Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CIW 1D0-571 Exam - Cheat-Test.com

Free 1D0-571 Sample Questions:

Q: 1
An application is creating hashes of each file on an attached storage device. Which of the following will typically occur during this process?
A. An increase in the amount of time it takes for the system to respond to requests
B. Reduced risk of an attack
C. Increased risk of an attack
D. A reduction in the amount of time it takes for the system to respond to requests
Answer: A

Q: 2
You have been assigned to configure a DMZ that uses multiple firewall components.
Specifically, you must configure a router that will authoritatively monitor and, if necessary, block traffic. This device will be the last one that inspects traffic before it passes to the internal network. Which term best describes this device?
A. Screening router
B. Bastion host
C. Proxy server
D. Choke router
Answer: D

Q: 3
A distributed denial-of-service (DDOS) attack has occurred where both ICMP and TCP packets have crashed the company's Web server. Which of the following techniques will best help reduce the severity of this attack?
A. Filtering traffic at the firewall
B. Changing your ISP
C. Installing Apache Server rather than Microsoft IIS
D. Placing the database and the Web server on separate systems
Answer: A

Q: 4
Which of the following is considered to be the most secure default firewall policy, yet usually causes the most work from an administrative perspective?
A. Configuring the firewall to respond automatically to threats
B. Blocking all access by default, then allowing only necessary connections
C. Configuring the firewall to coordinate with the intrusion-detection system
D. Allowing all access by default, then blocking only suspect network connections
Answer: B

Q: 5
Which of the following is most likely to pose a security threat to a Web server?
A. CGI scripts
B. Database connections
C. Flash or Silverlight animation files
D. LDAP servers
Answer: A

Q: 6
What is the first tool needed to create a secure networking environment?
A. User authentication
B. Confidentiality
C. Security policy
D. Auditing
Answer: C

Q: 7
Irina has contracted with a company to provide Web design consulting services. The company has asked her to use several large files available via an HTTP server. The IT department has provided Irina with user name and password, as well as the DNS name of the HTTP server. She then used this information to obtain the files she needs to complete her task using Mozilla Firefox. Which of the following is a primary risk factor when authenticating with a standard HTTP server?
A. HTTP usescleartext transmission during authentication, which can lead to a man-in-themiddle attack.
B. Irina has used the wrong application for this protocol, thus increasing the likelihood of a man-inthe-middle attack.
C. A standard HTTP connection uses public-key encryption that is not sufficiently strong, inviting the possibility of a man-in-the-middle attack.
D. Irina has accessed the Web server using a non-standard Web browser.
Answer: A

Q: 8
Requests for Web-based resources have become unacceptably slow. You have been assigned to implement a solution that helps solve this problem. Which of the following would you recommend?
A. Enablestateful multi-layer inspection on the packet filter
B. Implement caching on the network proxy server
C. Enable authentication on the network proxy server
D. Implement a screening router on the network DMZ
Answer: B

Q: 9
You have discovered that the ls, su and ps commands no longer function as expected. They do not return information in a manner similar to any other Linux system. Also, the implementation of Tripwire you have installed on this server is returning new hash values.
Which of the following has most likely occurred?
A. Atrojan has attacked the system.
B. A SQL injection attack has occurred.
C. A spyware application has been installed.
D. A root kit has been installed on the system.
Answer: D

Q: 10
Which of the following organizations provides regular updates concerning security breaches and issues?
A. IETF
B. ISO
C. ICANN
D. CERT
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved