Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Citrix 1Y0-400 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Y0-400 Sample Questions:

Q: 1
How should the architect specify that the Citrix Director database be queried?
A. By using the Citrix Director console
B. By using SQL Management Studio
C. By using SQL Reporting Services
D. By using PowerShell
Answer: A

Q: 2
How should the architect specify that StoreFront logs are collected?
A. By enabling tracing and automating collection of log files
B. By enabling tracing and monitoring Windows Event logs
C. By gathering data from the IIS Manager console and archiving it on a network share
D. By enabling the SmartAuditor feature and IIS logging
Answer: A

Q: 3
How should the architect specify that the Configuration Logging database be queried?
A. By using the Citrix Director console
B. By using SQL Management Studio
C. By using SQL Reporting Services
D. By using PowerShell
Answer: B
Reference:
http://blogs.citrix.com/2012/03/01/how-to-set-up-a-configuration-logging-database-forxenapp-6-5/

Q: 4
Why does using SysLog help the company comply with its security policy?
A. Because it is a centralized, industry-standard log that is easily queried
B. Because it password-protects the audit logs for added security
C. Because it uses a standard TCP port
D. Because it collects logs from multiple devices
Answer: A

Q: 5
Why does using Windows Event Viewer help the company comply with its security policy?
A. Because it is a centralized, industry-standard log that is easily queried
B. Because it password-protects the audit logs for added security
C. Because it uses a standard TCP port
D. Because it collects logs from multiple devices
Answer: A

Q: 6
Why does using SQL Reporting Services help the company comply with its security policy?
A. Because it is a centralized, industry-standard log that is easily queried
B. Because it password-protects the audit logs for added security
C. Because it uses a standard TCP port
D. Because it collects logs from multiple devices
Answer: D

Q: 7
Why does using SmartAuditor help the company comply with its security policy?
A. Because it is a centralized, industry-standard log that is easily queried
B. Because it password-protects the audit logs for added security
C. Because it uses a standard TCP port
D. Because it collects logs from multiple devices
Answer: B

Q: 8
Why does using Citrix Director help the company comply with its security policy?
A. Because it provides a centralized data repository
B. Because it providescontrolled accessto monitoring functions
C. Because it uses a standard TCP port
D. Because it collects data from NetScaler
Answer: D

Q: 9
Why does using SQL Management Studio help the company comply with its security policy?
A. Because it enables you to execute SQL queries to extract data
B. Because it enables you to create a database to store logs
C. Because it uses a standard TCP port
D. Because it provides security alerts by using SQL Mail
Answer: B

Q: 10
Why does using SQL Reporting Services help the company comply with its security policy?
A. Because it enables automated report delivery
B. Because it enables PDF-based reports
C. Because it uses a standard TCP port
D. Because it provides security alerts by using SQL Mail
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved