Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Network General 1T6-111 Exam - Cheat-Test.com

Free 1T6-111 Sample Questions:

Q: 1 Which of the following are components of the Sniffer Enterprise Management Architecture?
A. Sniffer Distributed Agents and Sniffer Monitors
B. Sniffer Distributed Agents and Sniffer Distributed Consoles
C. Sniffer Distributed Consoles and Sniffer Monitors
D. Sniffer Distributed Agents and Switch Monitors
Answer: B

Q: 2 When deploying Sniffer Distributed in your network, where should Sniffer analyzers be placed?
A. On backbones and uplinks
B. On critical ports and segments
C. On WAN connections
D. All of the above
Answer: D

Q: 3 ____ is a protocol that enables software components to communicate directly over a network in a reliable, secure and efficient manner.
A. Distributed Console Out-of Band
B. Distributed Communication Module
C. Distributed Component Object Model
D. None of the above
Answer: C

Q: 4 With Sniffer Distributed RMON+ :
A. Capture and decode occurs and stays at the Sniffer Distributed Appliance, not the console
B. Capture and decode does not occur
C. Has the same functionality as Expert
D. Has no support for Expert Analysis Add-on
Answer: A

Q: 5 Controlling and viewing agents is the job of which of the following components?
A. Sniffer Distributed Console
B. Sniffer Distributed Agent
C. Sniffer Monitor
D. Sniffer Portable Network Analyzer
Answer: A

Q: 6 What protocol does the Distributed Appliance used to communicate with the console?
A. DCOM
B. SCOM
C. WCOM
D. JOCM
Answer: A

Q: 7 Sniffer Distributed Agents need at least ___ adapter(s).
A. One
B. Two
C. Three
D. Four
Answer: B

Q: 8 Which of the following is true about RMON+?
A. is basically the same as Expert
B. is capable of capturing traffic but not monitoring
C. RMON+ capture can be looked at by an agent with the Expert option
D. B and C
Answer: C

Q: 9 The WAN600 (WANE) adapter provides_____ RS/V ports.
A. 2
B. 4
C. 6
D. 8
Answer: B

Q: 10 With Sniffer Distributed, which of the following monitor adapters are supported?
A. 10/100 Ethernet
B. 4-port Ethernet
C. Token Ring
D. All of the above
Answer: D

Q: 11 When configuring a Monitor adapter, disable all protocols except:
A. TCP/IP
B. IPX
C. Sniffer Driver
D. WINS
Answer: C

Q: 12 True or false? Full Duplex Ethernet and ATMbook are the only agents supported with pods.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 13 What does Remote Desktop 32 enable you to do?
A. Take remote control of the agent from any computer on the network
B. Take remote control of the agent through a dial-in connection
C. Configure the agent from a remote workstation
D. All of the above
Answer: D

Q: 14 There are ____ versions of Gigabit Ethernet cards.
A. 2
B. 3
C. 4
D. 6
Answer: B

Q: 15 True or false? VirusScan is installed on all our 4.3.X Appliances.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 16 With Time Synchronization which server polls the Secondary Time Server?
A. Primary Time Server
B. Master Time Server
C. Designated Time Server
D. None of the above
Answer: D

Q: 17 Which of the following is true about transport adapters?
A. Communicate with the console to control the agent
B. Send data to third party RMON applications
C. Attach to and sniff the network segment(s)
D. A and B
Answer: D

Q: 18 Which adapter communicates with the console via IP/UDP and IP/TCP?
A. Transport
B. Monitor
C. WANE
D. LM2000
Answer: A

Q: 19 Which of the following is true about monitor adapters?
A. Communicate with the console to control the agent
B. Send data to third party RMON applications
C. Attach to the network to gather Sniffer data
D. A and B
Answer: C

Q: 20 Given permissions, what can the passive user in a session do?
A. Capture and generate packets
B. Capture, generate packets and manage the database
C. Capture, generate packets, manage the database and reset real time statistics
D. None of the above
Answer: D

Q: 21 What does ProbViewer's Log window show?
A. Adapters and current logged users
B. Activity between the agent and consoles
C. Normal and abnormal events
D. Packet capture, Expert analysis, and decodes
Answer: C

Q: 22 An alarm is sent to the _____ via the transport adapter when the Console software and Trap Capture are running on the Console.
A. console
B. agent
C. monitor
D. none of the above
Answer: A

Q: 23 To configure SNMP traps that the agent will send to 3rd party RMON consoles, what must you do?
A. Enter the IP address of the device to receive the traps
B. Enter the community name for each destination
C. Set the enable trap option
D. All of the above
Answer: D

Q: 24 By default, Sniffer Distributed supports a maximum of ____logged on users per Agent.
A. 4
B. 8
C. 10
D. 12
Answer: C

Q: 25 When do alarms occur?
A. When segment Monitor or Expert thresholds are exceeded
B. When the alarm option is enabled in the Agent
C. When Expert analysis detects a diagnosis
D. All of the above
Answer: D

Q: 26 Traps are standard ____ traps sent to ____ applications
A. RMON/SNMP
B. SMTP/RMON II
C. NAI/3rd party
D. SNMP/RMON
Answer: D

Q: 27 The default port where the SNMP traps are sent to is:
A. 160
B. 161
C. 162
D. 163
Answer: C

Q: 28 Enter the user's console IP address into the New User configuration if you:
A. Are assigning remote configuration privileges
B. Want to restrict user access to console(s)
C. Intend to assign him/her administrator rights
D. Reset the passive user's statistics
Answer: B

Q: 29 Which Config Agent option enables nPO Visualizer to discover, monitor and collect data from its distributed Appliances?
A. nPO Authentication
B. HTTP Server
C. Enhanced Verification
D. External Security
Answer: B

Q: 30 What does the ProbViewer Status tab show?
A. A list of monitor adapters, their activity and Login Hosts
B. Information about Dashboard and History Sample activities between Agent and Console
C. Information about Host, Matrix and Protocol Distribution activities between Agent and Console
D. Information about Packet Generator and filtered capture activities between Agent and Console
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved