Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Network General 1T6-222 Exam - Cheat-Test.com

Free 1T6-222 Sample Questions:

Q: 1 ETSI BRAN is directly responsible for which wireless technology?
A. Bluetooth
B. HiperLAN2
C. HomeRF SWAP
D. WECA
Answer: B

Q: 2 IEEE 802.11b supports the following data packet rates:
A. 1, 2, 5.5, and 11 Mbps
B. 1, 2, 5, and 11 Mbps
C. 1, 2.5, 5 and 11 Mbps
D. 1, 2, 5 and 11.5 Mbps
Answer: A

Q: 3 Access Points do NOT do the following:
A. Forward frames between wireless and/or wire-attached stations
B. Buffer frames for stations out of range or in power save mode
C. Route frames between different subnets
D. Forward frames between wireless devices on the same subnet
Answer: C

Q: 4 An Extended Service Set configuration includes which of the following devices?
A. Mobile units and multiple Access Points connected to wired LANs
B. Mobile units with no Access Points
C. Mobile devices and a single Access Point connected to a wired LAN
D. Multi-homed mobile devices
Answer: A

Q: 5 Which three of the following devices support 802.11b WLAN software and hardware? (Select three that apply)
A. Desktop PC
B. Laptop PC
C. Analog cellular telephone
D. Personal Digital Assistant
Answer: A, B, D

Q: 6 What data transfer rates does IEEE 802.11a support?
A. 1 and 2 Mbps
B. 1, 2.5, 5 and 11 Mbps
C. 6 to 54 Mbps
D. 1, 2, 5 and 11.5 Mbps
Answer: C

Q: 7 Which Expert layer does NOT show wireless objects ?
A. Application
B. Session
C. Connection
D. Global
Answer: D

Q: 8 Which Monitor display shows the channel each device is using?
A. Host Table > MAC tab
B. Global Statistics > Channel Surfing tab
C. Host Table > 802.11 tab
D. Global Statistics > Utilization Dist. tab
Answer: C

Q: 9 Which Monitor display shows various counts and the BSSID on each channel?
A. Global Statistics > Channel Surfing tab
B. Matrix > Channel Surfing tab
C. Dashboard > Channel Surfing tab
D. Protocol Distribution > Channel surfing tab
Answer: A

Q: 10 Which Monitor application shows the minimum, maximum and current signal strength of each device?
A. Matrix > MAC Detail
B. Global Statistics > Channel Surfing tab
C. Host Table > 802.11 tab
D. Multiple History Samples
Answer: C

Q: 11 True or false? You must use both a wireless and Ethernet card to monitor and sniff a wireless network.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 12 You can set wireless triggers using which three criteria? (Select three that apply)
A. Enable Alarms, then choose various wireless frame types
B. Choose a previously defined capture filter
C. Enable Alarms, then choose the channel you wish to observe
D. Enable channel surfing, then use a station address filter
Answer: A, B, D

Q: 13 What is the minimum RAM recommended for a Sniffer Portable with a wireless interface?
A. 32 MB
B. 64 MB
C. 128 MB
D. 256 MB
Answer: C

Q: 14 Which path is used to enable Sniffer Portable to capture on specific BSSID and ESSIDs?
A. Capture > Options > 802.11 tab
B. Capture > Define filter > 802.11 tab
C. Tools > Options > 802.11 tab
D. Capture > Tools > 802.11 tab
Answer: C

Q: 15 Sniffer Wireless shows full seven-layer decodes for all frames if you:
A. Enter the correct WEP key before you open a trace file
B. Entered the correct WEP key before the frames were captured
C. Use Display > Display Setup > Summary Display > Decrypt all frames
D. Use Display > Display Setup > Summary Display and enable 802.11 protocols
Answer: B

Q: 16 Which statement is correct about Sniffer Portables ability to work with WEP encrypted frames?
A. Sniffer Portable cannot decode WEP encrypted data frames
B. Sniffer Portable can decode entire encrypted frames if you have entered the correct WEP keys
C. Sniffer Portable can decode only the DLC and network layer of encrypted frames if you have entered the correct WEP keys
D. Sniffer Portable supports only 40-bit WEP encryption
Answer: B

Q: 17 Which PHY medium specifies Dwell Time?
A. IRSS
B. FHSS
C. Infrared
D. DSSS
Answer: B

Q: 18 Choose all that apply. Which access methods does the Point Coordination Function (PCF) use?
A. CSMA/CD
B. CSMA/CA
C. Contention-free
D. Polling
Answer: C, D

Q: 19 Choose all that apply. Which techniques are used by moving devices to reserve air time?
A. Virtual Carrier Sense
B. Contention-Free
C. Power Save
D. RTS, CTS frames
Answer: A, D

Q: 20 Regarding the Point Coordination Function (PCF), which of the following statements is NOT true?
A. PCF co-exists with CSMA/CA
B. The Point Controller is located in the Access Point and controls all access
C. Contention-free and Contention periods alternate based on DTIM intervals
D. PCF is the default access method
Answer: D

Q: 21 What does the acronym ISM for the frequency band assigned to wireless LANs represent?
A. Industry, Science and Military
B. Information Systems Management
C. Industry, Science and Medicine
D. Independent Systems Management
Answer: C

Q: 22 What is the interframe space between fragmented frames?
A. DIFS
B. PIFS
C. SIFS
D. EIFS
Answer: C

Q: 23 How long is a DSSS short preamble synch field?
A. 56 bits
B. 57 bits
C. 80 bits
D. 128 bits
Answer: A

Q: 24 Which wireless layer is responsible for CSMA/CA and Contentionfree access control?
A. MAC
B. PHY
C. PMD
D. PLCP
Answer: A

Q: 25 True or false? Only Access Points send Beacon frames.
A. True
B. False
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved