Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Citrix 1Y0-308 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Y0-308 Sample Questions:

Q: 1. Which two statements are true regarding the configuration of name resolution for Access Gateway appliances? (Choose two.)
A. The WINS server must be installed within the DMZ.
B. A static host record can be configured on the Access Gateway appliance.
C. A WINS server can be specified for use in name resolution on an Access Gateway appliance.
D. Multiple DNS servers must be specified for use in name resolution on an Access Gateway appliance.
Answer: BC

Q: 2. Scenario: An administrator needs to provide users access to unique file shares. The file shares are named for the users and are located in a folder called "users" on a server named "corporateHQ1srv." The file shares are linked directly to the user's profile as set up in Active Directory. In this environment, what is the UNC path that the administrator should specify when defining a web file resource that will grant each user access to their directory?
A.\\corporateHQ1srv\users\#<username> B.\\corporateHQ1srv\users\%username%
C.\\corporateHQ1srv\users\%displayname%
D.\corporateHQ1srv\users\#<homedirectory>
Answer: A

Q: 3. What happens when an administrator enables Advanced Access Control to display multiple Web Interface sites, but only has one Web Interface site configured?
A. The layout of the Access Interface displays only the single site.
B. The layout of the Access Interface displays one site in the "Home" tab and leaves the area for the other two sites blank.
C. The layout of the Access Interface displays only the single Web Interface site alongside any other resources the administrator configured.
D. The layout of the Access Interface displays the single Web Interface site within the "Applications" tab and any other resources the administrator configured in the "Home" tab.
Answer: D

Q: 4. Which setting must be configured in a policy to grant privileges to an access server farm?
A. Allow Logon
B. Show Local Farm
C. Permit Access Control
D. Show Logon Resource
Answer: A

Q: 5. Scenario: An administrator configuring Advanced Access Control to use LDAP for primary authentication and authorization, needs to enable pass-through authentication in order for Active Directory credentials to pass automatically to applications.
What must the administrator do to meet the requirements of this scenario?
A. Ensure that the same logon account exists for LDAP and Active Directory.
B. Ensure that LDAP and Active Directory use the same trusted root certificate.
C. Ensure that the LDAP server is on the same network as the Active Directory server.
D. Ensure that the same administrative account exists for the LDAP and Active Directory.
Answer: A

Q: 6. What are two steps that are required when configuring RADIUS authentication for users connecting to the access server farm through a logon point? (Choose two.)
A. Assign the RADIUS profile to a logon point.
B. Assign the RADIUS profile to an access server farm.
C. Create a RADIUS profile in the Logon Point properties screen.
D. Create a RADIUS profile in the access server farm properties.
Answer: AC

Q: 7. Scenario: A Citrix Administrator wants to ensure that every client device that connects through the external logon point into the network has the latest version of McAfee antivirus software and that the device is a member of the corporate domain.
How can the administrator implement these checks through a connection policy?
A. Configure a custom filter for McAfee antivirus scan and domain membership scan and apply the filter to the connection policy.
B. Configure a filter that defines the logon point used and the endpoint analysis results associated with the client device at logon and apply the filter to the connection policy.
C. Configure a continuous scan to check for the presence of the McAfee Antivirus and the domain name on the computer and apply the scan in a filter to the connection policy.
D. Configure a continuous scan to check for the presence of the McAfee Antivirus and a registry scan to check for the company's asset tag and apply the scan in a filter to the connection policy.
Answer: B

Q: 8. What are two required steps for creating a typical filter that would require users to logon using a specific URL and their client devices to be running a specific antivirus software? (Choose two.)
A. Choose to filter based on logon points.
B. Select the Create Filter Wizard from the logon point.
C. Choose to filter based on endpoint analysis scan results.
D. Select the Filter Based on Logon Points and Endpoint Analysis option from the filter node.
Answer: AC

Q: 9. Which utility can an administrator use to audit a logged event for a specific server?
A. Web Proxy Log
B. Windows Event Viewer
C. Server Configuration tool
D. Presentation Server Console
E. Access Management Console
Answer: B

Q: 10. Based on Citrix best practices, where must the Advanced Access Control software be installed?
A. On the first server in the farm
B. On the license server in the internal network
C. On the server that hosts the configuration database
D. On a server which can communicate with the Access Gateway appliance
Answer: D

Q: 11. For an environment in which HTML Preview will be enabled for Microsoft Office, which task must be completed prior to installing the Advanced Access Control software?
A. The Citrix Activation Engine must be restarted.
B. A license must be installed on the license server.
C. Microsoft Word, Excel, Visio and PowerPoint must be installed on the server.
D. Microsoft Word, Excel, Visio, PowerPoint and Outlook must be installed on the server.
Answer: C

Q: 12. Scenario: You have just installed Advanced Access Control on a server. Communication between the Access Gateway appliance and the Advanced Access Control server will be secured by SSL. Which two actions are required to ensure that SSL can be used to secure the communication?(Choose two.)
A. SSL must be enabled on the Advanced Access Control server.
B. A digital certificate must be installed on the Access Gateway appliance.
C. A digital certificate must be installed onto the Advanced Access Control server.
D. An SSL enabled logon point must be created in the Access Management Console.
Answer: AC

Q: 13. When using a Microsoft SQL Server for the configuration database of an access server farm, which two details must be specified during the initial configuration of the farm? (Choose two.)
A. The name of the SQL Server
B. The name of the access server farm
C. The FQDN of Access Gateway appliance
D. The name of a user account included in the Administrators Group
Answer: AB

Q: 14. When using SQL Express for the configuration database of an access server farm, which detail must be specified during the initial configuration of the farm?
A. The name of the access server farm
B. The name of the SQL Express server
C. The FQDN of Access Gateway appliance
D. The name of a user account included in the Administrators group
E. Nothing - all of the required information are automatically imported.
Answer: E

Q: 15. Which two options are available for configuring licensing from the Server Configuration Wizard? (Choose two.)
A. Use a license server that already exists.
B. Install a license onto the Access Gateway appliance. C. Import licenses from the Access Gateway appliance.
D. Install the Citrix License server on the Advanced Access Control server during configuration.
Answer: AD

Q: 16. Which two Internet Explorer security settings should be enabled on the client device to allow users to log onto the access server farm? (Choose two.)
A. File download
B. Active scripting
C. Per-session cookies
D. Do not save encrypted pages to disk
Answer: BC

Q: 17. Scenario: A Citrix Administrator configured a logon point for external employees to connect through an Access Gateway 4.5 Advanced Edition implementation into the corporate network. These employees require access to edit documents on Presentation Servers in the internal network.
The administrator implemented a policy that will ensure that the employees make their edits on the Presentation Servers within the corporate network to prevent important corporate information from being compromised. Which action control did the administrator apply?
A. Access
B. Download
C. HTML Preview
D. File Type Association
Answer: D

Q: 18. Scenario: An administrator is implementing Access Gateway 4.5 Advanced Edition. The implementation will be used primarily for mobile workers who may access resources from diverse client devices, which may be locked down and may not allow files such as client software to be downloaded. For this environment, which type of access should be given to the clients?
A. Direct access
B. VPN Client access
C. Kiosk Mode access
D. Browser-only access
Answer: D

Q: 19. Scenario: A Network Administrator configured access for external employees connecting through an Access Gateway 4.5 Advanced Edition implementation into the corporate network. These employees require access to documents in the corporate network. The administrator implemented a policy that will ensure that the employees open the documents using applications that are installed locally on their PCs.
Which of the listed action controls did the administrator implement?
A. Access
B. Live Edit
C. Download
D. File Type Association
Answer: B

Q: 20. Which network adapter requires a static IP address when configuring internal access for Access Gateway in a single network interface?
A. Eth0 is the only network interface that can be used.
B. Eth1 is the only network interface that can be used.
C. Eth2 is the only network interface that can be used.
D. Eth3 is the only network interface that can be used.
Answer: A

Q: 21. Which two Access Gateway network adapters will require static IP addresses for external and internal communications? (Choose two.)
A. Eth0
B. Eth1
C. Eth2
D. Eth3
Answer: AB

Q: 22. Which type of IP addressing is needed to enable internal and external connection to the Access Gateway appliance?
A. IPv 6 addressing
B. CIDR IP addressing
C. Static IP addressing
D. Dynamic IP addressing
Answer: C

Q: 23. Which statement is true when adding an Advanced Access Control server to an Access Gateway appliance?
A. The network administrator must assign at least two static IP addresses to the Access Gateway appliance.
B. The network administrator must restart at least one Advanced Access Control server in the farm after configuring the Access Gateway appliance.
C. The network administrator must configure the Access Gateway appliance to point to the FQDN or the IP address of one or more Advanced Access Control servers in the farm.
D. The administrator must execute the "Add Gateway Appliance" task from the "Gateway Appliance" node in order for the new Access Gateway appliance to appear in the Access Suite Console.
Answer: C

Q: 24. Which two steps should an administrator take to remove an Access Gateway appliance from an Access Gateway 4.5 Advanced Edition deployment? (Choose two.)
A. The administrator should execute the "Remove Access Gateway" task from the "Gateway Appliances" node in the Access Management Console.
B. The administrator should restart at least one Advanced Access Control server in the farm after configuring the Access Gateway appliance to be removed.
C. The administrator should configure the Access Gateway appliance server so that it no longer points itself to an Advanced Access Control server in the deployment.
D. The administrator should uncheck the "Access Gateway" role checkbox for the Access Gateway appliance to be removed in the "Manage Server Roles" dialog of the Access Management Console.
Answer: AC

Q: 25. A Citrix Administrator wants to configure name resolution for Access Gateway.
In which location can the administrator specify the DNS and WINS servers for Access Gateway?
A. Server Configuration Tool
B. DNS Management Console
C. Access Management Console
D. Access Gateway Administration Tool
Answer: D

Q: 26. Which two methods can an administrator use to change the preset IP address of an Access Gateway appliance? (Choose two.)
A. Connect to Eth1 through a browser.
B. Connect to the Access Gateway Portal.
C. Connect to the COM port through Hyper Terminal.
D. Connect to the Access Gateway Administration Tool.
Answer: CD

Q: 27. After changing the Access Gateway appliance properties using the Access Management Console, which two steps can an administrator use to ensure that the changes are distributed to all the Access Gateway appliances in the deployment? (Choose two.)
A. Restart all the Access Gateway appliances in the deployment.
B. Make the corresponding changes using the Access Gateway Administration Tool.
C. Click the "Refresh gateway appliances properties" button in the Access Management Console.
D. Remove the Access Gateway appliance using the Access Management Console and then add it again.
Answer: AC

Q: 28. In an environment that requires two Access Gateway appliances to be deployed in a double-hop DMZ, what are two configurations that must be made on the Access Gateway appliance in the first DMZ? (Choose two.)
A. Select Configure for Advanced Access Control.
B. Set the Access Gateway DMZ configuration to First hop in double DMZ.
C. Add a static route from the first Access Gateway appliance to the second.
D. Add a static route from the second Access Gateway appliance to the first.
E. Install server certificates on the Access Gateway appliance in the first DMZ.
F. Add the FQDN, port and protocol of the Access Gateway in the second DMZ.
Answer: ABF

Q: 29. Under which tab in the Access Gateway Administration tool can an administrator configure a double-hop DMZ for Access Gateway 4.5 Advanced Edition?
A. Licensing
B. Administration
C. Advanced Options
D. General Networking
E. Name Service Provider
Answer: D

Q: 30. Which two statements are true regarding licensing for a deployment that contains multiple Access Gateway appliances? (Choose two.)
A. One server is configured as the license server.
B. Each gateway appliance must contain its own license.
C. The primary gateway appliance serves as the license server.
D. The license server must be installed in the DMZ on a separate server.
Answer: AC


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved