Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CIW 1D0-538 Exam - Cheat-Test.com

Free 1D0-538 Sample Questions:

Q: 1 How often should globals be used in an OO system?

A. Depends on performance needs.
B. Never.
C. Seldom, if at all.
D. There are no globals in OO systems.

Answer: C

Q: 2 Consider the following statements from a domain expert on a project:
An automated bill-payment functionality needs to be added to our online banking application. The bank's customer can make online bill payments to vendors (such as the electric company, telephone company, rental agency). Only vendors who have already signed up with the bank can be paid. There are two ways to make payments:
1.Specify a one-time payment for a specific amount, or
2.Establish regular payments to be made on a specific interval such as monthly or weekly.
Customers are notified of the details of successful payments via email. Their email addresses are already available.
Which of the following are requirements that MUST be reflected in use cases?

A. The customer must be given a choice of notification modes, via email or surface mail.
B. The customer must be given a choice of adding a new vendor to the bank's list of payees.
C. The customer must be given a choice of payment modes, one-time payment mode and recurring payment mode.
D. When a payment attempt succeeds, the customer must be notified of the details via email.

Answer: C, D

Q: 3 What should be done when a class has a larger number of responsibilities, and consequently more operations and attributes, than the other classes in the domain?

A. Merge code to reduce the number of operations.
B. Refactor the class into several classes to better distribute the responsibilities and operations.
C. Add multiple subclasses to the class and distribute the operations and attributes evenly among the class and subclasses.
D. Have the class keep its responsibilities and delegate the implementation to other classes, so the behavior is more distributed.

Answer: B, D

Q: 4 An application project is being built that enables users to research stocks interactively over the Internet.

- Mary has been a stock analyst for years and understands how to use technical indicators, such as price movements, to determine when to buy and sell stocks.
- Sam has been a stock analyst for years and understands how to use techniques such as Price/Earnings (P/E) valuation and growth rates to determine when to buy and sell stocks.
- Harry is the company webmaster and knows a lot about the Internet.
- Denise is the manager in charge of the project and is ultimately authorized to decide what requirements are to be delivered in the different releases.
Who would be MOST effective to include in the use case writing sessions for this application?

A. Mary, Sam, Harry and Denise during requirements discussions.
B. Mary, Sam, and Harry during requirements discussions. Denise occasionally to approve the decisions.
C. Mary during requirements discussions that relate to technical trading techniques. Sam during discussions that relate to valuation trading techniques. Harry occasionally to answer technical feasibility questions. Denise as much as possible to make scope decisions in realtime.
D. Mary during requirements discussions that relate to technical trading techniques. Sam during discussions that relate to valuation trading techniques. Harry occasionally to answer technical feasibility questions. Denise occasionally to approve the decisions.

Answer: C

Q: 5 A GUI prototype has been demonstrated to marketing personnel and end users for a project. During the demonstration, it became clear that the terminology used and computer skill level were not a good match for the end users, but marketing was thrilled with the state-of-the-art
user interface designed. What steps should the analyst take?

A. Update the object model and GUI to match the end users' terminology and continue with development.
B. Update the object model and GUI to match the end users' terminology, redesign the GUI to be targeted to a less-skilled user, iterate on the prototype, explain the steps you are taking to marketing, and hold another demonstration session with end users and marketing.
C. Update the GUI to match the end users' terminology, arrange training offerings to accompany the product release to enhance end user skills, support marketing in a roadtrip to client sites as well as conference demonstrations.
D. Update the GUI to match the end users' terminology, continue with development, and support marketing in their trips to client sites as well as conference demonstrations.

Answer: B

Q: 6 When writing the initial use cases for a project, it is MOST important to define:

A. The job title for each user of the system.
B. What user requirements will be fulfilled.
C. How user requirements will be fulfilled.
D. How external system interactions will be fulfilled.

Answer: B

Q: 7 Which of the following is NOT a UML mechanism used to organize use cases?

A. Generalization
B. Override
C. Extend
D. Include

Answer: B

Q: 8 If there is a business rule stating that a Customer object must be associated with every SalesTransaction, it can BEST be enforced by:

A. writing the customer creation code so that it requires a SalesTransaction parameter.
B. writing our object creation code so that it is not possible to create a SalesTransaction object without its required association with Customer in place.
C. writing a test case based on the use case requirement.
D. drawing an association between SalesTransaction and Customer on the class diagram.

Answer: B

Q: 9 The following interaction occurs during a requirements discussion:

End user: "The trader should be able to set up multiple stock trades to be submitted together." Developer: "So, that's like a queue that gets processed first-in, first-out, right?"
End user: "That's right. Once the trade occurs, the stocks show up in the user's portfolio." Developer: "The portfolio is a container of the user's stocks then?"
What terms should the analyst include in the related use cases?

A. Queue, container
B. Trade, container
C. Trade, portfolio
D. Trade, queue, portfolio, container

Answer: C

Q: 10 An Interaction Diagram should be associated with:

A. a Use Case.
B. an Activity Diagram.
C. a CRC card.
D. a State Transition Diagram.

Answer: A

Q: 11 The following are the requirements for a Report-generation module in an application:
1.When new data is generated, the user-interface should be refreshed automatically to reflect the latest values
2.Multiple view types are possible

Which of the following Model and View interactions BEST satisfies the above requirements?

A. Establish subscribe/notify mechanism between view and model, with the model updating the view based upon the view type.
B. Establish a subscribe/notify mechanism between the view and model layers so that the views get notified of the change.
C. Develop intelligence within the model so that it decides which views are to be refreshed based on the view type.
D. Combine the view and model layers into a single entity so that the interactions are localized and notifications are instantaneous.

Answer: B

Q: 12 Each credit card service provider has its own interface that all client programs must use. What is the BEST way to design a system so that it may easily switch between multiple providers and add new providers as required, while keeping the complexity low?

A. Create an object with a common API for business objects to use. This object covers all credit card providers and routes requests from the business objects to the adaptor object of the designated credit card service provider, which handles the interface conversions.
B. Create an ordered collection of credit card service providers and have each try to handle the service requests from the business objects. If one cannot handle the request it passes the request to the next one until it is eventually handled or discarded.
C. Have the business objects communicate directly to the service providers using each service provider's API.
D. Maintain a global pool of credit card service requests from the business objects. Each credit card service goes through the pool to find and claim the requests that it can handle. It then processes each request.

Answer: A

Q: 13 What happens during the execution of an OO application?

A. Model objects are instantiated from the database as needed to support the current view objects, and then discarded.
B. The last set of running objects is brought into memory.
C. The business model, as drawn on class diagrams, will be in memory upon startup.
D. A portion of the object model will be in memory, with requests "traversing" the model.

Answer: D

Q: 14 Class A is dependent on class B if:

A. A sends a message to B.
B. A has a reference to B.
C. B is used as a parameter for a message sent by A.
D. B sends a message to A.

Answer: A, B, C

Q: 15 Classes should be grouped into packages by:

A. project team organization.
B. classes that are related to the same overall services.
C. classes that work together in the same interaction diagrams.
D. the class diagrams they appear in.

Answer: B

Q: 16 Which of the following statements about designing an enterprise application is TRUE?

A. Due to the realities of a commercial system, performance requirements should be resolved in the analysis phase of the project.
B. A three or more tier architecture should be considered in order to facilitate scalability.
C. By definition, each use case represents a set of actions that are performed atomically; it therefore maps directly to a transaction.
D. In modelling a system that will have many concurrent users, collaboration diagrams are more useful than sequence diagrams.

Answer: B

Q: 17 In a well-designed layered architecture, which layers should know about which?

A. Model knows View and Persistence, View knows Model and Persistence
B. View knows Model, Model knows Persistence
C. View knows Model, Persistence knows View and Model
D. View knows Model, Model knows View and Persistence, Persistence knows Model

Answer: B

Q: 18 When scheduling project iterations based on use cases, which of the following are good candidates to consider for development in early iterations? Use cases that:

A. represent primary line-of-business processes.
B. involve new and risky technology.
C. involve well-established technologies.
D. impact the architectural design significantly.

Answer: A, B, D

Q: 19 On a large project, where it is important to architect the system so that teams can work relatively independently, what should the PRIMARY focus be?

A. Packages and their public interfaces.
B. Frameworks.
C. Smaller teams.
D. The use of interfaces.

Answer: A

Q: 20 When doing domain analysis, the class diagram should be drawn PRIMARILY to represent:

A. messages sent between objects.
B. implementation objects such as wrappers and devices.
C. business objects and implementation objects such as wrappers and devices.
D. business objects.

Answer: D

Q: 21 When considering OOAD artifacts and the resulting software, how far should one be able to trace specific user requirements?

A. Use cases
B. Interaction diagrams
C. Class diagrams
D. Public methods
E. Private methods

Answer: D

Q: 22 Use cases are BEST utilized to:

A. capture the requirements from users in meaningful chunks.
B. document what services the system must provide.
C. describe when and how a given functionality should be implemented.
D. gather insights into how the system components interact.

Answer: A, B

Q: 23 Which of the following BEST utilizes OOAD artifacts to manage a project team? Divide the project staff into:

A. teams along the lines of the software architecture layers, distribute use cases to the team that is most responsible for the use case functionality.
B. teams according to packages, schedule efforts by use cases across the teams as appropriate.
C. teams according to use cases, assign ownership of each use case to one developer, schedule efforts by use case with multiple developers working on a use case as appropriate.
D. small teams, distribute an appropriate number of use cases to each person, schedule the team efforts by the use cases.

Answer: B

Q: 24 Which of the following statements are TRUE about incremental and iterative processes?

A. Incremental development is a divide-and-conquer approach to developing an application.
B. Incremental and iterative development can coexist in a project.
C. Increments are usually modeled with activity diagrams.
D. It is impractical for several development teams to carry out parallel iterations of concurrent development by taking on an increment or a part of the application.

Answer: A, B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved