Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Citrix 1Y0-962 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Y0-962 Sample Questions:

1. Which feature of the Web Interface for MetaFrame XP allows administrators to utilize the IIS TCP/IP port for XML requests eliminating the need for opening an additional port?
A. TLS encryption
B. SSL encryption
C. ISAPI extension
D. Program Neighborhood
Answer: C

2. Which two features are supported in a deployment of the Web Interface that includes MetaFrame 1.8 servers with Feature Release 1? (Choose two.)
A. Ticketing
B. File type association
C. TLS/SSL ICA connections
D. Group and folder based application acquisition
Answer: AD

3. The Web Interface for MetaFrame XP is configured by default to allow users to download the ICA clients.
What is required to use web-based installation of ICA clients with the Web Interface for MetaFrame XP?
A. The clients must be running on a Windows platform.
B. The DefaultClient parameter in the NFUSE.CONF file should be set to off.
C. The ICA client installation files should be copied to the Web Interface server.
D. The Web Interface for MetaFrame XP must be configured to auto-detect client devices and browser types.
Answer: C

4. The Web Interface for MetaFrame XP supports RSA SecureID integration.
In order to use this authentication option with an implementation of the Web Interface, which file must be copied from the ACE/Server to the Web Interface server?
A. ACL.EXE
B. NFUSE.CONF
C. SDCONF.REC
D. RSASEC.CONF
Answer: C

5. Which component in a Web Interface for MetaFrame XP deployment launches published applications?
A. ICA client
B. Web server
C. Web browser
D. Web Interface Java objects
Answer: A

6. Which component of a Web Interface for MetaFrame XP deployment authenticates users?
A. Web server
B. MetaFrame XP server
C. Secure Gateway server
D. Secure Ticketing Authority
Answer: B

7. Which component of MetaFrame is responsible for sending farm information to the server running Web Interface?
A. ICA Service
B. IMA Service
C. Citrix XML Service
D. MetaFrame COM Service
Answer: C

8. Which component retrieves the user's application set from the Citrix XML Service in a Web Interface for MetaFrame XP implementation?
A. ICA client
B. IMA service
C. Web browser
D. Web Interface Java object
Answer: D

9. Which of the following substitutes the tags in template ICA files for user-specific and/or application-specific data in a Web Interface implementation?
A. XML service
B. Web browser
C. Java ICA client
D. Web Interface Java objects
Answer: D

10. Which four tasks are performed by the Web Interface Java objects? (Choose four.)
A. Generating customized ICA files
B. Retrieving template ICA files from the farm
C. Retrieving user application sets from the farm
D. Sending customized ICA files to the web browser
E. Serving as a broker between the web server and the server farm
F. Launching the application on the MetaFrame Presentation Server
Answer: ACDE

11. Which component sends user's requests for ICA files to the Web Interface Java objects?
A. ICA client
B. IMA service
C. Web browser
D. Citrix XML Service
Answer: C

12. Which three of the following are provided by the primary XML service to the Web Interface Java objects? (Choose three.)
A. Template ICA files
B. Customized ICA files
C. User's application set
D. Authentication ticket for the user
E. IP address of the least busy server on the farm
Answer: CDE

13. In an implementation of the Web Interface for MetaFrame XP that contains clients, a web server, a Secure Gateway server and a single MetaFrame XP server farm which of the following statements is true?
A. The primary XML service interacts with the web server to launch ICA sessions.
B. The primary XML service interacts with the Java objects to generate customized ICA files.
C. The primary XML service interacts with the ICA client to provide the client machine IP address to the farm.
D. The primary XML service interacts with the Secure Gateway server to authenticate external users to the farm.
Answer: B

14. Which of the following actions triggers the retrieval of the template ICA file by Web Interface Java objects?
A. Receipt of an authentication ticket by the client
B. Approval of the users credentials by XML service
C. Clicking on a hyperlink within the web page by a user
D. Forwarding a ticket to the client by the primary XML service
Answer: C

15. A user logs into the Web Interface for MetaFrame XP page.
Which of the strings below represent the path that the credentials must travel to authenticate the user?
A. web browser/XML service/ web server scripts
B. web browser/web server scripts/ XML service
C. web browser/Web Interface Java objects/XML service
D. web browser/web server scripts/Web Interface Java objects/XML service
Answer: D

16. A company's infrastructure contains internal and external users accessing MetaFrame server resources in different domains from the Web Interface. Internal users access resources over the LAN whereas employees working in remote offices must access resources over a WAN through Secure Gateway.
Which two options provide the most security for this deployment? (Choose two.)
A. Assigning public addresses to the MetaFrame servers
B. Securing communications between Secure Gateway and the STA
C. Placing the Web Interface web server in a DMZ between two firewalls
D. Allowing external users to connect to the Web Interface server using HTTP
Answer: BC

17. In a company, 40% of the external users are consultants who are based at other organizations. The consultants use MetaFrame and the Web Interface to access resources over the WAN through proxy servers.
For the above scenario, what should the client-side firewall settings be?
A. Disable SOCKS proxy settings on the client
B. Configure the Web Interface to use SOCKS proxy settings
C. Configure the Web Interface to automatically detect proxy settings
D. Configure the MetaFrame servers to work with SOCKS proxy servers
Answer: C

18. Which requirement must MetaFrame XP Servers meet to participate in a Web Interface environment?
A. The MetaFrame XP Servers must have applications published.
B. The MetaFrame XP Servers must have Feature Release 2 installed.
C. The MetaFrame XP Servers must have the NFuse 1.0 XML protocol installed.
D. The MetaFrame XP Servers must exist in the same domain as the Web Interface server.
Answer: A

19. Which three of the following Secure Gateway components can be placed in the DMZ? (Choose three.)
A. Web Interface server
B. Secure Gateway Proxy
C. Secure Ticket Authority
D. Secure Gateway Service
Answer: ABD

20. You have decided to use one NAT firewall with your Web Interface deployment.
Which three statements are most likely true about your infrastructure? (Choose three.)
A. The enterprise consists of internal users only.
B. Internal users access MetaFrame resources directly.
C. The enterprise consists of external and internal users.
D. The Web Interface server has at least two addresses available for users.
E. Both internal and external users access the Web Interface using an alternate address.
Answer: BCD

21. Which four of the following are required to enable users to use the single sign-on feature with the Web Interface? (Choose four.)
A. Internet Explorer 5.0 or later must be used.
B. The Web Interface server must be an IIS server.
C. Pass-through authentication must be configured on the client.
D. Explicit authentication must be used and configured on the Web Interface server.
E. Desktop Credential Pass-Through must be enabled on the Web Interface server.
Answer: ABCE

22. Scenario: The Web Interface is deployed to provide internal and external users access to resources on 5 MetaFrame servers. The external users are located in remote offices on the 3.1.x.x subnet and have a trusted partnership within the network. Internal users as well as the Web Interface and the MetaFrame servers are all located at the office headquarters on the 177.10. x.x subnet.
Required Result: Provide all users with a connection to the MetaFrame servers using a public translated address EXCEPT internal users who will connect directly using the private IP address.
Which two configurations should be used to produce the required result? (Choose two.)
A. Set the default address translation setting to normal address
B. Set the default address translation setting to translated address
C. Select normal address and specify 3.1 in the Client Address Prefix field for the specific address translation settings
D. Select normal address and specify 177.10 in the Client Address Prefix field for the specific address translation settings
E. Select translated address and specify 177.10 in the Client Address Prefix field for the specific address translation settings
Answer: BD

23. In the settings map on the Server-Side Firewall Settings page of the Web Interface Admin tool the variable "123.21=Alternate" is displayed.
What does this indicate?
A. For the firewall, all components on that subnet will use a translated IP address.
B. For servers on that subnet, a public IP address is used to communicate with external clients.
C. For clients on that subnet, a public IP address is used to access MetaFrame servers in the farm.
D. For clients on that subnet, an alternate internal path is used to access MetaFrame servers in the farm.
Answer: C

24. You need to deploy three Secure Gateway servers and two Web Interface servers for redundancy and scalability needs.
What must you do?
A. Configure a third-party load balancer
B. Make registry modifications to the STA server
C. Install Secure Gateway Service using the Typical configuration option
D. Install Secure Gateway Service using the Advanced configuration option
Answer: A

25. You and your co-worker are installing Web Interface and Secure Gateway today. The tasks have been split so that you are installing Web Interface and your co-worker is installing Secure Gateway. Your co-worker installs Secure Gateway first, making assumptions about Secure Ticket Authority, and he plans to return later to install Secure Ticket Authority but forgets to do so. Meanwhile, you attempt to run a test login with a valid user account.
What will most likely occur?
A. The test user will not be able to access the Secure Gateway login page.
B. The test user will be presented with application icons after entering credentials, then will receive an error message upon launching an application.
C. The test user will be presented with the Secure Gateway login page, successfully log in, be presented with the Web Interface page, and will be able to access an anonymous application.
D. The test user will be presented with the Secure Gateway login page, will log in successfully, then be presented with the Web Interface page, and will receive errors after attempting to access an explicit application.
Answer: B

26. You are on a tight deadline to deploy Citrix MetaFrame and have discovered that an insufficient number of servers were ordered. You plan to deploy four MetaFrame servers, as well as Web Interface and Secure Gateway. In light of that, you are trying to determine which servers can support multiple functions.
Which of the following is the least desirable option?
A. Forsake a dedicated Zone Data Collector.
B. Install Secure Ticket Authority on a MetaFrame Server.
C. Install Secure Gateway and Web Interface on the same server.
D. Install Secure Ticket Authority and Web Interface on the same server.
Answer: D

27. You have deployed Web Interface to a group of pilot users in a call center. Users report that Web Interface is presented and that the correct applications are presented. These users open the Customer Relationship Management (CRM) application first thing in the morning. Typically, the users do not access other applications throughout the day. On Friday afternoons, the users must enter their time sheets through a different application. When they attempt to access this application, Web Interface prompts them for a login, and they wish to avoid this additional step.
What timeout options are available in Web Interface?
A. The timeout can be modified on the web server.
B. The timeout can be modified using the Web Interface Admin tool.
C. The timeout can only be modified by Citrix Consulting Services or a Citrix reseller.
D. The timeout can be modified, but this will require a new installation of Web Interface.
Answer: A

28. When installing Web Interface for use in a MetaFrame 1.8 server farm, what additional software is required on the MetaFrame servers? (Choose two.)
A. Citrix MetaFrame 1.8 Service Pack 2 or 3
B. Citrix MetaFrame 1.8 Service Pack 1 or 2
C. Installed and activated Feature Release 1 license
D. Installed and activated Feature Release 2 license
Answer: AC

29. An administrator is implementing the Web Interface for MetaFrame to provide access to applications over the web. She must select a machine to use as the web server in her implementation.
Of the following, which three machines could serve as a web server in the implementation? (Choose three.)
A. A system running Internet Information Services 4.0 on Microsoft NT Server 4.0
B. A system running Internet Information Services 6.0 on Microsoft Windows Server 2003
C. A system running Internet Information Services 5.0 on Microsoft Windows Server 2000
D. A system running WebSphere 4.0 on Solaris 9 with WebSphere Servlet Engine 6.0 and Sun JDK1.4.0
Answer: BCD

30. Which of the following is required software for Web Interface servers running on Windows platforms?
A. Sun JDK
B. Tomcat Servlet Engine
C. Microsoft .NET Framework
D. Microsoft Java Virtual Machine
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved