Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CIW 1D0-442 Exam - Cheat-Test.com

Free 1D0-442 Sample Questions:

1. Which type of factory object returns references to objects that reside on another CORBA server?
A. Specific
B. In-process
C. Generic
D. Out-process
Answer: D

2. Which element of the CORBA architecture is required to operate a CORBA-based application?
A. Naming service
B. Life cycle service
C. ORB
D. Client stub
Answer: C

3. Which statement correctly describes the functionality of an EJB (or remote) object?
A. The EJB object synchronizes method calls to an enterprise bean’s home object.
B. The EJB object wraps method calls to an enterprise bean in the EJB container’s security context.
C. The EJB object acts as a factory that creates, locates and removes enterprise beans.
D. The EJB object acts as an intermediary object for an enterprise bean, implementing the bean’s remote interface.
Answer: D

4. Your enterprise bean contains a method with the following signature:
public void removeCustomer(String customerID) throws RemoteException
In which file must a corresponding method signature exist for this enterprise bean?
A. The bean’s client class
B. The bean’s class
C. The bean’s home interface
D. The bean’s remote interface
Answer: D

5. Which method does the EJB specification define as the best method for persisting entity beans?
A. Saving data to a relational database
B. Object serialization
C. Object-relational mapping
D. The EJB specification does not recommend a particular persistence technique.
Answer: D

6. Which data items are encapsulated within a NamedValue object?
A. The value of a parameter
B. The parameter-passing mode
C. The name of a parameter
D. The method name
Answer: ABC

7. Consider the following steps necessary to invoke a remote method:
1. Invoke a remote method.
2. Obtain an object reference from the naming service.
3. Initialize the ORB.
4. Obtain the initial naming context.
5. Narrow an object reference.
Which choice lists the correct order in which a CORBA client would perform these steps to invoke a remote method?
A. 3, 4, 2, 5, 1
B. 3, 4, 5, 2, 1
C. 4, 2, 5, 3, 1
D. 3, 5, 4, 2, 1
Answer: A

8. Which of the following statements accurately describe the Object Management Group (OMG)?
A. The OMG defines the Interface Definition Language (IDL).
B. The OMG defines the CORBA standard and makes periodic updates to the standard.
C. The OMG is a relatively small organization consisting of a few large software vendors.
D. The OMG defines how Object Request Brokers (ORBs) should be implemented.
Answer: AB

9. Which type of factory object returns references to objects that reside within the same process as the factory object?
A. Out-process
B. Generic
C. Specific
D. In-process
Answer: D

10. Which statement correctly describes out parameters?
A. out parameters are passed from the calling method to the server-side implementation and from the server-side implementation to the calling method.
B. out parameters are passed only from the calling method to the server-side implementation.
C. out parameters are passed only from the server-side implementation to the calling method.
D. out parameters cannot be used to pass IDL struct types.
Answer: C

11. Which statement correctly describes inout parameters?
A. inout parameters are passed only from the server-side implementation to the calling method.
B. inout parameters are passed only from the calling method to the server-side implementation.
C. inout parameters cannot be used to pass IDL struct types.
D. inout parameters are passed from the calling method to the server-side implementation and from the server-side implementation to the calling method.
Answer: D

12. Which client applications could benefit from the use of a callback object?
A. A Java applet designed to continuously display the most recent prices of up to five commodities as they are traded on a commodities exchange
B. A Java application that retrieves product prices from a Grocery Store database as items are scanned at the checkout counter
C. A Java Micro Edition application that allows a mobile phone to receive instant messages over the Internet
D. A bank ATM application that retrieves an account balance using a customers ATM card number and PIN
Answer: AC

13. Which statements correctly describe callback objects?
A. Callback objects can be used to eliminate the need for polling and to reduce network traffic.
B. Callback objects require a client to provide a server-side implementation of an object.
C. Callback objects help to make a system more scalable.
D. Callback objects are usually published through the naming service.
Answer: ABC

14. A callback object waits for invocations made by:
A. a factory object.
B. the client.
C. the naming service.
D. the server.
Answer: D

15. Which client application could benefit from the use of a callback object?
A. A Java Micro Edition application that notifies the user of a hand-held computer when traffic conditions have improved along a given freeway
B. A Java applet that allows users to send an e-mail message to the quality control department
C. A Java application used by police officers in the field to retrieve vehicle registration information from a remote database by supplying a complete or partial license plate number
D. A Java applet that retrieves a map image when given a street address
Answer: A

16. Which statements correctly describe the CORBA naming service?
A. The naming service is highly scalable and is ideal for publishing a large number of object references, such as bank account objects.
B. A naming context may contain both subnaming contexts and object references.
C. The naming service provides the only mechanism for obtaining a remote object reference.
D. The naming service organizes object references in a tree-like structure.
Answer: BD

17. Which statements correctly describe the CORBA naming service?
A. A single naming context may contain multiple subnaming contexts.
B. The initial naming context cannot contain object references.
C. The transient naming service included with Java 2 SDK 1.3 stores the namespace to disk so that it may be restored in the event of a power outage or other system failure.
D. Naming contexts provide a directory or tree-like structure in which to publish object references.
Answer: AD

18. Which CORBA service is used to bind names to object references?
A. Persistent object service
B. Naming service
C. Object collections service
D. Concurrency control service
Answer: B

19. Which statements correctly describe factory objects?
A. A factory object may itself instantiate an object before it passes the reference to a client.
B. A factory object must return a reference to an object implemented within the same process as the factory object.
C. Factory objects must organize object references in a tree-like structure.
D. Factory objects reduce the load on the naming service.
Answer: AD

20. Which type of factory object can return object references of multiple types?
A. In-process
B. Specific
C. Generic
D. Out-process
Answer: C

21. Which type of factory object returns object references of only one type?
A. Generic
B. Out-process
C. In-process
D. Specific
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved