Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CIW 1D0-437 Exam - Cheat-Test.com

Free 1D0-437 Sample Questions:

1. Which one of the following choices lists the three loop-control commands?
A. exit, last, loop
B. next,first,lasr
C. loop, exit, next
D. redo, next, last
Answer: D

2. Regular expressions are best used for which task?
A. To perform arithmetic functions
B. To determine whether a string matches a specific pattern
C. To perform spelling checks within text files
D. To output data to a text file
Answer: B

3. Which one of the following choices lists only valid expression operators?
A. + - ** //
B. * ** / //
C. ** / ++ %
D. */ % -- **
Answer: C

4. Which one of the following choices is a unary operator that can apply to only a single variable?
A. ++
B. **
C. /
D. <>
Answer: A

5. Which one of the following choices lists valid assertions that represent places within a string?
A. \b, \B, \x, \X
B. \A, \B, \Z, \G
C. \z, \Z, \g, \y
D. \Y, \X, \Z, \A
Answer: B

6. Which statement is the most accurate?
A. The push function adds elements to the beginning of an array.
B. The push function removes the first element in an array.
C. The pop function removes the first element in an array.
D. The pop function removes the last element in an array.
Answer: D

7. Which statement is the most accurate?
A. The unshift function removes elements from the beginning of an array.
B. The unshift function adds elements to the end of an array.
C. The shift function adds elements to the end of an array.
D. The shift function removes elements from the beginning of an array.
Answer: D

8. Hash elements are referenced by which one of the following?
A. The index number
B. The element’s value
C. The element’s key
D. Hash elements are not referenced.
Answer: C

9. The values function performs which task?
A. Generates a list of hash keys
B. Generates a list of hash values
C. Returns the number of key/value pairs
D. Reads the hash values into an array
Answer: B

10. Consider the following program code:
if ("Apple" gt "Pear")
{
print("True ");
}
else
{
print("False ");
}
if ("Banana" le "Banana")
{
print("True ");
}
else
{
print("False ");
}
What is the result of executing this program code?
A. False False
B. False True
C. True False
D. True True
Answer: B

11. Consider the following program code:
$val = 5;
if ($val++ == 6)
{
print("True ");
}
else
{
print("False ");
}
if ($val++ == 6)
{
print("True ");
}
else
{
print("False ");
}
What is the output of this code?
A. False False
B. False True
C. True False
D. True True
Answer: B

12. In the context of Perl user-defined subroutines, which statement is the most accurate?
A. Variables declared using the my keyword are global in scope.
B. Variables declared using the local keyword are only available to the subroutine from which they are declared.
C. Variables declared using the my keyword are available to the calling subroutine.
D. Variable declared using the local keyword are available to subsequently called subroutines.
Answer: D

13. Which keyword indicates an object reference rather than a variable reference?
A. return
B. bless
C. package
D. object
Answer: B

14. In Perl, packages are used for which task?
A. To label a program
B. To encrypt a program
C. To create new keywords
D. To define a namespace
Answer: D

15. In Perl, modules are used for which task?
A. To organize packages
B. To provide code reusability
C. To separate code in a file
D. To create separate namespaces
Answer: B

16. Running your Perl scripts with a –d switch will perform which task?
A. Invoke the Perl debugger
B. Send standard error to a file
C. Disable breakpoints
D. Display a stack trace
Answer: A

17. Running your Perl scripts with a –w switch will perform which task?
A. Print all commands to the screen
B. Print warnings to the error.log file
C. Print check points in loops
D. Print warnings to the screen
Answer: D

18. Consider the following program code:
if ("aabbccdd" =~ m/([abcde]{3}$)/)
{
print $1;
}
else
{
print "No match!";
}
What is the output of these lines of code?
A. aab
B. abc
C. cdd
D. No match!
Answer: C

19. Adding the statement "use strict 'vars';" to a Perl program will result in which of the following?
A. It will generate a run-time error if a symbolic reference is dereferenced.
B. It will force predeclaration of all variables.
C. It will trace variable values.
D. It will trap and fix syntax errors.
Answer: B

20. Consider the following program code:
if ("cool" =~ m/[cool]{4}/)
{
print("True ");
}
else
{
print("False ");
}
if ("cool" =~ m/[col]{4}/)
{
print("True ");
}
else
{
print("False ");
}
What is the output of this code?
A. False False
B. False True
C. True False
D. True True
Answer: D

21. When running the Perl debugger, which command will display a list of Perl debugger commands?
A. -d
B. -w
C. h
D. L
Answer: C

22. Which Perl debugger commands can be used to step through a script?
A. b and d
B. t and c
C. s and n
D. X and V
Answer: C

23. Consider the following lines of code:
1. $playerStr = "Today's player is Bob Petit.";
2. if($playerStr =~ /[Ruth|Gehrig|DiMaggio]/) {
3. $game = "Baseball";
4. }else{
5. $game = "Basketball";
6. }
7. print $game;
What is the output of these lines of code?
A. No output is generated due to an error in line 2.
B. Basketball
C. Baseball
D. No output is generated due to an error in line 3.
Answer: C

24. Which of the following tasks is the least effective in reducing errors in Perl scripts?
A. Writing pseudo-code before beginning the script
B. Writing modular code
C. Declaring and initializing variables
D. Using the no strict <'refs' | 'vars' | 'subs'> commands in the code
Answer: D

25. Consider the following package definition:
package Convert;
Which one of the following statements should immediately follow the given package definition to create a valid module?
A. 1;
B. use;
C. sub;
D. module Convert;
Answer: A

26. Consider the following lines of code:
$_ = "This is a test";
s/([ ]*)\s*([ ]*)/$2 $1/;
print;
What is the output of these lines of code?
A. h Tis a test
B. is This a test
C. i Thiss a test
D. his T is a test
Answer: B

27. To include the functionality of the module UseMe in a Perl script, which one of the following lines should be included in a main program?
A. sub UseMe;
B. UseMe;
C. call UseMe;
D. require UseMe;
Answer: D

28. Which one of the following statements will add the symbol table for a package into the including package's symbol table?
A. include Package;
B. require Exporter;
C. require Package;
D. export Package;
Answer: B

29. Assuming $a = 2, which of the following evaluates as false?
A. "False"
B. $a
C. $a < 0
D. 1
Answer: C

30. Which one of the following while statements uses correct syntax and expressions?
A. while {0} (print "OK");
B. while ($c != 99) {print "OK"}
C. while {$b eq "OK"} (print "$a++");
D. while ($_) Do {print "OK");
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved