Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Citrix 1Y0-611 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Y0-611 Sample Questions:

1. Scenario: During the pilot implementation, it is important to select the appropriate mix of users and IT staff. These users provide feedback that allows the project team to gather hands-on knowledge and experience before moving the environment into production.
Once the results of the pilot are obtained, the project team should determine which factor?
A. If all risks have been identified for the project.
B. If they selected the best mix of end users and IT staff for the pilot.
C. If the applications are ready to be deployed in a production environment.
D. If necessary performance counters to monitor average network utilization have been validated.
Answer: C

2. You are implementing an automated server scalability test for a 3-Tier client/server application on a 4-processor server with 4 Gigabytes of RAM. You find that when 80 concurrent users are running applications on the server, the average CPU utilization is 50%, and the amount of physical memory consumed is approximately 55%. However, no additional users are able to log in.
What is the likely problem?
A. Disk queue lengths are too long.
B. Processor queue lengths are too long.
C. The number of system Page Table Entries (PTEs) is exhausted.
D. The application is single-threaded and cannot support additional users.
Answer: C

3. Scenario: You are implementing a new application into an existing MetaFrame XP Presentation Server farm in which all users have roaming profiles. All users and servers are part of an Active Directory domain. You have configured group policies so that profiles are deleted upon logoff.
You have a new application that you will be deploying in the farm that writes per-user INI files to the Application Data subfolder of the user profile.
Design Goals:
1. Provide the ability to maintain the per-user settings in the INI files across sessions.
2. Provide the fastest possible logins.
How can these design goals be achieved?
A. Implement a policy to delete profiles on logoff.
B. Implement an application compatibility script run at login.
C. Implement folder redirection on the Application Data folder.
D. Implement an application compatibility script to run at install time.
Answer: C

4. Which two options are solutions to the problem of DLL conflicts, which can occur when installing applications on the same server? (Choose two.)
A. DLL redirection
B. Load Managed Groups
C. Seamless applications
D. Application Compatibility Script
Answer: AB

5. You are testing an application for a MetaFrame XP Presentation Server deployment and find that the following registry key is used by the application to locate application settings:
HKLM\Software\Application\SettingsPath
Value: c:\Program Files\Application\Settings.ini
How can this issue be addressed?
A. Use a hybrid profile.
B. Use a roaming profile.
C. Update the value for the registry key to the user's home drive.
D. Install the application into its own Load Managed Group (LMG).
Answer: C

6. Scenario: You are testing an application called ReportApp and find out that it references the default Report Path setting in the following registry key:
Key: HKLM\Software\ReportApp\RepPath
Type: REG_SZ
Value: c:\program files\ReportApp\
Design Goals:
1. Ensure that users' reports are output to user-specific locations
2. Minimize administrative effort
3. Provide the best performance
How can all these goals be accomplished?
A. Set a home directory as H:\ for each user, and implement an application compatibility script run during user login.
B. Set a home directory as H:\ for each user, and implement an application compatibility script run at install time.
C. Reinstall the server with remapped drives, install the application to the M: drive, and map the C:\ drive as the user's home directory.
D. Reinstall the server with remapped drivers, install the application to the M: drive, and map the N:\ drive as the user's home directory.
Answer: A

7. Which three steps must be taken when conducting an infrastructure assessment? (Choose three.)
A. Create an agenda with topics for discussion.
B. Measure benefits and disadvantages of any scope changes.
C. Consider freezing all scope changes at critical points in the project.
D. Present findings to the project stakeholders and sponsors as appropriate.
E. Run resource-gathering utilities as necessary to validate components of the assessment.
Answer: ADE

8. Scenario: You are an architect on assignment at a company that has requested an Infrastructure Assessment (IA). The company has implemented MetaFrame XP Presentation Server on a limited scale to provide remote users access to published applications and would like to rollout the implementation enterprise-wide.
During the initial rollout, they have had some challenges with printing and server security and would like to ensure that these issues are corrected prior to the enterprise rollout.
What kind of IA will you conduct?(Choose two.)
A. Expansion
B. Standalone
C. Health Check
D. Full Life-cycle
Answer: AB

9. What is the purpose of the criticality assessment?
A. To measure the necessity of a component in the environment
B. To measure the consistency of the application of best practices
C. To measure the effectiveness of a suggested design on an environment
D. To measure the importance of a component on the environment as a whole
Answer: D

10. According to Citrix Methodology, what is the suggested timeframe of a Proof of Concept?
A. 1-30 days
B. 4-6 weeks
C. 3-6 months
D. Less than 1 week
Answer: A

11. In which component of the Proof of Concept would the next steps be defined?
A. Build
B. Design
C. Planning
D. Results Analysis
Answer: D

12. According to the Citrix methodology, what is the recommended next step after a Proof of Concept, if an Infrastructure Assessment has already been performed?
A. Pilot
B. Design
C. Production
D. Build and Test
E. Project Definition
Answer: B

13. Scenario: You recently completed a MetaFrame Access Suite Architecture Design. While the proposed rollout is small, only 5 MetaFrame XP Presentation Servers, the rollout calls for secure web access for external B2B (Business to Business) customers. The deployment will consist of a single third party application that is Windows 2000 certified.
The customer has an existing Active Directory structure for the deployment which they will rely on to deploy security policies. However, they plan to use local anonymous user accounts to allow access to B2B customers.
Your next task is to create a project plan for the Build and Test phase of the deployment.
Given the requirements listed above, which step of the Build and Test phase have the highest priority in your project plan?
A. All steps are of equal priority
B. Automation Scripting and Environment Build
C. Application Integration and Environment Build
D. Infrastructure Integration and Profile and Policies Implementation
Answer: D

14. Scenario: You recently completed a complex, MetaFrame Access Suite Architecture Design that includes the deployment of 100 MetaFrame XP Presentation Servers across six data centers. The deployment will consist primarily of Microsoft Office Suite including Microsoft Outlook.
The proposed design will contain Pentium III servers with 2 processors and 1GB of RAM. These servers will host the entire MetaFrame Access Suite to provide remote SSL access to applications and content.
A test environment will also be created using the same server make, model, and configuration. MetaFrame XP Presentation Servers in the test environment will belong to the production farm.
Which two options would be difficult to test based on the production and test environments outlined above? (Choose two.)
A. Network utilization
B. Feature releases, service packs, and/or hotfixes
C. Application Scalability and Application Integration
D. Application Integration procedures and proposed LMGs (Load Managed Groups)
Answer: BD

15. Scenario: During Automation Scripting, the application integration team assisted with the automated server build and application packaging. However, during unit testing, you determined an application was not working properly due to a missing key in the user's registry hive.
In order to correct the issue with minimal modification to existing components, you chose to fix the issue by adding the missing key to __________. (Fill in the blank with two options from below.)
A. the application package created by the application integration team
B. the automated server build created by the application integration team
C. the server logon script
D. the group policy
Answer: CD

16. Scenario: You are in the process of developing a virtual user script to simulate load and test server scalability.
Which two factors do you need to consider when creating the script? (Choose two.)
A. User workflows and printing requirements
B. Type of user (i.e., normal user, power user)
C. User work schedules, shifts, idle periods, lunch breaks
D. Total number of users expected in the production environment (Concurrency)
Answer: AB

17. Scenario: While reviewing the project plan, you realize the project timelines are not being met. You determine the reasons for the slip in timelines: multiple people are dedicating valuable time working on the same issue and some issues keep reoccurring.
Currently, the project team manages an issues list. The list contains a brief description of each issue, the dates it was opened and closed, and each issue's status.
What are the first two steps you should take in order to address this problem?(Choose two.)
A. Assign an owner and priority to each issue.
B. Dedicate a project resource to provide ongoing support.
C. Start a support knowledge base that includes a history of issues.
D. Extend project timelines as necessary.
Answer: AC

18. You have just conducted project test cases for the Build and Test phase.
Which three pieces of information from the project test cases are most critical to move forward with the project? (Choose three.)
A. Ensure all risks have been identified.
B. Ensure all sections of the design have been verified.
C. Obtain baseline data and metrics including performance data.
D. Identify necessary performance counters to monitor average network utilization.
Answer: ABC

19. Scenario: You recently completed a MetaFrame XP Presentation Architecture Implementation that includes the deployment of 20 MetaFrame XP Presentation Servers across two data centers in the US. The deployment will support the 700 users from Sales and Marketing which are distributed across the US and Latin America. Latin America and 25% of the sales force will access the system through Secure Gateway and Web Interface for MetaFrame.
The Project Team is deciding how to deploy the MetaFrame Access Suite to production users.
What would be the optimal order for deploying services to users during the Production Rollout?
A. Internal US Sales then Marketing then Remote Workforce
B. All of US Sales then Marketing then Latin America
C. Sales then Marketing
D. Marketing then Sales
Answer: A

20. Scenario: You've successfully deployed the MetaFrame Access Suite for a law enforcement agency. Their previous architecture included 2,000 PCs that were replaced every three years. In addition, close to 200 users connected to the system remotely through Dial-Up (RAS). Since the onset of the initiative it was clear that the success of the migration would be tied to hard cost benefits. Total Cost of Ownership (TCO) figures for the legacy system are available. The project team intends to leverage those figures to compare the Return of Investment (ROI) of the solution.
Which three metrics will need to be taken into account in order to accurately measure the TCO of the MetaFrame Access Suite deployment? (Choose three.)
A. User Concurrency
B. ICA Bandwidth Consumption
C. Number of application upgrades per year
D. Peak server CPU and memory utilization figures
E. Results from user quality and satisfaction surveys
Answer: ABC

21. You have just completed the Infrastructure Assessment for your customer. MetaFrame Presentation XP Server has not yet been deployed, but because well-known applications, i.e., Microsoft Office (including Outlook) and SAP, will be initially introduced, the project team and the customer jointly opted against performing the Proof of Concept.
Your next step should be __________.
A. proceed to the Design
B. go straight to the Build and Test phase
C. insist on performing a Proof of Concept
D. write a risk memo to outline the dangers of bypassing the Proof of Concept
Answer: A

22. Within the MetaFrame Access Suite architecture design, you have defined that the PN Agent will be used for Win32 devices.
Which other aspects of the ICA client should also be defined within the client section of the architecture design?
A. How version upgrades will be handled
B. Network address translation settings on the firewall
C. The web interface server type that will be accessed
D. The hierarchy of MetaFrame Presentation Server names
Answer: A

23. Your customer has very loose change control procedures that are based on broadcast e-mails to the IT administrators.
Which three options are recommended? (Choose three.)
A. Create a formal change control process.
B. Acquire or develop an application to track changes.
C. Train users on how to open their own help desk tickets from a web site.
D. Require that all but emergency change controls be implemented during scheduled maintenance windows.
Answer: ABD

24. Why is obtaining executive sponsorship critical to the success of a project? (Choose three.)
A. They identify stakeholders.
B. They create the project plan.
C. They assist with moving obstacles.
D. They reinforce changes stemming from the design.
E. They are responsible for setting milestones for the project.
Answer: ACD

25. Scenario: You are planning a server build process for a server farm consisting of more than 100 MetaFrame XP Presentation Servers. You have applications which will require server drives to be remapped from C: to M:
Requirements:
1. Greatest flexibility for new applications
2. Greatest flexibility for new hardware
Proposed Build Process:
Create a ghost image of server build which includes installation of the OS, drive remapping process, and MetaFrame XP Presentation Server install.
Which of the following requirements does the proposed build process meet?
A. 1 only.
B. 2 only.
C. 1 and 2.
D. None.
Answer: D

26. If MetaFrame XP Presentation Servers are not physically collocated and plugged into the same switch, what technology will provide the best solution to allow the servers to reside logically on the same subnet?
A. Virtual LAN
B. NIC teaming
C. Multi-homing
D. DHCP relay agent
Answer: A

27. Scenario: You are deploying a 50-server MetaFrame XP Presentation Server farm with 3 load managed groups. All servers are to be built using an automated script. Included in this script is a set of CACLS commands that locks down the \winnt\system32 folder for non-administrative users. Applications will be deployed using installation manager and packaged groups. You have an application in one of the load managed groups which requires “Full Access” to the \winnt\system32 folder.
How should you address this problem?
A. Create a new package group.
B. Change the CACLS script to change permissions on \winnt\system32.
C. Create an application compatibility script to run at login to provide “Full access” permissions for users on \winnt\system32.
D. Create an application compatibility script to run at installation to provide “Full access” permissions for users on \winnt\system32.
Answer: D

28. You are designing security lockdowns and polices for a MetaFrame XP Presentation Server farm. Servers and users will be part of an NT Domain.
What would be the best approach for configuring policies?
A. Use system policies for the OU for Users in the NT domain.
B. Use Group Policies for the OU for Servers in the NT domain.
C. Use system policies for the OU for Servers in the NT domain.
D. Use local system policies on each server, including machine and user policy settings.
Answer: D

29. Scenario: You are building a MetaFrame XP Presentation Server farm within an Active Directory environment. All servers and users are part of an active directory domain called “enterprise.local.” Within the enterprise.local domain, you configure an OU called “MetaFrame Servers” and assign a GPO to the OU. The GPO you create includes user and machine policies, and is configured with a loopback processing mode of “replace.” All MetaFrame XP Presentation Servers are placed in the “MetaFrame Servers” OU. After you apply the policies, you log in as a user to test your configurations. You notice that not all policies are being applied to the session.
What can be done to address the problem?
A. Configure a mandatory profile for the user.
B. Create a new OU for “MetaFrame users” and apply the user-related policies as a GPO to this OU.
C. Execute the command “secedit /refreshpolicy machine_policy” on all servers in the "MetaFrame Servers" OU.
D. Create a new OU for the “MetaFrame users,” apply a GPO to this new OU, and apply loopback processing with “replace” mode to this GPO.
Answer: C

30. Which policy can optimize disk performance?
A. Enabling auto-end tasks
B. Maximizing Page Table Entries (PTEs)
C. Increasing the number of Idle Winstations
D. Disabling the Last Access Update value for NTFS
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved