Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Citrix 1Y0-350 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Y0-350 Sample Questions:

Q: 1
A network engineer should use the Advanced tab when configuring load balancing to enable __________. (Choose the correct option to answer the question.)
A. SSL offloading
B. Integrated caching
C. EdgeSight Monitoring
D. Direct Server Return Mode
Answer: D

Q: 2
Scenario: A network engineer has created and bound an UDP-ECV monitor to identify the status of a UDP service. However, no matter what the response is, the service is always marked as UP.
A possible cause of this behavior is that the network engineer __________. (Choose the correct option to complete the sentence.)
A. forgot to add a receive string
B. added the string ns_true as receive string
C. added a string that is invalid and thus skipped
D. added a string that is always part of the UDP handshake
Answer: A

Q: 3
A network engineer wants to collect performance statistics regarding the traffic between different points in the connection, specifically from client-to-NetScaler and from NetScaler to back-end server, and be able to present this to different analysis tools.
Which feature on the NetScaler could the engineer use for this?
A. Syslog
B. nstrace
C. AppFlow
D. nsconmsg
Answer: C

Q: 4
A network engineer has been tasked with identifying the cause of intermittent network connectivity issues.
Which command should the engineer use to generate the necessary network information required to diagnose the connectivity issues?
A. nslog
B. nstrace
C. nsumon
D. nsconmsg
Answer: B

Q: 5
A network engineer is testing a new load balancing virtual server "test" that has the service group "test-grp" bound to it.
Which command could the engineer run to show connection details for the new virtual server?
A. show server
B. show services
C. show servicegroups
D. show connectiontable
Answer: D

Q: 6
An network engineer is asked to perform an export of the captured trace output files as requested by Citrix Tech support.
In which directory could the engineer retrieve the captured log files in the NetScaler system?
A. /var/log
B. /var/nstrace
C. /netscaler/log
D. /nsconfig/trace
Answer: B

Q: 7
A network engineer is trying to read a nstrace from the NetScaler but can only see encrypted traffic.
Which file is required to decrypt the network trace?
A. The server certificate
B. The servers root certificate
C. The private key for the server certificate
D. The private key for the server root certificate
Answer: C

Q: 8
Scenario: A network engineer has bound four policies to a virtual server as follows:
PolicyA has a priority of 10
PolicyB has a priority of 20
PolicyC has a priority of 30
PolicyD has a priority of 0
Which policy will be evaluated first?
A. PolicyA
B. PolicyB
C. PolicyC
D. PolicyD
Answer: D

Q: 9
A client is trying to reach a back-end server with an IP address of 10.192.31.5 given the following routing table:
Which route would the NetScaler use for this client?
A. 1
B. 5
C. 6
D. 7
Answer: C

Q: 10
Scenario: An engineer has a NetScaler system with NSIP 192.168.10.1 with subnet mask 255.255.0.0. The company changed the IP network to use subnet mask 255.255.255.0.
Which two commands could the engineer run to modify the subnet mask of the NSIP? (Choose two.)
A. ifconfig
B. configns
C. set ns ip
D. add ns ip
Answer: B,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved