Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Network General 1T6-220 Exam - Cheat-Test.com

Free 1T6-220 Sample Questions:

1. CD in CSMA/CD means:
A. A node will listen to detect that the media is unused before transmitting
B. A node will determine when a collision has happened
C. Every station will hear the frame. It is broadcast environment
D. It was originally designed as a bus topology
Answer: B

2. In an 802.3 frame, the field following the Source Address field is the:
A. Length
B. Type
C. Preamble
D. Destination
Answer: A

3. The Sniffer may identify Late Collisions coming from a rogue node or bad port when ______.
A. The source or destination address matches the rogue node
B. The frame is the correct size but has an invalid CRC
C. The frame is greater than the minimum size but less than 1518 bytes
D. The frame is full size but contains a pattern of AAAA or 5555
Answer: C

4. A loop has a similar effect on a network as:
A. A poorly written application
B. Packet corruption
C. CRC error
D. A broadcast storm
Answer: D

5. High end switches may implement standards but still not be compatible with other vendors.
A. True
B. False
Answer: A

6. When Spanning Tree is enabled, all ports on the root switch ______.
A. Are Designated
B. Are Non-Designated
C. Are Non-Root
D. Can be a combination of Designated and Non-designated
Answer: A

7. CDP refers to:
A. Cisco Discovery Protocol
B. Cisco Data Packet
C. Cisco Data-link Protocol
D. Cisco Dependant Packet
Answer: A

8. VLAN information is displayed in Sniffer Expert in the ______ layer.
A. Subnet
B. Connection
C. Global
D. Service
Answer: C

9. A duplex mismatch between a switch port and an end node will typically result in ______.
A. Total loss of communications
B. Fall back to half-duplex mode
C. increased broadcast traffic
D. Excessive collisions
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved