Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Network General 1T6-511 Exam - Cheat-Test.com

Free 1T6-511 Sample Questions:

Q: 1 To save a trace file as a compressed file from the Sniffer you must use the extension:
A. CAP
B. zip
C. enc
D. caz
Answer: D

Q: 2 When troubleshooting a slow application, which of the following could be indicators of an application-specific problem?
A. Commands with timely responses
B. Large or full-size frames
C. Long Delta times before each client request
D. None of the above
Answer: D

Q: 3 A Filter Profile in the Sniffer can be defined as:
A. A filter that can be used more than one time
B. A filter that can be shared with other devices
C. A pre-defined filter
D. Both A and B
Answer: D

Q: 4 A typical Diagnoses identified at the Global layer in the Sniffer Expert would be __________.
A. Non-responsive station
B. Local Routing
C. Broadcast/Multicast Storm
D. Zero Window
Answer: C

Q: 5 When using a troubleshooting methodology and following a Bottom-up approach, which of the following should be validated first?
A. Authentication
B. Addressing
C. Sessions
D. Application-specific operations
Answer: B

Q: 6 The maximum legal size Ethernet frame (excluding exceptions) as captured by the Sniffer and displayed in a 10/100 Ethernet trace file is __________ bytes.
A. 1518
B. 1512
C. 1532
D. 1514
Answer: D

Q: 7 A Delta time value of 0.046.357 is read as:
A. hours.minutes.seconds
B. seconds.milliseconds.microseconds
C. milliseconds.microseconds.nanoseconds
D. microseconds.milliseconds.nanoseconds
Answer: B

Q: 8 The only frame type that contains a DLC Ethertype field is:
A. Novell Law frame
B. Ethernet version two
C. 802.3 frame
D. 802.3 with SNAP
Answer: B

Q: 9 Which of the following protocols are summarized when the Expert Overview pane and Station layer are selected?
A. ARP, Ethernet, Cisco CDP
B. ICMP. IP, IPX
C. TCP, UDP
D. NetBIOS, SMB
Answer: B

Q: 10 Which of the following best describes the function of the Transport layer of the OSI Reference Model?
A. Packet framing
B. Reports upper-layer errors
C. Connection management
D. Manages user sessions
Answer: C

Q: 11 OSI layer 4 is concerned with __________.
A. ACKs and flow control working correctly
B. Routing or frame delivery
C. Connections working correctly
D. Physical problems
Answer: A

Q: 12 The OSI Transport layer corresponds to the Expert __________ layer.
A. Data Link
B. Connection
C. Session
D. Network
Answer: B

Q: 13 Which of the following resources in the Sniffer is useful in identifying the endpoints in conversations in a captured trace?
A. Expert DLC Layer Summary
B. Pattern Match filter
C. Matrix
D. All of the above
Answer: C

Q: 14 A sound troubleshooting methodology includes as part of the process a focus on finding imbalances or errors.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: A

Q: 15 Which of the following is recommended as part of the troubleshooting methodology?
A. Use the Expert and Summary window first
B. Use the Detail window first
C. Use a top-down approach
D. Use the Hex window first
Answer: A

Q: 16 The interframe spacing in Fast Ethernet is __________.
A. 9.6 milliseconds
B. 96.0 nanoseconds
C. .96 microseconds
D. .96 milliseconds
Answer: C

Q: 17 In the Sniffer Expert interface, the Service layer objects relate to which layer of the OSI reference model?
A. Application layer
B. Presentation layer
C. Session layer
D. Transport layer
Answer: A

Q: 18 A Jabber is a physical error frame that has:
A. A length that is not a multiple of 8 bits, and therefore cannot be unambiguously resolved into bytes
B. Random or garbage data, typically caused by a hardware fault and is oversized with a CRC error
C. A legal frame size, but an invalid CRC
D. None of the above
Answer: B

Q: 19 What OSI layer handles data encryption?
A. Application layer
B. Session layer
C. Presentation layer
D. Service layer
Answer: C

 


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved