Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CIW 1D0-430 Exam - Cheat-Test.com

Free 1D0-430 Sample Questions:

1. Antonio is naming a Perl variable. Which choice includes characters he may use?
A. _, &, *
B. +, #, $
C. $, @, %
D. %, #, @
Answer: C

2. Which choice best demonstrates how the print statement may be used to print HTML code?
A. print HTML>>
B. print <HTML>
C. print ("HTML");
D. print ("<HTML>");
Answer: D

3. The CGI.pm module can be used to perform which one of the following tasks?
A. GET or POST data
B. Load external variables
C. Read large amounts of text into the script
D. Access environment variables
Answer: D

4. Which choice best describes how to access individual elements of an array?
A. Use an index starting with 1
B. Use an index starting with 0
C. Use a pointer
D. Use a key value
Answer: B

5. The name of an associative array or hash begins with which character?
A. %
B. #
C. $
D. &
Answer: A

6. List context versus scalar context is determined by which one of the following?
A. The compiler
B. The debugger
C. The interpreter
D. The environment
Answer: C

7. Given $string = "business"; which one of the following expressions is true?
A. $string =~ m/Business/;
B. $string !~ m/bus/;
C. $string =~ m/Bus/i;
D. $string =~ m/Bus/;
Answer: C

8. Which one of the following statements uses correct syntax?
A. if ( $day eq "today" ) print ( "current" );
B. if ( $day = "tomorrow" ) print ( "future" );
C. if ( $day eq "yesterday" ) { print ( "past" );}
D. print ( "past" ) if { $day eq "yesterday" }
Answer: C

9. Which one of the following statements will execute its associated statement 100 times?
A. for ($counter = 1; $counter<100; $counter++)
B. for ($counter = 1; $counter<100; ++$counter)
C. for ($counter = 1; $counter<101; --$counter)
D. for ($counter = 1; $counter<101; $counter++)
Answer: D

10. Which one of the following statements will open the file /etc/passwd for reading?
A. open (PASSWD, "/etc/passwd");
B. open (<PASSWD>, "/etc/passwd");
C. open (PASSWD, ">>/etc/passwd");
D. open (<PASSWD>, ">/etc/passwd");
Answer: A

11. Which one of the following statements will open the file /home/myfile and append data?
A. open (INPUT "/home/myfile");
B. open (INPUT, ">>/home/myfile");
C. open (OUTPUT, ">/home/myfile");
D. open (OUTPUT "/home/myfile");
Answer: B

12. Which set of operators is used to read and write to a file in random-access mode?
A. < >
B. < >>
C. +< +>
D. -<< ->>
Answer: C

13. The file mode specifies which one of the following?
A. The access permissions
B. The inode number
C. The file's owner
D. How the file is opened
Answer: D

14. Consider the following code:
open(INFILE, "myfile");
Given this code, which one of the following choices demonstrates reading in scalar context?
A. $file = <INFILE>
B. $file < <INFILE>
C. %file = <INFILE>
D. @file <= <INFILE>
Answer: A

15. Consider the following code:
open( INPUT, "Chapter1");
Given this code, which one of the following choices demonstrates reading in list context?
A. %file = <INPUT>
B. @file = <INPUT>
C. @%file < <INPUT>
D. $file = <INPUT>
Answer: B

16. The start_html method of CGI.pm yields which one of the following results?
A. "content-type:A\n\n"
B. <HTML><BODY>
C. <FORM METHOD=A ACTION=B ENCODING=C>
D. <INPUT TYPE="submit" VALUE=A>
Answer: B

17. Which choice best describes the purpose of the param method of CGI.pm?
A. It processes the POST method only.
B. It is easier than reading and parsing standard input.
C. It processes data faster.
D. It processes the GET method only.
Answer: B

18. Which of the following assigns to $which the manner in which a script is being accessed?
A. $which = $ENV{‘QUERY_STRING’};
B. $which = param("QUERY_STRING");
C. $which = CGI::new()->param("QUERY_STRING");
D. $which = request_method();
Answer: D

19. Older Perl scripts use the ReadParse function to perform which one of the following tasks?
A. Split arrays into scalar variables
B. Read environment variables from an array
C. Process HTML data using a hash
D. Process HTML data using a list
Answer: C

20. Before allowing a user to submit data with a Web form, which of the following tasks should be performed?
A. The data should be validated by the script.
B. The data should be validated by the programmer.
C. The data should be compared to valid data stored in a list.
D. The data should be passed through the validate() method.
Answer: A

21. Consider the following HTML code:
<INPUT TYPE=”text” NAME=”state” VALUE=””>
Given this code, which one of the following choices best describes how the data should be written to a file?
A. print OUTPUT, "state" . param("State: ");
B. print OUTPUT "State: " . param("state");
C. print OUTPUT, "State: " . ("state");
D. OUTPUT "state" . param("State: ");
Answer: B

22. Which one of the following best demonstrates how to create tab-delimited output?
A. print OUTPUT param("state") . "\t" . param("capitol") . "\n";
B. print OUTPUT, param("state") param("capitol") . "\n";
C. print OUTPUT param("state") . "\tab" . param("capitol") . "\n";
D. print OUTPUT, param("state") . "\t" . param("capitol") . "\n";
Answer: A

23. Which choice demonstrates how to save all form data to a file using the save method?
A. Save(OUTPUT);
B. CGI::new(OUTPUT);
C. $cgi->save(OUTPUT);
D. $cgi=save(OUTPUT);
Answer: C

24. Which choice best demonstrates how to add a name-value pair to form data?
A. $object = append( name=>"state", value=>"New York");
B. $object = add( -name=>"state", -value=>"New York");
C. $object -> append( -name=>"state", -value=>"New York");
D. $object ==> add( -name=>"state", -value=>"New York");
Answer: C

25. Which one of the following choices will change all occurrences of the string "Up" to "Down" in a scalar variable?
A. $status = s/Down/Up/g;
B. $status =~ g/Up/Down/s;
C. $status =~ s/Up/Down/I;
D. $status =~ s/Up/Down/g;
Answer: D

26. Which one of the following variables is used if no variable was specified in a pattern match, substitution operator or print statement?
A. $nul
B. $#
C. $_
D. $*
Answer: C

27. Given $state = "Hawaii"; consider the following statement:
if ( $state =~ m/awaii/ );
How will this statement evaluate?
A. True
B. False
C. H
D. awaii
Answer: B

28. Which one of the following lists of special characters denotes a space character in pattern matching?
A. \r \t \W \D
B. \r \t \n \f
C. \ . * +
D. \s \D \W \f
Answer: B

29. Given $_ = "alphabetais", consider the following substitution:
s/a+.*/greektome/gi;
What is the new value of $_ after this substitution?
A. isgreektome
B. ISGREEKTOME
C. greektome
D. alphabetais
Answer: C

30. Which one of the following choices lists the four steps of interaction with a database?
A. Connect, Read, Write, Disconnect
B. Connect, Send a command, Write, Disconnect
C. Connect, Query, Read/Write, Disconnect
D. Connect, Send a command, Display results, Disconnect
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved