Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Citrix 1Y0-972 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Y0-972 Sample Questions:

1. Which item handles the communication between MetaFrame Password Manager and web applications?
A. HLLAPI
B. SSOBHO.EXE
C. SSOMHO.EXE
D. AccessManager
Answer: B

2. A user is adding a web-based application using the Logon Manager and the application is not included in the predefined list.
What must occur before the user ID and password can be stored?
A. The user must enter the name of the application.
B. The user must enter the address into the URL-http:// field.
C. The user must browse to the application and leave it open.
D. The administrator must add the application to the application list in the console.
Answer: B

3. Which task must be completed prior to installing the MetaFrame Password Manager Console?
A. Installing the agent
B. Configuring the agent
C. Bulk adding applications
D. Installing .NET Framework 1.1
Answer: D

4. Which three types of applications can use SendKeys? (Choose three.)
A. Java applications
B. Host applications
C. Web applications
D. .NET applications
E. Windows applications
Answer: ADE

5. Environment:
• MetaFrame XP Presentation Server deploys all applications including a web browser.
• MetaFrame Secure Access Manager is used to access all applications including web applications and those published on the MetaFrame XP Presentation Server.
• User devices are WinTerms.
• All devices and computers are in an Active Directory domain.
Requirements:
• Design a solution that allows users to logon one time to their WinTerm and have single sign on access to all applications.
• Users gain access to MetaFrame Secure Access Manager through a published browser.
Which of the following solutions will ensure that all the requirements are met?
A. Install MetaFrame Password Manager Agent on the MetaFrame XP Presentation Servers.
B. Install MetaFrame Password Manager Agent on the MetaFrame Secure Access Manager Servers.
C. Install MetaFrame Password Manager Agent on the MetaFrame XP Presentation Servers and WinTerm devices.
D. Install MetaFrame Password Manager Agent on the MetaFrame Secure Access Manager Servers and the MetaFrame XP Presentation Servers.
Answer: A

6. Which statement is true about password sharing groups?
A. Applications can only belong to a single password sharing group.
B. Applications can belong to more than one password sharing group.
C. Applications can only belong to a single group when synchronization services have not been installed.
D. Applications can belong to more than one password sharing group only if the Domain Password Sharing group is not utilized.
Answer: A

7. Which two tasks must be completed to extend the schema of a directory service? (Choose two.)
A. a shared folder must be set up
B. SSO support must be configured
C. the CTXDOMAINPREP.EXE must be run
D. the CTXSCHEMAPREP.VBS must be run
E. the schema must be configured to allow updates
Answer: DE

8. Which MetaFrame Password Manager feature is responsible for providing credentials upon request to password-protected applications?
A. Bulk-add
B. First-time use
C. Logon Manager
D. Intelligent Agent Response
Answer: D

9. Which feature of MetaFrame Password Manager should be used by administrators to prompt users to add their credentials for a specified list of applications when first using the agent?
A. Bulk-add
B. Logon Chooser
C. Logon Manager
D. Intelligent Agent Response
Answer: A

10. Assuming that Auto-Recognize is enabled, what are two ways in which the agent detects logon events? (Choose two.)
A. The agent detects logon events based only on application definitions configured by administrators in the console.
B. Users must configure applications using the Logon Manager so that logon events can be detected.
C. For most applications, the Intelligent Agent Response detects when an application makes a credential request.
D. The agent checks a launched application against information provided in the local credential store to determine logon events for a particular application.
Answer: CD

11. In a MetaFrame Password Manager implementation, which subcomponent acts as an interface between Microsoft Windows and the Agent?
A. MS CAPI
B. FTULIST.INI
C. Logon Manager
D. Authenticator API
Answer: D

12. Which algorithm is used by MetaFrame Password Manager to encrypt and decrypt user credentials?
A. AES
B. RC-4
C. RC-5
D. Triple-DES
Answer: D

13. Which sub-component generates and uses the primary authentication key that decrypts euser credentials?
A. MS CAPI
B. Crypto API
C. Triple-DES
D. Credential Manager
Answer: B

14. Which key is stored in MS CAPI?
A. Application name
B. Primary authentication key
C. Application credential information
D. User question/answer information
Answer: D

15. Where are the attributes for web applications that have been configured in the console stored? (Choose two.)
A. APPLIST.INI
B. AELIST.INI
C. ENTLIST.INI
D. WEBLIST.INI
Answer: BC

16. What are the three layers of authentication? (Choose three.)
A. Authenticator
B. Authenticator API
C. Authentication Event
D. Authentication Storage
E. Authentication Services
Answer: ABE

17. During the encryption process of MetaFrame Password Manager, when is the primary authentication key generated?
A. The key is generated on agent startup.
B. The key is generated only on an as-needed basis.
C. The key is generated during first time use of the user.
D. The key is generated upon every logon event of the user.
Answer: C

18. Which statement is true about the local credential store of MetaFrame Password Manager?
A. It does not support roaming profiles.
B. It stores credentials in an MS Jet database.
C. It does not support pure mandatory profiles.
D. It is a binary MMF file located in the user's profile.
Answer: D

19. What is required to use biometrics or token authenticators with MetaFrame Password Manager?
A. a GINA chain
B. an Active Directory
C. a customized agent install
D. Shell\EnableBiometric AdminOverride
Answer: A

20. During the primary authentication process, which three steps must occur before the agent allows access to the local credential store? (Choose three.)
A. The Authentication service confirms the password.
B. The user provides a password to the Windows Authenticator.
C. The Windows Authenticator API unlocks the user's encryption keys.
D. The Windows Authenticator passes the password to the Authentication service.
E. The Authentication service passes the confirmation to the Windows Authenticator API.
Answer: ABD

21. How is data merged between the local credential store and the central credential store?
A. By UID
B. By session ID
C. By date and time
D. By validation ticket
Answer: C

22. What does the Mainframe Helper Object use to identify a host-based application?
A. SendKeys
B. Control IDs
C. window title
D. text and coordinates
Answer: D

23. Which two must be provided by users during their first use of MetaFrame Password Manager? (Choose two.)
A. user id
B. pin number
C. domain name
D. user question and answer
E. Microsoft Windows password
Answer: DE

24. Which item manages the communication between MetaFrame Password Manager and terminal emulators?
A. HLLAPI
B. SSOBHO.EXE
C. SSOMHO.EXE
D. AccessManager
Answer: C

25. When the Intelligent Agent Response component detects a Windows application logon event, which configuration file is referenced to detect the Windows attributes needed to authenticate users successfully?
A. AELIST.INI
B. FTULIST.INI
C. APPLIST.INI
D. ENTLIST.INI
Answer: A

26. An administrator of a MetaFrame Password Manager implementation deletes a question from the authentication verification list in the console. For users who have selected that question and stored an answer, what will happen the next time the user question is needed?
A. The user will be unable to retrieve credentials.
B. The user will be prompted to answer another question.
C. The user will have to provide their answer to the generic question provided.
D. The administrator will need to update the user profile manually with new question id and answers for those users.
Answer: A

27. If multiple administrators are making changes to the synchronization point, how can administrators make sure that no changes to the console settings are lost?
A. They can create a customized .MSI file.
B. Only one administrator can connect to the synchronization point at a time.
C. They can save the console XML file in a location accessible to all administrators.
D. They can export the agent settings as a .REG file and then import it into another console.
Answer: C

28. What are the three parts of the Intelligent Agent Response? (Choose three.)
A. detecting the event
B. determining the appropriate action
C. decrypting the local credential store
D. encrypting the local credential store
E. responding with the correct credentials
Answer: ABE

29. Which two tasks are completed by the Shell in a MetaFrame Password Manager implementation? (Choose two.)
A. Detection of authentication events
B. Triggering of credential synchronization
C. Generation of the primary authentication key
D. Decryption of data from local credential store
E. Determining of appropriate authentication action
Answer: BD

30. What is the role of SSOBHO.EXE in the Intelligent Agent Response process? (Choose two.)
A. It responds to web logon requests.
B. It submits credentials to web applications.
C. It monitors emulators and looks for defined matches.
D. It detects web application attributes and determines an appropriate response.
Answer: AB


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved