Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Network General 1T6-510 Exam - Cheat-Test.com

Free 1T6-510 Sample Questions:

Q: 1 A Novell aw?frame contains an 802.3 length field followed by a(n) __________.
A. SNAP header
B. IPX header
C. IP header
D. LLC header
Answer: B

Q: 2 The most common VLAN grouping technique is __________.
A. Protocol
B. Segment
C. Multicast
D. Port
Answer: D

Q: 3 The maximum legal size Ethernet frame (excluding exceptions) as captured by the Sniffer and displayed in a 10/100 Ethernet trace file is:
A. 1518
B. 1512
C. 1532
D. 1514
Answer: D

Q: 4 Which of the following best describes the function of the Transport layer of the OSI Reference Model?
A. Packet framing
B. Reports upper-layer errors
C. Connection management
D. Manages user sessions
Answer: C

Q: 5 The most common type of physical error seen in networks today is:
A. Electrical interference
B. Frame collisions
C. Hardware malfunction
D. Duplex mismatch
Answer: A

Q: 6 In the Sniffer Expert analyzer, the Service Objects relate to which layer of the OSI reference model?
A. Application
B. Presentation
C. Session
D. Transport
Answer: A

Q: 7 Which of the following is a valid filename to use when saving a trace file in the Sniffer with compression applied?
A. Compressed.cap
B. FTP.zip
C. Trace1.enc
D. TCP-error.caz
Answer: D

Q: 8 The frame type that contains a DLC Ethertype field is:
A. Novell aw?frame
B. Ethernet version Two
C. 802.3 frame
D. 802.3 with SNAP
Answer: B

Q: 9 An 802.3 frame contains an 802.3 length field followed by a(n) __________.
A. DLC Ethertype field
B. IP header
C. IPX header
D. LLC header
Answer: D

Q: 10 When physical errors occur they are often interpreted as data in the Sniffer. Key values to look for that may indicate a physical problem are:
A. AAAA
B. 5555
C. FFFF
D. All of the above
Answer: D

Q: 11 What OSI layer handles data encryption?
A. Application
B. Session
C. Presentation
D. Service
Answer: C

Q: 12 Delta time, such as 0.046.357, is read as:
A. hours.minutes.seconds
B. seconds.milliseconds.microseconds
C. milliseconds.microseconds.nanoseconds
D. microseconds.milliseconds.nanoseconds
Answer: B

Q: 13 In the Sniffer Expert analyzer, the Station Objects relate to which layer of the OSI reference model?
A. Session
B. Physical
C. Data Link
D. Network
Answer: D

Q: 14 In the Sniffer Expert analyzer, the Connection Objects relate to which layer of the OSI reference model?
A. Session
B. Transport
C. Network
D. Data Link
Answer: B

Q: 15 The interframe spacing in Fast Ethernet is __________.
A. 9.6 milliseconds
B. 96.0 nanoseconds
C. .96 microseconds
D. .96 milliseconds
Answer: C

Q: 16 A Jabber is a physical error frame that has:
A. A length that is not a multiple of 8 bits, and therefore cannot be unambiguously resolved into bytes
B. Random or garbage data added to the content of the frame, typically caused by a hardware fault
C. A legal frame size, but an invalid CRC
D. None of the above
Answer: B

Q: 17 When inspecting frames from a capture, start with the Decode __________ window.
A. Hex
B. Objects tab
C. Detail
D. Summary
Answer: D

Q: 18 Which of the following is recommended as part of the troubleshooting methodology?
A. Use the Expert and Summary window first
B. Use the Detail window first
C. Use a top-down approach
D. Use the Hex window first
Answer: A

Q: 19 If you are baselining the time it takes to download a 2 MB file, which of the following display options would help you determine the total download time?
A. Relative time
B. Status column
C. Delta time
D. Absolute time
Answer: A

Q: 20 The Decode Summary window will __________
A. Display only Application layer protocols
B. Provide an overview of the captured frames
C. Only display legal size frames
D. Display runt or legal size frames but not oversize frames
Answer: B

Q: 21 If a switch receives an incoming frame and doesn't know where the destination address is, it will:
A. Use DNS to resolve the name
B. Send the frame to default VLAN 1
C. ARP for the IP address and see what port to associate with the reply
D. Send the frame out all ports
Answer: D

Q: 22 Which of the following passive devices can be used to attach a Sniffer to the network?
A. Taps
B. Routers
C. Switches
D. All of the above
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved