Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Network General 1T6-215 Exam - Cheat-Test.com

Free 1T6-215 Sample Questions:

1. If you discover that the Transport card is also acting as the Monitor card, it is most likely because:
A. It has sent an SNMP request to the switch
B. TCP/IP is bound to it
C. The Sniffer Driver is bound to it
D. It has sent a GET request to the switch
Answer: C

2. Which protocol allows an administrator to add, delete, and rename VLANs for all switches?
A. ISL
B. CDP
C. VTP Transparent
D. VTP
Answer: D

3. Spanning Tree Protocol is up and running when all ports on a switch are in the following state:
A. Holding
B. Converging
C. Forwarding
D. Listening
Answer: C

4. Which multiport device allows the Sniffer to see all traffic going through it?
A. Switch
B. Router
C. Bridge
D. Hub
Answer: D

5. Hubs work at which layer of the OSI model?
A. Layer 7
B. Layer 1
C. Layer 4
D. Layer 2
Answer: B

6. Which device creates one collision domain and one broadcast domain?
A. Switch
B. Bridge
C. Hub
D. Router
Answer: C

7. Which device only works at Layer 3 of the OSI model?
A. Bridge
B. Router
C. Switch
D. Hub
Answer: B

8. Choose all that apply. Which device divides large, busy LANs into smaller LANs?
A. Routers
B. Hubs
C. Bridges
D. Switches
Answer: CD


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved