Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Citrix 1Y0-722 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Y0-722 Sample Questions:

1. The indexing server search engine will return folder index content links to a user only if that user has permission to access that content.
Which access control mechanism does the index server search engine use to accomplish this?
A. Checking the files configured in the access center user's primary role with each file that is indexed.
B. Checking the files configured in the Search CDA's Advanced Configuration Wizard with each file that is indexed.
C. Checking the access center user's logged-on credentials against the ACL associated with each file that is indexed.
D. Checking the access center user's logged-on credentials against the index server search engine service account credentials.
Answer: C

2. Which component is responsible for Content Delivery Agent execution?
A. Web Server
B. State Server
C. Agent Server
D. Access Server Farm database server
Answer: C

3. Which statement is true?
A. Active Directory does not support the importing of users.
B. Importing users from Active Directory requires the same process as importing users from Windows NT.
C. Active Directory users from a domain other than the access server farm domain cannot be imported into an access center.
D. Active Directory users from another domain must be imported into the domain of the access server farm before being imported into an access center.
Answer: B

4. Page1 contains CDA1. Page1 is associated with RoleA.
What happens if CDA1 is removed from the access center?
A. CDA1 is removed from Page1.
B. Page1 is removed from the access center.
C. CDA1 is removed from Page1 but still is available for RoleA.
D. Page1 is removed from the access center menu until the access center is reconfigured.
Answer: A

5. When must the MetaFrame Secure Access Manager license be activated?
A. During the license grace period
B. During installation of the State server
C. During installation of the Access Management Console
D. Before secondary servers are added to the infrastructure of the implementation
Answer: A

6. Which component of MetaFrame Secure Access Manager generates the presentation for an access center, controlling user access, and processing access center requests?
A. HOST.XPS
B. Content Delivery Service (CDS)
C. Cascading Style Sheets (CSSs)
D. Content Delivery Agents (CDAs)
Answer: B

7. Which of the following statements is false?
A. Access center users can view pages associated with their roles.
B. Access center users can create their own access center pages if the administrator allows it.
C. Access center users can personalize pages in the access center if customization is enabled.
D. Access center users are assigned to specific roles which determine their page access.
Answer: B

8. Which two statements are an example of the translated address mode for MetaFrame Presentation servers? (Choose two.)
A. MetaFrame Presentation servers are contacted through the default IP address.
B. MetaFrame Presentation server connections are sent to alternate addresses configured at the individual servers.
C. The MetaFrame Presentation server is configured to supply private IP addresses to internal users and public IP addresses to external users.
D. MetaFrame Presentation server connections are funneled through one external IP address and then, based on port number, forwarded to the appropriate server.
Answer: CD

9. Where in the Access Management Console is the address translation setting defined?
A. Access Center Properties/ Secure Gateway Tab
B. Access Center Properties/ Published Resources Tab
C. Access Server Farm properties/ Secure Gateway Tab
D. Access Server Farm Properties/Published Resources Tab
Answer: B

10. If there are multiple MetaFrame Presentation server farms configured, how can the administrator guarantee that applications will be used to launch published content from particular farms? (Choose two.)
A. Disable "List server farm resources in access center menus" for undesirable farms.
B. Move the desired farms to the top of the prioritization list on the Published Resources tab.
C. Assign the desired farm a value of 10 in the prioritization list on the Published Resources tab.
D. Applications from MetaFrame server farms are chosen to launch published content based on the alphabetical order of the farms.
Answer: AB

11. Before content redirection can be implemented in MetaFrame Secure Access Manager, which three steps must be taken?(Choose three.)
A. Assign user accounts to published applications
B. Enable file type association in the access server farm
C. Associate file types with published applications on the MetaFrame Presentation server
D. Add MetaFrame Presentation Server for Windows Feature Release 1 connection licenses
E. Add MetaFrame Presentation Server for Windows Feature Release 2 connection licenses
Answer: ACE

12. What does enabling the option "ICA Web Client with Java Client support" in the access center properties client tab indicate?
A. It indicates that users will be prompted on login to choose a client.
B. It indicates that the Java ICA client will be used by default. ActiveX ICA client will be used when the browser does not support Java ICA clients
C. It indicates that the ActiveX ICA clients will be used by default. Java ICA client only will be used when the browser does not support the ActiveX ICA client.
D. It indicates that the Java ICA client will be used. However, if the user attempts to launch a published application from within the access center the ActiveX ICA client will be used .
Answer: C

13. An administrator has configured the company access center to allow users permission to configure ICA options.
For the above scenario, which three ICA options can be configured in the access center by the user?(Choose three.)
A. Font size
B. Window size
C. Sound settings
D. Printer mapping
E. Window color depth
Answer: BCE

14. An implementation of MetaFrame Secure Access Manager contains multiple MetaFrame Presentation server farms that are integrated into the access center and configured to use content redirection. When users click on linked documents, applications are launched from a MetaFrame Presentation server farm.
Given this scenario, what determines that the application will be launched for an access center user?(Choose three.)
A. location of client device
B. associated file type for the document
C. published resources assigned to the user
D. priority of the MetaFrame Server farms
E. load of primary server in the MetaFrame Server farm
Answer: BCD

15. How does selecting the "Failover sequence for unavailable servers" option impact the communication between MetaFrame Secure Access Manager and MetaFrame Presentation Server farms?
A. MetaFrame Secure Access Manager will randomly route each Citrix XML service to a different server in the priority list. If an error occurs while communicating with a server, that server will be bypassed for specified length of time.
B. The priority list will be used to route requests from the access center. If an error occurs while communicating with the first server in the list, that server will be bypassed for a specified length of time and an attempt will be made to communicate with the next server on the list.
C. The priority list will be used to route requests from the access center. If an error occurs while communicating with any server in the list, the requestwill be deleted from the list. The administrator will need to re-add the failed server manually to the list once the error is corrected.
D. MetaFrame Secure Access Manager will route each Citrix XML service to a different server based on the sequence in the priority list. If an error occurs while communicating with a server, all communication between that server farm and the access center will stop for a specified time.
Answer: B

16. Which task must be done to allow end users the opportunity to choose the MetaFrame Presentation server from which they will include resources?
A. In the "List in menus" field for all server farms, ensure that "yes" is listed.
B. Select the "Apply MetaFrame XP content redirection" option on the Published Resource tab of the Access Center Properties.
C. Enable the "Allow users to choose MetaFrame server farms" on the Published Resource tab of the Access Center Properties.
D. Select the "Include resources from MetaFrame XP servers" option on the Published Resource tab of the Access Center Properties.
Answer: C

17. Before installing Citrix Index Server, _______________________.
A. roles must be created.
B. an access center must be created.
C. an access server farm must be created.
D. the Citrix Search Administrator group must be created.
Answer: C

18. How does the Citrix Index Server join the access server farm?
A. During setup, the administrator specifies the server farm that the Index Server must join.
B. After installation, administrators must specify the Index Server base port in the Access Server Farm Properties.
C. After installation, administrators must add the Index Server manually to the farm using the Access Management Console.
D. After installation, the administrator must add the Index Server manually to the farm using the Service Configuration Wizard.
Answer: A

19. Which three files can be indexed in a MetaFrame Secure Access Manager implementation?(Choose three)
A. HELP.TXT
B. NEWHIRE.PPT
C. WELCOME.MIM
D. WEBIMAGE.TIFF
E. YEARENDREVIEW.DOC
Answer: ABE

20. Which Index service is responsible for indexing websites in a MetaFrame Secure Access Manager implementation?
A. MetaFrame Autoindexer service
B. MetaFrame Indexing DRE service
C. MetaFrame Indexing HTTP Fetch service
D. MetaFrame Indexing Configuration service
Answer: C

21. Which option should be selected to trigger indexing of a website to begin as soon as the Indexed Web Properties dialog box is closed?
A. Autoindex
B. Follow redirection
C. Queue for Indexing
D. Check for changes at regular intervals
Answer: C

22. What happens if you select both the “Follow Redirection” and “Stay on the site specified in the starting point URL" configuration options from the Indexed Web Site Properties dialog?
A. Nothing will be indexed, since these options are mutually exclusive.
B. All links will be followed, but only those links that fall under the starting URL site will be indexed.
C. An error is displayed at the management console, since these two options are mutually exclusive.
D. All sites that fall outside of the starting URL will be indexed because the Follow Redirection setting takes precedence.
Answer: B

23. What is the first thing that should be checked after setting up a file index?
A. The application event log in event viewer should be checked for errors.
B. The properties for the file index should be checked from the Access Management Console .
C. The nfe_httpfetch.log file should be checked to make sure that the web indexes are working.
D. The nfe_autoindexer.log file should be checked to make sure that the file indexes are working.
Answer: D

24. How can you determine if a web index is actually gathering pages?
A. Check the nfe_autoindexer.log file
B. Check the HTTP Fetch Administration tool
C. Check the application event log in event viewer for errors
D. Check in the Access Management Console under properties for the file index
Answer: B

25. Through which method do users access email after they have logged on to the MetaFrame Secure Access Manager 2.2 gateway?
A. Web mail access
B. Microsoft Outlook running on a client computer
C. Web Interface for MetaFrame Presentation Server
D. Microsoft Outlook running on a MetaFrame Presentation Server
Answer: B

26. How should Microsoft Exchange Server ports be configured for use with MetaFrame Secure Access Manager 2.2?
A. Use the Access Management Console.
B. Use the Secure Ticket Authority configuration tool.
C. Allow Microsoft Exchange Server to dynamically assign ports on start up.
D. Configure Microsoft Exchange to use a static port assignment for firewall traversal.
Answer: D

27. To enable access to Microsoft Exchange Servers, a list of internal server names that the Advanced Gateway Client is allowed to contact is stored in the _____. (Choose the response that completes the sentence correctly.)
A. Logon Agent
B. Secure Gateway
C. Secure Ticket Authority
D. Access Management Console
Answer: C

28. How should TCP ports be configured for use with MetaFrame Secure Access Manager 2.2?
A. The administrator should use the Secure Ticket Authority configuration tool.
B. The administrator should allow the Microsoft Exchange Server to dynamically assign ports on start up.
C. The administrator should configure Microsoft Exchange Server to use a static port assignment for firewall traversal.
D. The administrator should use the Access Management Console of the MetaFrame Secure Access Manager Access Center.
Answer: C

29. What are two things that must be done prior to installing the Advanced Gateway Client? (Choose two.)
A. An administrator must be logged on to the system.
B. The administrator must not be logged on to the system.
C. The computer you want to install the client on must be running the Citrix Extranet client.
D. The computer you want to install the client on must not be running a server operating system.
Answer: AD

30. Charles is configuring the Secure Ticket Authority for his company. When configuring the Ticket Granting parameters he sets the Access Limit value to 0.
What does setting this value to 0 indicate?
A. Setting the value to 0 indicates that the number of TCP connections allowed per ticket granting ticket is 0.
B. Setting the value to 0 indicates that the limit to the number of TCP connections allowed is no more than 1.
C. Setting the value to 0 indicates that there is no limit to the number of TCP connections allowed per ticket granting ticket.
D. Setting the value to 0 indicates that the feature which determines the number of TCP connections allowed per ticket granting ticket is disabled.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved