Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CIW 1D0-51C Exam - Cheat-Test.com

Free 1D0-51C Sample Questions:

Q: 1
Which of the following layers of the OSI/RM represents the wire, cable and network media linking two or more computers?
A. Physical layer
B. Session layer
C. Application layer
D. Data link layer
Answer: A

Q: 2
Which of the following layers of the OSI/RM converts text from American Standard Code for Information Interchange (ASCII) to Extended Binary Coded Decimal Interchange Code (EBCDIC)?
A. Session layer
B. Transport layer
C. Presentation layer
D. Application layer
Answer: C

Q: 3
You are configuring TCP/IP in your network. You also have to configure IP addresses and subnet masks. What role does a subnet mask play in a TCP/IP based network?
A. It is configured in WAN connections to carry network messages across WAN link lines.
B. It is configured for better routing of information packed in a routed network.
C. It is configured to mask a portion of IP address so that IP can distinguish the network ID from the host ID.
D. It is used to route mails and messages between the network.
Answer: C

Q: 4
Which of the following DMA channels is used by the DMA controller?
A. 1
B. 2
C. 5
D. 4
Answer: D

Q: 5
Which of the following are the hardware resources used by add-on cards?
Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.
A. IP address
B. I/O address
C. Memory address
D. IRQ
Answer: B, C, D

Q: 6
What is the default subnet mask for IP address 194.216.44.9?
A. 255.255.255.0
B. 255.0.0.0
C. 255.255.0.0
D. 127.0.0.1
Answer: A

Q: 7
Which of the following layers in the Open System Interconnection reference model (OSI/RM) are responsible for moving packets from the sending station to the receiving station?
Each correct answer represents a part of the solution. Choose three.
A. Data link layer
B. Physical layer
C. Transport layer
D. Network layer
E: Application layer
Answer: A, B, D

Q: 8
The OSI reference model is divided into layers and each layer has a specific task to perform.
At which layer of OSI model is the File and Print service performed?
A. Application layer
B. Presentation layer
C. Transport layer
D. Session layer
Answer: A

Q: 9
Which of the following devices can use a DMA channel?
Each correct answer represents a complete solution. Choose three.
A. The hard disk
B. The sound cards
C. The keyboard
D. The mouse
E: The video adapter
Answer: A, B, E

Q: 10
Which of the following tools uses common UNIX/Linux tools like the strings and grep commands to search core system programs for signatures of the rootkits?
A. rkhunter
B. Blue Pill
C. chkrootkit
D. OSSEC
Answer: C

Q: 11
How many DMA channels does an AT computer have?
A. 2
B. 1
C. 8
D. 5
Answer: C

Q: 12
Which of the following Direct Memory Access (DMA) channels is used by the hard disk controller?
A. Channel 3
B. Channel 2
C. Channel 6
D. Channel 7
Answer: A

Q: 13
Given the IP address of 145.208.22.67/28, choose the correct Subnet Number and Subnet Mask.
A. Subnet: 145.208.22.32 Mask: 255.255.255.252
B. Subnet: 145.208.22.64 Mask: 255.255.255.240
C. Subnet: 145.208.22.128 Mask: 255.255.255.128
D. Subnet: 145.208.22.0, Mask: 255.255.255.0
Answer: B

Q: 14
Which of the following DMA channels are commonly used by sound cards?
Each correct answer represents a complete solution. Choose two.
A. 7
B. 5
C. 2
D. 1
Answer: B, D

Q: 15
What is the use of Direct Memory Access (DMA) in a computer?
A. It refreshes the memory faster.
B. It optimizes the CPU's processing speed.
C. It optimizes network performance.
D. It optimizes the I/O transfer speed.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved