Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Network General 1T6-323 Exam - Cheat-Test.com

Free 1T6-323 Sample Questions:

Q: 1 SNTP is a protocol used to:
A. Replace NetBIOS
B. Synchronize time
C. Transfer mail
D. Register and resolve host names
Answer: B

Q: 2 Which term describes a database of forest-wide information in Windows 2000?
A. Global Catalog
B. Tree
C. Realm
D. Domain
Answer: A

Q: 3 In _______, the concept of a read-only BDC is gone.
A. Legacy NT 4 domains
B. Active Services
C. SMTP
D. Active Directory
Answer: D

Q: 4 Which term describes a database of forest-wide information that holds an abbreviated listing of Active Directory Information?
A. Trees
B. Global Catalog
C. Enhanced DNS
D. Realms
Answer: B

Q: 5 True or False? In Windows 2000, BDCs are read-only controllers, just as with NT.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 6 Kerberos is a protocol used to:
A. Replace NetBIOS
B. Access directory services
C. Authenticate
D. Register and resolve host names
Answer: C

Q: 7 _______ is accessed via LDAP protocols.
A. LSARPC
B. Active Directory
C. HTTP
D. Kerberos
Answer: B

Q: 8 WINS is _______ in a Windows 2000 environment.
A. Available, but may be turned off
B. Removed completely
C. Used in preference to Active Directory
D. Replaced by Browser protocol
Answer: A

Q: 9 Active Directory is a _______ directory service.
A. Linear
B. Flat
C. Embedded object
D. Hierarchical
Answer: D

Q: 10 Direct Hosting (SMBTCP) is a protocol "shim" used to:
A. Replace NetBIOS
B. Access directory services
C. Authenticate
D. Register and resolve host names
Answer: A

Q: 11 The LDAP protocol is used by a domain DHCP server to determine if it is ________.
A. In a domain or workgroup
B. Operating within its scope
C. Using APIPA or RFC 1918 addresses
D. Authorized to issue IP addresses
Answer: D

Q: 12 When a DHCP server comes on-line in a domain, it will query _______ to discover if it is authorized to provide DHCP services.
A. Another DHCP server
B. Active Directory
C. Local routers
D. APIPA clients
Answer: B

Q: 13 DHCP packet format is compatible with _______.
A. SMB
B. PPP
C. SLIP
D. BOOTP
Answer: D

Q: 14 DHCP Relay is used when:
A. DHCP clients are separated by a router
B. DHCP servers are separated by a router
C. DHCP clients and servers are separated by a router
D. DHCP server is also the DNS server
Answer: C

Q: 15 In Windows 2000 DNS, the port on which a service listens is a component of a(n) _______.
A. Service record
B. Address record
C. CNAME record
D. Name server record
Answer: A

Q: 16 Which DHCP server message is sent to a client refusing a request for configuration?
A. Discover
B. Offer
C. NAK
D. Decline
Answer: C

Q: 17 Which DHCP client message is sent to a server relinquishing a network address and canceling the remaining lease?
A. Discover
B. Offer
C. Request
D. Release
Answer: D

Q: 18 APIPA addresses are in the range:
A. 10.0.0.0/24
B. 172.16.0.0-172.32.255.255
C. 192.168.0.0/16
D. 169.254.0.0/16
Answer: D

Q: 19 What does the DHCP protocol provide to a client? (Choose all that apply.)
A. IP address
B. Dialect negotiation
C. Default gateway
D. Subnet mask
Answer: A, C, D

Q: 20 Which DHCP client message is sent to a server requesting offered configuration parameters?
A. Discover
B. Offer
C. Request
D. Ack
Answer: C

Q: 21 _________ using APIPA will attempt to locate a DHCP server every 5 minutes.
A. Workgroup DHCP servers
B. DHCP clients
C. PDC emulators
D. Relay agents
Answer: B

Q: 22 With Windows 2000 clients and servers using Dynamic DNS, the DHCP server generally sends a(n) _______ record to the DNS server.
A. SOA
B. PTR
C. CName
D. MX
Answer: B

Q: 23 Zone replication in Windows 2000 DNS is improved by:
A. Dynamic host address registration
B. Notify operations
C. Lateral zone transfers
D. Flexible Single Master Operations
Answer: B

Q: 24 Secure DNS key exchanges in Windows 2000 are initiated after the server:
A. Refuses the registration
B. Accepts the registration
C. Redirects the registration
D. Fails to respond
Answer: A

Q: 25 Which of the following are new uses of DNS in Windows 2000? (Choose all that apply.)
A. WINS integration
B. Dynamic host registration
C. Incremental zone transfers
D. Integration with Active Directory
Answer: B, C, D

Q: 26 A master record of the zone table(s) is maintained by:
A. Standard BIND Primaries
B. Standard BIND Secondaries
C. Caching DNS servers
D. All DNS servers
Answer: A

Q: 27 In Windows 2000, why does a host look up the SOA for its domain?
A. Unknown
B. It is used to find the Primary/Master DNS server so it can register
C. It is used to find the Secondary/Slave DNS server so it can register
D. It determines the correct port to use
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved