Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CIW 1D0-610 Exam - Cheat-Test.com

Free 1D0-610 Sample Questions:

Q: 1
You are creating a style sheet to format the pages on your company's Web site. One section will have a black background with white text. What is the hexadecimal reference you would use to specify the text color for this portion of the Web page?
A. "white"
B. #000000
C. #FFFFFF
D. "255, 255, 255"
Answer: C

Q: 2
Which of the following statements about virtualization is true?
A. Virtualization enables multiple physical computers to run off of a single virtualized server.
B. In virtualization, you run multiple virtual machines, provided they all use the same operating system.
C. In virtualization, the operating systems of the virtual machines should match the host operating system.
D. Virtualization enables you to run multiple operating systems and applications on a single computer.
Answer: D

Q: 3
Which term describes the practice of actively collecting wireless networking data from companies and individuals?
A. War driving
B. Spear phishing
C. Dictionary attack
D. Social engineering
Answer: A

Q: 4
Your Web browser is currently open and displaying a popular sports site. You decide that you want to browse to the CIW site without closing the browser. What is the most efficient way to accomplish this?
A. By performing a search on your computer for the term "CIW"
B. By performing a search within the site currently displayed in your Web browser
C. By typing in the FTP address (ftp.CIWcertified.com) in the address bar of your Web browser
D. By typing the CIW site's URL (www.CIWcertified.com) in the address bar of your Web browser
Answer: D

Q: 5
What should be your first step when troubleshooting a network connection that uses a cable modem?
A. Ping the proxy server.
B. Ping the default gateway.
C. Ping local devices using their DNS names.
D. Ping local devices using their IP addresses.
Answer: D

Q: 6
Mobile features similar to a smartphone but usually does not have telephone capabilities?
A. Portable media player
B. Netbook
C. Laptop
D. Tablet
Answer: D

Q: 7
Disaster recovery planning is considered a best practice for all organizations. It is even more important when cloud-computing services are used. Which of the following should be included as part of a disaster recovery plan for companies that use cloud-based services?
A. Company organizational chart
B. Malware and anti-virus software updates
C. Service-level agreement with a cloud-provider
D. Inventory of services not dependent on the cloud provider
Answer: C

Q: 9
You are using an e-mail client that you are unfamiliar with. You need to send an e-mail with an attachment but you do not see a feature labeled "attachment" anywhere on the client. What icon should you look for that is commonly used to invoke the e-mail attachment option?
A. Lock
B. Folder
C. Checkmark
D. Paperclip
Answer: D

Q: 10
Web developers typically include comments in their code for which reason?
A. To insert server-side programs, such as JavaScript
B. To communicate performance issues to site visitors
C. To explain the purpose of code sections to other developers
D. To declare which version of HTML each part of the code is using
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved