Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Riverbed 199-01 Exam - Cheat-Test.com

Free 199-01 Sample Questions:

Q: 1
On the Interceptor appliance, the Networking > Steelheads page displays which of the following?
A. Optimized connections, Admission Control connection count.
B. Optimized connections, Pass-through connections count.
C. Current Connections per Second (CPS), Admission Control count.
D. Packets per Second, Connections per Second, Optimized connections count.
Answer: A

Q: 2
When deploying Interceptor appliances on aggregated links, you must: (Select 2)
A. configure each in-path interface to have a unique IP address
B. configure WCCP
C. configure the allow neighbor failure command
D. configure each in-path interface to have the same IP address
E. configure the no arp filter response command
Answer: A,E

Q: 3
When deploying failover Interceptors, all in-path interfaces must:
A. be deployed on different physical links.
B. be deployed on 802.1Q trunks.
C. be deployed on all the same physical links.
D. be deployed separately.
Answer: C

Q: 4
When deploying Interceptor appliances in a parallel cluster what feature must be disabled to ensure packet redirection upon failure?
A. Fail-to-wire.
B. Connection forwarding.
C. Fail-to-block.
D. Link State Propagation.
E. WCCP.
Answer: A

Q: 5
What action is taken by the Interceptor if a connection does not match a configured load balance rule and the default pool is empty?
A. The connection is forwarded for auto-discovery.
B. The connection is passed-through.
C. The connection is rejected.
D. The connection is reset.
Answer: B

Q: 6
How do you clear the peer affinity information from an Interceptor?
A. Issue the clear affinity command
B. Restart the service
C. Clear the fair peering flag
D. Pause the Interceptor
Answer: B

Q: 7
The fair peering feature on Interceptor appliances can be enabled:
A. For each load-balancing rule, including the default rule.
B. For each load-balancing rule, excluding the default rule.
C. Only for the default rule.
D. For each load-balancing rule and in-path rule
E. For each load-balancing rule, in-path rule, including the default rule.
Answer: A

Q: 8
The Xbridge feature on Interceptor provides:
A. Significant line-throughput improvement for optimized and pass-through traffic for 10 Gbps interfaces.
B. Significant line-throughput improvement for optimized traffic for 10 Gbps interfaces.
C. Significant line-throughput improvement for optimized traffic for 10 Gbps and 1 Gbps interfaces.
D. Significant line-throughput improvement for optimized and pass-through traffic for 1 Gbps interfaces.
Answer: A

Q: 9
In configuring failover settings, which of the following interfaces is used for communicating with the backup Steelhead appliance?
A. inpath0_0
B. inpath0_1
C. Primary
D. AUX
E. None of the above
Answer: A

Q: 10
Which of the following interfaces should be used for datastore synchronization? (Select 2)
A. inpath0_0
B. inpath0_1
C. Primary
D. AUX
Answer: C,D

Q: 11
You have an existing Steelhead appliance deployment which is achieving excellent optimization at five sites. You have deployed a Steelhead appliance physically in-path at a new small branch office and many of the new branch office users' applications are unoptimized; however some of the new branch office users' access to the same applications are optimized. None of the Steelhead appliances are in admission control. What is the likely cause?
A. Duplex mismatch between the new branch office Steelhead and a connected device
B. Duplex mismatch between the data center Steelhead and a connected device
C. Network Asymmetry
D. WAN link disconnection
E. Overloaded servers
Answer: C

Q: 12
An unwanted Steelhead appliance appears on the current connections list of one of your Steelhead appliances. How can you stop inbound connections from this unknown appliance from optimizing with your Steelhead appliances?
A. Create new peering rule(s) on your Steelhead appliances
B. Create new in-path rule(s) on your Steelhead appliance
C. Create IPSec tunnels between all of your Steelhead appliances
D. Reload all of your Steelhead appliances
E. Reload only the data center Steelhead appliance
Answer: A

Q: 13
Log messages in the Steelhead appliance Management Console such as “error=SMB_SHUTDOWN_ERR_SEC_SIG_ENABLED” are an indication of what condition?
A. The Steelhead appliance has entered admission control
B. The Steelhead appliance has detected an asymmetric network
C. The Steelhead appliance is configured with the incorrect speed or duplex on the Primary interface
D. The Steelhead appliance is configured with the incorrect speed or duplex on of the in-path interfaces
E. The Steelhead appliance is configured in “Tunnel Mode”
F. The Steelhead appliance has detected Windows Server Message Block (SMB) signing
Answer: F

Q: 14
If a file is not optimized for more than one user at a time, this indicates:
A. Steelhead appliance has entered admission control
B. Steelhead appliance is configured with the incorrect speed or duplex on the Primary interface
C. Steelhead appliance is configured with the incorrect speed or duplex on of the in-path interfaces
D. Steelhead appliance is not able to acquire a “File Hold Key (FHK)”
E. Steelhead appliance is not able to acquire an “Opportunistic Lock (oplock)”
F. Steelhead appliance is not able to acquire a “Double Link (doulink)”
Answer: E

Q: 15
With these default registry parameters, SMB signing is negotiated in the following manner. (Select 2)
A. SMB/CIFS exchanges between the Client/Workstation and the Member Server are not signed
B. SMB/CIFS exchanges between the Client/Workstation and the Member Server are always signed
C. SMB/CIFS exchanges between the Client/Workstation and the Domain Controller are not signed
D. SMB/CIFS exchanges between the Client/Workstation and the Domain Controller are always signed
Answer: A,D

Q: 16
A fat pipe is a network that can carry large amounts of data without significantly degrading transmission speed. If you have a fat pipe that is not being fully utilized and you are experiencing WAN congestion, latency, and packet loss as a result of the limitations of regular TCP, which of the following RiOS features will help? (Select 2)
A. Enable Forced Burst TCP (FB-TCP)
B. Enable HighSpeed TCP (HSTCP)
C. Disable admission control
D. Lower the Advanced Security Checkflow Parameter (ASCP)
E. Enable Maximum TCP (MX-TCP)
F. Enable disk encryption
Answer: B,E

Q: 17
You are using Steelhead appliances in an Oracle Forms environment and are not seeing adequate acceleration. What could be the cause of this?
A. You need to install a separate Oracle Forms license
B. Oracle Forms optimization is enabled by default. However, you must set an in-path rule to enable this feature.
C. Oracle Forms optimization can only be configured from the command line (CLI)
D. Oracle Forms optimization only works with Oracle Applications 9i
E. Oracle Forms optimization only works with Oracle Applications 8i
Answer: B

Q: 18
What is the default Load Balancing rule on an Interceptor appliance?
A. Redirect
B. Allow
C. Auto
D. Pass-through
Answer: C

Q: 19
How many failover buddies can be configured for a single Interceptor?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
E. No limit
Answer: A

Q: 20
What are the default port labels on an Interceptor appliance?
A. Optimized, Pass-through, Blocked
B. Interactive, RBT-Proto, Secure
C. RBT-Proto, Enabled, Disabled
D. Named differently from those on the Steelhead appliance
E. Port labels do not exist on an Interceptor appliance
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved