Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CIW 1D0-525 Exam - Cheat-Test.com

Free 1D0-525 Sample Questions:

Q: 1 You will be hiring someone to localize your e-commerce site in order to reach a specific audience. Which of the following is most essential for the person you hire to effectively complete the job?

A. The ability to communicate clearly with the team that created the site
B. An understanding of the scripting language and database type used on the site
C. An understanding of the language and culture of the audience you want to reach
D. An understanding of the importance of the just-in-time (JIT) process to the company

Answer: C

Q: 2 You are transitioning from a traditional "brick-and-mortar storefront that accepts credit cards to a new e-commerce storefront. Which payment method would be most appropriate during the transition?

A. Cash on delivery (c.o.d.)
B. Open Buying on the Internet (OBI)
C. Credit card with offline processing
D. Advance payment using check or money order

Answer: C

Q: 3 Which technology provides channel security (privacy and authentication) through encryption, and reliability through a message integrity check (secure hash functions)?

A. SET
B. SSL
C. HTTP
D. S-HTTP

Answer: B

Q: 4 Marty included a banner ad for her online MP3 player store on a music download Web site. She found that 72 percent of users who visited the site via banner ad clickthrough became customers. Which of the following is the term for this percentage?

A. Exposure rate
B. Purchase rate
C. Conversion rate
D. Clickthrough rate

Answer: C

Q: 5 You are running a site that provides e-learning services to several Fortune 100 companies. This site is available at the following location: www.appliedlearningservices.com. A new customer wants to access the same server at a new name: www.als1.com. Which type of DNS entry should be created?

A. A
B. MX
C. AAAA
D. CNAME

Answer: D

Q: 6 Which of the following is the most effective option for detecting a site attack
by someone who wants to modify your customer database?

A. Implementing a firewall
B. Using antivirus software
C. Using an intrusion detection system
D. Limiting the open ports on the system

Answer: C

Q: 7 What is the name of the electronic funds transfer (EFT) system governed by the United States and designed to provide the clearing of electronic payments between banks?

A. The National Clearing House (NCH) network
B. The Automated Clearing House (ACH) network
C. The Receiving Depository Financial Institution (RDFI)
D. The Originating Depository Financial Institution (ODFI)

Answer: B

Q: 8 Nain is a front-desk receptionist at a large corporation. After a recent payday for the employees, Nain received a phone call from someone claiming to be an employee who was out-of-state on an assignment. This person asked Nain whether his check had been deposited, and to
verify that the check was written to a specific account name and bank routing number. This occurrence may be a type of attack known as a:

A. phishing attack.
B. pharming attack.
C. denial-of-service attack.
D. social-engineering attack.

Answer: D

Q: 9 The details of an e-commerce site order can be kept in memory, stored on the visitor's computer or stored on the Web server. This ability to remember the details of an order is known
as:

A. profiling an order.
B. tracking an order.
C. persisting an order.
D. filling the shopping cart.

Answer: C

Q: 10 The main purpose of monitoring e-commerce Web server resources and performance (including bandwidth, uptime, downtime and network usage) is to ensure:

A. site availability.
B. visitor satisfaction.
C. cost-effectiveness.
D. increased profitability.

Answer: A

Q: 11 A retail business that advertises and markets using traditional print materials has decided to expand its marketing reach and increase revenue by developing an online catalog. Which of the following is the primary objective?

A. Personalizing the site
B. Creating an effective selling tool
C. Creating a visually attractive catalog
D. Converting the existing print catalog into HTML

Answer: B

Q: 12 Which of the following describes a root certificate authority (CA)?

A. A CA that cannot be brought offline
B. A CA that has an unlimited validity period
C. A CA that uses LDAP to transmit its credentials to other CAs
D. A CA that signs its own certificate and certifies itself as legitimate

Answer: D

Q: 13 Which of the following is often used in place of photo identification and a signature whenever a credit card is used in an e-commerce transaction?

A. Billing address verification
B. The purchaser's public key
C. Cookies deposited by the site's shopping cart
D. Information verified by a Public Key Infrastructure (PKI) company

Answer: A

Q: 14 The certificate authority (CA) cryptographically signs a certificate file with its private key. Anyone can verify the certificate signature with the public key. This is known as:

A. hash encryption.
B. binary-key encryption.
C. symmetric-key encryption.
D. asymmetric-key encryption.

Answer: D

Q: 15 What is the name for a tax on goods that are shipped internationally?

A. Tariff
B. Sales tax
C. Tax barrier
D. Value-added tax (VAT)

Answer: A

Q: 16 What is the result of an e-commerce HTTP server that processes the input queue at a rate equal to or greater than that of incoming requests?

A. A bottleneck occurs.
B. Network bandwidth decreases.
C. The server performs adequately.
D. The site visitor experiences a delay.

Answer: C

Q: 17 According to the X.509 (ITU) standard, which of the following is a
non-standard certificate field that can contain additional information such as date of birth?

A. Fingerprint
B. Extensions (v3)
C. Subject (User) Name
D. Subject Public-Key Information

Answer: B

Q: 18 What aspect of e-commerce marketing most significantly differentiates the use of a niche marketing strategy from that of a global marketing strategy?

A. Advertising media choices
B. Common customer interests
C. Products and/or services offered
D. Geographic distribution of the customers

Answer: B

Q: 19 What is the term for using a single secret key to both encrypt and decrypt your data?

A. Hash encryption
B. Binary-key encryption
C. Symmetric-key encryption
D. Asymmetric-key encryption

Answer: C

Q: 20 An e-commerce site administrator believes that her site's security has been compromised. The most important participants of her recovery plan are the Web team, law enforcement and the:

A. marketing department.
B. certificate authority (CA).
C. server software publisher.
D. Internet Service Provider (ISP).

Answer: D

Q: 21 Which of the following site creation models would be most appropriate for a site needing customer relationship management (CRM) and personalization?

A. Online instant storefront
B. Mid-level online instant storefront
C. Mid-level offline instant storefront
D. High-level offline instant storefront

Answer: D

Q: 22 What is the first step in improving your Web server's performance?

A. Upgrade the server's CPU.
B. Upgrade the server's RAM.
C. Monitor performance and create a baseline.
D. Determine the efficiency of the CGI applications.

Answer: C

Q: 23 You have just developed a business-to-consumer (B2C) Web site that sells wetsuits for scuba diving. You want to partner with another company to start a banner ad program. What sort of company would be the most effective choice for a partner?

A. A company that sells canoes and small boats
B. A company that sells wetsuits mainly to surfers
C. A company that sells tanks, masks and snorkels
D. A company that sells a different brand of wetsuits

Answer: C

Q: 24 Tom has encountered a problem with the Apache server installation on his
company's server. Because he does not have an immediate solution to the problem, he should contact:

A. the Apache Help desk.
B. the Apache service staff.
C. the Apache live Help service.
D. the Apache user online forum.

Answer: D

Q: 25 Which of the following is submitted to identify each person who handles evidence after a site infiltration?

A. Proof of delivery
B. Chain of custody
C. Server status report
D. Authentication record

Answer: B

Q: 26 In evaluating the various Web server, database and scripting-language options available for her company, Lindsay notices that Apache server, MySQL and PHP can be:

A. purchased separately.
B. licensed for a maximum of five years.
C. run on Microsoft Windows, Linux and Solaris operating systems.
D. easily administered by anyone with no Web application experience.

Answer: C

Q: 27 Which of the following is the most effective strategy for conducting an opt-in e-mail marketing campaign?

A. Send e-mail messages once a day to initial contacts for the first two weeks.
B. Send e-mail messages once every two weeks to follow up on an initial contact.
C. Create an executable Java application as an e-mail attachment that describes the company.
D. Create an executable ActiveX application as an e-mail attachment that describes the company.

Answer: B

Q: 28 To perform at the maximum level of security, digital certificates must be:

A. guaranteed by VeriSign.
B. issued by a trusted third party.
C. verified digitally by a notary public.
D. issued 30 days before the site goes live.

Answer: B

Q: 29 Which of the following is a primary concern when configuring a shopping-cart system?

A. The initial connection cost
B. Compatibility with ODBC and ASP
C. Payment gateway support of SSL/TLS
D. Compatibility with the payment gateway

Answer: D

Q: 30 Which of the following can help customers complete purchases more quickly?

A. A well-planned site hierarchy
B. Detailed descriptions of products
C. Product testimonials from other customers
D. An RSS feed directing customers to a site blog

Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved