Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CIW 1D0-532 Exam - Cheat-Test.com

Free 1D0-532 Sample Questions:

Q: 1 To develop a JAX-RPC Web Service application, a vendor-supplied development tool is used to create which of the following?

A. WSDL document
B. Skeleton class
C. XML Schema
D. SOAP messages

Answer: A, B

Q: 2 A SOAP file cannot include which of the following?

A. DTD
B. Envelope
C. Body
D. Namespace
E. Processing instructions

Answer: A, E

Q: 3 All of the following are faultcode values defined in the SOAP 1.1 specification EXCEPT:

A. VersionMismatch
B. MustUnderstand
C. Client
D. Server
E. Network

Answer: E

Q: 4 Valid reasons to use a Schema rather than a DTD when defining an XML document include all of the following EXCEPT which?

A. Schemas are more widely used.
B. Schemas are described with XML syntax.
C. Schemas are used to validate documents on content as well as data types.
D. Schemas are capable of using namespaces.

Answer: A

Q: 5 An application is designed to allow a customer to order concert tickets through a Web Service. If all other factors are identical, which scenario is LEAST likely to be appropriate for this application?

A. Asynchronous Messaging
B. Request/Response
C. Remote Procedure Call
D. Conversational Message Exchange

Answer: A

Q: 6 Which Web Services specification is most similar to a Java interface?

A. UDDI
B. SOAP
C. WSDL
D. ebXML

Answer: C

Q: 7 The APIs used with JAXM applications are defined in which packages?

A. javax.xml.messaging
B. javax.xml.soap
C. javax.xml.rpc
D. javax.xml.registry

Answer: A, B

Q: 8 An XML document that is valid:

A. complies with XML syntax rules and the constraints described in a DTD or Schema.
B. complies with XML syntax rules but not the constraints described in a DTD or Schema.
C. does not necessarily comply with XML syntax rules but only the constraints described in a DTD or Schema.
D. does not necessarily comply with XML syntax rules or the constraints described in a DTD or Schema, but can be parsed with an HTML browser.

Answer: A

Q: 9 Which of the following is NOT a major element used to define a service in WSDL?

A. Types
B. Message
C. Port type
D. Service
E. Namespace

Answer: E

Q: 10 Which two scenarios will always result in the init method of a servlet being invoked?

A. Every time a new client accesses the servlet
B. When the server automatically reloads the servlet
C. When an HTTP INIT type request is made by a client
D. When the servlet is put into service after loading and instantiation

Answer: B, D

Q: 11 If four classes were instantiated in the following order, implementing the associated event listener, in what order would they be notified if the application were shut down?

CustomConnectionManager implements HttpSessionListener
CustomerManager implements ServletContextListener
OrderManager implements HttpSessionListener
ShoppingCartManager implements HttpSessionListener

A. ShoppingCartManager, OrderManager, CustomerConnectionManager, CustomerManager
B. ShoppingCartManager, CustomerManager, OrderManager, CustomConnectionManager
C. CustomerManager, ShoppingCartManager, OrderManager, CustomConnectionManager
D. CustomerManager, CustomConnectionManager, OrderManager, ShoppingCartManager

Answer: A

Q: 12 What is the best scope in which to store an object containing display data that is to be sent from a servlet acting as a controller to a JSP page with the session disabled?

A. page
B. request
C. session
D. application/servletContext

Answer: B

Q: 13 Which of the following is considered the best way to design a flexible API that does not require a servlet per activity?

A. Embed the activity name in a hidden field. Let the servlet read the field to determine what must occur.
B. Create a query string containing the activity name as a parameter. Let the servlet read the parameter to determine what must occur.
C. Use a servlet mapping to make requests with the same suffix. Change the prefix to the action and let the servlet read the whole URL to determine what is required.

Answer: C

Q: 14 Which interface should an object implement in order to be notified that it is about to be added to or removed from the session?

A. HttpSessionBindingListener
B. HttpSessionActivationListener
C. HttpSessionAttributeListener
D. EventListener

Answer: A

Q: 15 A client has accessed a servlet via a form that uses an HTTP POST request.
Which two methods could be used by the servlet to obtain information input within the form?

A. Using the servlet object's getServletInfo method
B. Using the request object's getAttribute method
C. Using the request object's getParameter method
D. Using the ServletConfig's getInitParameter method
E. Using the request object's getParameterValues method
F. Using the request object's getAttributeValues method

Answer: C, E

Q: 16 A client browser has cookies turned off and is interacting with a servlet that is using HTTP sessions for client state management. According to J2EE Patterns best practices, which technique or technology should be used by the servlet programmer in order to maintain this client's state?

A. Servlet filters
B. Servlet events
C. URL encoding
D. Use of persistent sessions
E. Creation of a new session at the beginning of the service method
F. Hidden fields
G. Client-side certificates

Answer: C

Q: 17 A servlet has been configured in a deployment descriptor file with servlet-specific initialization parameters. Through which interface can a servlet access these initialization parameters?

A. ServletConfig
B. ServletContext
C. HttpServletRequest
D. HttpServletResponse

Answer: A

Q: 18 Given the following HTML form on a Web page:

<FORM ACTION="http://localhost:7001/phoneBook" METHOD="GET">
<H1>Phone Book</H1>
<CENTER>
<p>
Last Name: <INPUT TYPE="TEXT" NAME="last" SIZE="25" VALUE="Smith"><p>
First Name: <INPUT TYPE="TEXT" NAME="first" SIZE="25" VALUE="John"><p>
Phone Number: <INPUT TYPE="TEXT" NAME="phone" SIZE="17" VALUE="4567890"><p>
<p><INPUT TYPE="SUBMIT">
</CENTER>
</FORM>

If the user who is presented with this form simply clicks the Submit button without updating any fields, what URL (and associated query string) will the browser attempt to access?

A. http://localhost:7001/phoneBook%last=Smith?first=John?phone=4567890
B. http://localhost:7001/phoneBook?text=Smith&text=John&number=4567890
C. http://localhost:7001/phoneBook?Last Name=Smith&First Name=John&Phone Number=4567890
D. http://localhost:7001/phoneBook?last=Smith&first=John&phone=4567890
E. http://localhost:7001/phoneBook (with no associated query string)

Answer: D

Q: 19 A running Filter must call what method in order to ensure that the next filter in the filter chain is called?

A. Servlet.doFilter(Request,Response);
B. FilterChain.doFilter(Request,Response);
C. Filter.doFilter(Request,Response);
D. Servlet.doChain(Request,Response);
E. Filter.doChain(Request,Response);
F. FilterChain.doChain(Request,Response);

Answer: B

Q: 20 Which three of the following may be contained in a WAR file?

A. Enterprise JavaBeans
B. Servlets
C. JavaServer Pages
D. Applets
E. Client-side Java applications

Answer: B, C, D

Q: 21 What method in the ServletContext could be used to get an attribute called imes_Accessed from the servlet context?

A. getInitParameter(times_Accessed);
B. getInitParameter("times_Accessed");
C. getParameter(times_Accessed);
D. getParameter("times_Accessed");
E. getAttribute(times_Accessed);
F. getAttribute("times_Accessed");

Answer: F

Q: 22 Which method would be used to call a registered servlet with the following attributes?

Site = www.jcert.org
Web application name = testApp
Servlet URI = TestServlet

A. getServletConfig().getServletContext().getRequestDispatcher("http://www.jcert.org/testApp/
TestServlet").forward(r
B. getServletConfig().getServletContext().getRequestDispatcher("/testApp/TestServlet").forward
(req,res);
C. getServletConfig().getServletContext().getRequestDispatcher("/TestServlet").forward(req,res);
D. getServletConfig().getServletContext().getRequestDispatcher("TestServlet").forward(req,res);

Answer: C

Q: 23 A client is to be sent to a servlet in a separate servletContext. Which of the following is the best way to accomplish this?

A. response.sendRedirect("http://www.testapp.com/OtherApp/servlets/OtherServlet");
B. response.sendRedirect("/OtherApp/servlets/OtherServlet");
C. getServletConfig().getServletContext().getRequestDispatcher("/Other/servlets/OtherServlet").
forward(req,res);
D. getServletConfig().getServletContext().getRequestDispatcher("http://www.testapp.com/
OtherApp/servlets/OtherServ

Answer: A

Q: 24 Which two of the following should be avoided in order for a servlet that does not implement the SingleThreadModel to be thread safe?

A. Class variables
B. Instance variables
C. Local variables
D. Class methods
E. Instance methods

Answer: A, B

Q: 25 For J2EE 1.3, which of the following session methods would allow the developer to set the timeout period so that a session will be automatically invalidated if it has not been used during the specified interval?

A. session.setTimeOutInterval()
B. session.setInactiveTimeOutInterval()
C. session.setMaxTimeOutInterval()
D. session.setMaxInactiveInterval()

Answer: D

Q: 26 Which would be the best exception to catch to ensure that all objects placed into a session in a clustered environment using Database-based session persistence properly implement
Serializable where supported?

A. NamingException
B. IllegalArgumentException
C. Exception
D. java.rmi.RMIException

Answer: B

Q: 27 Consider the following HTML:

<HTML lang="en">
<HEAD>
<TITLE>My Title</TITLE>
</HEAD>
<BODY>
<P lang="es"> Alpha
</P> Beta
<P lang="de">Gamma</P>
<P lang="it">
<H1> Delta </H1>
</P>
</BODY>
</HTML>

The HTML above displays four words: Alpha, Beta, Gamma and Delta. Which of these words would be interpreted by a Web browser as being written in English?

A. Alpha
B. Beta
C. Gamma
D. Delta

Answer: B

Q: 28 Which default document information can be set through a META element?

A. Scripting language
B. Style sheet language
C. Document character encoding
D. Text direction
E. Language

Answer: A, B, C

Q: 29 A JSP contains the following include directive: (<%@ include file="copyright.html" %>)
What occurs when a JSP is called that includes this directive?

A. During processing this directive will force execution control to be passed to the included file for output to be added to the output stream before control is returned to the original JSP.
B. At translation time the content of the included file is statically added directly to the including JSP at the top of the page.
C. At translation time the content of the included file is statically added directly to the including JSP at the exact location of the include directive.
D. During processing this directive will allow a JavaBean to be declared for use throughout the JSP.

Answer: C

Q: 30 At the top of a JSP the following directive appears:

<%@ page isErrorPage="true"%> What does this indicate about the JSP?

A. That an exception will be thrown within the JSP
B. That it will have access to an implicit object called exception
C. That any exceptions thrown within the JSP should be ignored
D. That if any errors or exceptions occur within the current JSP, they will be handled by another JSP

Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved