Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Citrix 1Y0-200 Exam - Cheat-Test.com

Free 1Y0-200 Sample Questions:

Q: 1
Scenario: External users are experiencing issues connecting to Intranet applications through NetScaler. Clientless Access is disabled.
Which action should a Citrix Administrator take to investigate the cause of this issue?
A. View dmesg.boot.
B. Open NetScaler Plug-in logging.
C. Configure ACL and TCP logging.
D. Configure Auditing on the NetScaler.
Answer: B

Q: 2
A Citrix Administrator creates an external network in a XenServer deployment; however, virtual machines connected to the newly created external network CANNOT communicate with other devices on the same subnet as the XenServer host.
The virtual machines are unable to communicate with devices on the same subnet as the XenServer host because __________ or __________. (Choose the two correct options to complete the sentence.)
A. the virtual machines are behind a NAT router
B. MAC filtering is enabled on the external network
C. the link status for the external NIC is disconnected
D. the virtual machines are on a VLAN that is configured incorrectly
Answer: C,D

Q: 3
Scenario: A Citrix Administrator is modifying a vDisk. The administrator finishes making changes to the vDisk and promotes it to production. Now, only one machine is working with the new vDisk.
In which access mode should the administrator put the vDisk so that multiple target devices can boot from this vDisk?
A. Test
B. Private
C. Standard
D. Production
E. Maintenance
Answer: C

Q: 4
Scenario: Users who connect through the NetScaler are receiving the following error after they log on with their username and password:
Http/1.1 Internal Server Error 29
A Citrix Administrator checks the status of the NetScaler and does NOT find any alerts on the System Log.
Which server could be causing this error?
A. Database
B. StoreFront
C. Citrix Licensing
D. Domain Controller
Answer: B

Q: 5
Which file should a Citrix Administrator edit to configure log settings on the StoreFront server?
A. web.config
B. global.aspx
C. logout.aspx
D. default.html
Answer: A

Q: 6
Scenario: A Citrix Administrator provisions 50 server OS machines to host applications. The administrator assigns a delivery group to the machine catalog containing the server OS machines.
When viewing the delivery group in Citrix Studio, the administrator discovers that one of the server OS machines is unregistered.
Which two actions should the administrator take to resolve this issue? (Choose two.)
A. Restart the Delivery Controller.
B. Ensure that the machine catalog is NOT in maintenance mode.
C. Add the appropriate exclusions to the firewall rules on the virtual machine.
D. Ensure time synchronization between the Virtual Delivery Agent and the Delivery Controller.
Answer: C,D

Q: 7
A Citrix Administrator plans to use Provisioning Services to provision server OS machines and desktop OS machines that boot from vDisks. Which two components are required in order to provision the machines? (Choose two.)
A. Citrix Receiver
B. XenServer Tools
C. Virtual Delivery Agent
D. Target device software
Answer: C,D

Q: 8
Which action should a Citrix Administrator take when using Provisioning Services to provision additional Windows Server 2012 server OS machines in a machine catalog?
A. Create a vDisk for the OS.
B. Add the OS to the vDisk store.
C. Create a site for virtual machines.
D. Add the virtual machines to the device collection.
Answer: D

Q: 9
Scenario: A Citrix Administrator implemented a Citrix policy to set up Citrix Profile Management.
After the administrator implemented the policy, users are still being required to set up their applications each time they logon.
What is preventing the existing policy from working?
A. The .INI file does NOT exist.
B. There are no filters set within the policy.
C. The path specified to save the profile is incorrect.
D. The users need to be removed from the Citrix profile group.
Answer: C

Q: 10
A user reports that a virtual desktop is taking longer than normal to launch.
Where, in Citrix Director, could a Citrix Administrator find information to address this issue?
A. Machine Details
B. Activity Manager
C. Connection Failures
D. Average Logon Duration
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved