification warning for the rest of the users in Marketing?
A. On the Synchronizer's settings, set OfflineNotification to Disabled and configure these settings for the entire Marketing OU.
B. On the Synchronizer's settings, set OfflineNotification to Disabled and configure these settings only on Jane's user account.
C. On the SyncManager settings, configure WorkDisconnected to “Do Not Continue” and configure these settings for the entire Marketing OU.
D. On the SyncManager settings, configure WorkDisconnected to “Do Not Continue” and configure these settings only on Jane's user account.
Answer: B

8. You are the MetaFrame administrator for your enterprise. You have successfully created a Synchronization Point on your Novell Netware server using the CtxNWFileSyncPrep utility provided by Citrix. You connect to the Synchronization point using the MetaFrame Password Manager console and you wish to configure Agent Settings.
When configuring the SyncManager settings in the console, what are two reasons for using Novell Netware File Share, instead of the Microsoft NTFS File Share for the Synchronizer type? (Choose two.)
A. The Novell SyncManager will create a user's folder based on the user's Login Domain, and username.
B. The NTFS SyncManager must alter permissions when creating a user's credential store on the sync point.
C. The Novell SyncManager must alter permissions when creating a user's credential store on the sync point.
D. The Novell SyncManager will create a user's folder based on the user's Login Tree, Context, and username.
Answer: CD

9. During startup, what happens if a change is detected in the local credential store but not in the central credential store?
A. Logon will fail and synchronization must be manually forced by the administrator.
B. The central credential store will override the changed file in the local credential store.
C. The agent will merge the local credential store with the central credential store.
D. The user will be asked to confirm their identity by answering a pre-defined question.
Answer: C

10. Which MetaFrame Password Manager feature is responsible for providing credentials upon request to password-protected applications?
A. Bulk-add
B. Logon Manager
C. Intelligent Agent Response
D. MetaFrame Password Manager Configuration Wizard
Answer: C

11. Which feature of MetaFrame Password Manager should be used by administrators to prompt users to add their credentials for a specified list of applications, when first using the MetaFrame Password Manager agent?
A. Bulk-add
B. Agent Settings
C. Logon Manager
D. Password Policies
Answer: A

12. Which algorithm does MetaFrame Password Manager use to perform encryption?
A. PKI
B. AES
C. Triple-DES
D. Diffie-Hellman
Answer: C

13. What are four primary authentication methods that MetaFrame Password Manager supports? (Choose four.)
A. LDAP
B. Biometric
C. Smartcard
D. Unix User Name and Password
E. Novell User Name and Password
F. Windows User Name and Password
Answer: BCEF

14. Which three components are included with MetaFrame Password Manager? (Choose three.)
A. MetaFrame Password Manager host
B. MetaFrame Password Manager agent
C. MetaFrame Password Manager server
D. MetaFrame Password Manager console
E. MetaFrame Password Manager license administration
Answer: BDE

15. Which node in the MetaFrame Password Manager console is used for configuring and adding application definitions to the application list?
A. Directory
B. Applications
C. Agent Settings
D. Password Policies
Answer: B

16. Which algorithm is used by MetaFrame Password Manager to encrypt and decrypt user credentials?
A. AES
B. RC-4
C. RC-5
D. Triple-DES
Answer: D

17. The primary encryption keys are based upon which kind of information?
A. Server name
B. Application name
C. Identity verification information
D. Application credential information
Answer: C

18. In which two locations are the attributes stored for web applications that have been configured in the console? (Choose two.)
A. AELIST.INI
B. APPLIST.INI
C. ENTLIST.INI
D. WEBLIST.INI
Answer: AC

19. Which statement is true about the local credential store of MetaFrame Password Manager?
A. It does not support roaming profiles.
B. It stores credentials in an MS Jet database.
C. It does not support pure mandatory profiles.
D. It is a binary MMF file located in the user's profile.
Answer: D

20. What is required to use biometrics or token authenticators with MetaFrame Password Manager?
A. A GINA chain
B. An Active Directory
C. A customized agent install
D. The agent setting Authenticator\EnableBiometric
Answer: A

21. Which two statements are true regarding MetaFrame Password Manager 2.5? (Choose two.)
A. Software that uses a custom GINA may disrupt the GINA chain if it is installed after you install the MetaFrame Password Manager agent.
B. By installing the MetaFrame Password Manager last you ensure that the MetaFrame Password Manager GINA is called first by the Winlogon process.
C. The MetaFrame Password Manager stores the name of the previous GINA in: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Citrix\MetaFrame Password Manager\Authenticator.
D. If you are performing a fresh installation of MetaFrame Access Suite that includes MetaFrame Password Manager, you must first install the MetaFrame Password Manager agent.
Answer: AB

22. During the primary authentication process, which three steps must occur before the agent allows access to the local credential store?
(Choose three.)
A. The Authentication service confirms the password.
B. The user profile is sent to the Windows Authentication API.
C. The user provides their primary credentials to the Authenticator.
D. The Windows Authenticator API unlocks the user's encryption keys.
E. The Authenticator sends the credentials to the MetaFrame Password Manager GINA.
Answer: ACE

23. How is data merged between the local credential store and the central credential store?
A. By User ID
B. By session ID
C. By date and time
D. By validation ticket
Answer: C

24. Which item handles the communication between MetaFrame Password Manager and web applications?
A. HLLAPI
B. SSOBHO.EXE
C. SSOMHO.EXE
D. AccessManager
Answer: B

25. Which item manages the communication between MetaFrame Password Manager and terminal emulators?
A. HLLAPI
B. SSOBHO.EXE
C. SSOMHO.EXE
D. AccessManager
Answer: C

26. If multiple administrators are making changes to the synchronization point, how can each one make sure that none of their changes to the MetaFrame Password Manager console settings are lost when others make changes?
A. They can create a customized .MSI file.
B. Only one administrator can connect to the synchronization point at a time.
C. They can save the MetaFrame Password Manager console XML file in a location accessible to all administrators.
D. They can export the Agent Settings as a .REG file and then import it into another console.
Answer: C

27. What are the three parts of the Intelligent Agent Response? (Choose three.)
A. Detecting the event
B. Determining the appropriate action
C. Decrypting the local credential store
D. Encrypting the local credential store
E. Responding with the correct credentials
Answer: ABE

28. You are the administrator for several servers running MetaFrame Password Manager. You want to ensure that the password length contains not less than six and no more than 12 characters. Which setting in MetaFrame Password Manager is used to enforce these requirements on servers in the farm?
A. Server rules
B. Password sharing
C. Password policies
D. Application definition
Answer: C

29. When configuring agent settings from the MetaFrame Password Manager console, what should you do to ensure that the MetaFrame Password Manager agent will receive the settings?
A. Select the Applications node and choose Save from the File menu to save settings to the agent.
B. Select the Directory node and choose Save from the File menu to save the settings to the synchronizer.
C. Select the Applications node and choose Export from the right-click context menu to enable the new application settings for the agent.
D. Select the Directory node, then right-click on the synchronizer and choose the Configure SSO Support option from the context menu to save the settings to the synchronization point.
Answer: D

30. You are the MetaFrame administrator for your network. You need to verify that the agent on a local desktop is retrieving the new application definitions from the synchronization point. Which step allows you to verify synchronization is occurring?
A. Click the Refresh button in the Logon Manager.
B. Verify that the SSOBHO and SSOSHELL processes are running.
C. Verify that the new application definitions are in the AELIST.INI file %AppData%\Citrix\MetaFrame Password Manager folder.
D. Verify that the registry key HKLM\Software\Citrix\MetaFrame Password Manager\LastSync contains the correct date/time stamp.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved