Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Lotus 190-980 Exam - Cheat-Test.com

Free 190-980 Sample Questions:

1. Susan has created a list of IP Addresses for the web server that are allowed access and a list of IP Addresses that are denied access. Both are placed in the appropriate fields. Which field takes precedence BY DEFAULT when the same IP address is found in both lists?
A.The Allow Access field
B.The Deny Access field
C.The Substitution Access field
D.An error will be presented stating an address may not be in both fields
Answer: A

2. Where does the Domino Server Setup program store the certifier ID file by default?
A.In the Domino Name and Address Book
B.In any network drive location that you specify during installation
C.In the directory you specify as the Domino data directory during installation
D.On the Domino Administrator's local machine in My Documents\Lotus\Certifiers directory
Answer: C

3. You have the ability to set different levels of administration access to users. Which of the following represents the hierarchy order for privileges from greatest to least access?
A.Server administrator > View Console administrator > Administrator > User administrator
B.Full access administrator > Administrator > Full console administrator > System administrator
C.Full Console administrator > System Administrator > Full Access administrator > Administrator
D.Full server access administrator > Console rights administrator > User administrator > View access only administrator
Answer: B

4. While you used the Domino Administrator client, what two subtabs may be found under the Messaging tab?
A.Router and Mailboxes
B.Mail and Tracking Center
C.Mail Users and SMTP Configuration
D.Mail Statistics and Mail Analysis
Answer: B

5. In which of the following databases may you view all the database ACLs on a server by user name, access level, or by database?
A.Log
B.Names
C.Catalog
D.Certlog
Answer: C

6. Ben attempts to send Jerry a Notes mail message. Both users are on the same mail server. Which of the following paths will the message take?
A.The Router will receive the message from Ben and deliver it immediately to Jerry's mailfile via SMTP
B.The Router will receive the message from Ben and deliver it immediately to Jerry's mailfile via NRPC
C.The server will receive the message from Ben and send it to the mail hub for distribution back to the mail server and then delivery to Jerry's mailfile
D.The SMTP task will receive the message from Ben and immediately send it to Jerry after following the SMTP to Notes path defined in the configuration settings documents for the mail server
Answer: B

7. The server Web1/XYZ defaults to Server document settings to obtain configuration information for Internet protocols when which of the following features is not enabled?
A.Internet Site documents
B.Global Domain documents
C.Single Sign-on documents
D.Web Configuration documents
Answer: A

8. You are building Domino Domain Monitoring probes in Domino 8.5 and wish to create a standard Possible Solution for all of them. Which of the following document types allow this capability?
A.Modular
B.Embedded
C.Component
D.Corrective
Answer: A

9. OCSP on the Domino server is enabled through which of the following?
A.Server document
B.Security policy
C.Server configuration document
D.Certificate authority database
Answer: B

10. Terry is working on a document in a database on a server that is DAOS enabled.While in the document, Terry replaces the attachment with a new version. Which of the following occurs to the attachment in the DAOS store?
A.The server adjusts references to the attachment in DAOS
B.The server removes the reference from all mail files that pointed to that original file reference
C.The server removes the previous attachment entirely from DAOS and inserts the link to the new
attachment
D.The server sends the full previous attachment to all user mail files that pointed to that original file reference
Answer: A

11. Jose is creating a new password for himself.Which one of the following will "password quality checking" indicate is the least secure password?
A.Mixed case passphrases
B.All uppercase passwords
C.Passphrases containing numbers and punctuation
D.Words found in Notes dictionaries during spell check
Answer: D

12. Tom set up a Domino domain and organization. Which one of the following describes the difference between a Domino domain and a Domino organization?
A.There is no difference. Domains and organizations function in the same manner.
B.Domains refer to a company's hierarchical structure. Organizations refer to users who share a common organizational certifier.
C.Domains are comprised of users and servers that share a common Domino Directory. Organizations define security and naming conventions.
D.Domains define security and naming conventions. Organizations are comprised of users and servers that share a common Domino Directory.
Answer: C

13. John is setting up a single domain with a single organization. As a result, all Domino server IDs must be created using which one of the following?
A.The same cross-certificate
B.The same administrator certificate
C.The same country (C) certificate or a child of that country (C) certificate
D.The same organizational (O) certificate or a child of that organizational (O) certificate
Answer: D

14. Jon registered a new user. Which one of the following authentication elements is NOT found in that user's ID file?
A.Public key
B.Private key
C.Certificates
D.HTTP password
Answer: D

15. John registered a new server. In which one of the following was the Server document placed?
A.NAMES.NSF
B.CERTLOG.NSF
C.CATALOG.NSF
D.DIRECTORY.NSF
Answer: A

16. Which one of the following group types is used to prevent access to Domino servers?
A.Mail only
B.Servers only
C.Deny list only
D.Access Control List only
Answer: C

17. Your Organizational certifier is named Acme. Each city in your company has an Organizational Unit certifier from the Acme certifier that references the city. Susan wants to create an Organizational Unit certifier below the city Organizational Unit certifier. Which one of the following must she have to accomplish this?
A.Reader access to the domain's directory
B.A copy of the Acme Organizational certifier
C.A copy of the city's Organizational Unit certifier
D.Copies of both the Acme Organizational certifier and the location's Organizational Unit certifier
Answer: C

18. Why did Tom designate Server1/Boise/Acme as the Administration Server for the Domino Directory?
A.To make sure that all new users were registered on Server1/Boise/Acme.
B.To prevent users from making changes to the Domino Directory on Server1/Boise/Acme.
C.To force administrators to make all changes to the Domino Directory on Server1/Boise/Acme.
D.To ensure that the Administration Process would process all Domino Directory changes on
Server1/Boise/Acme.
Answer: D

19. In what order would Richard build a naming convention for his organization where user names would have the following format:
Chris Maxwell/Amsterdam/Acme
AJ Mathis/Sydney/Acme
A.Create a Common Name (CN) Certifier named Acme and then create Organizational (O) Certifiers named Amsterdam and Sydney
B.Create an Organizational (O) Certifier named Acme and then create Organizational Unit (OU) certifiers named Amsterdam and Sydney
C.Create a Organizational (O) Certifier named Amsterdam, an Organizational (O) Certifier named Sydney and an Organizational Unit (OU) certifier named Acme
D.Create two Organizational (O) Certifiers named Acme and use one to create an Organizational Unit (OU) Certifier named Amsterdam and the other O Certifier to create an OU Certifier named Sydney
Answer: B

20. In addition to Notes databases, which of the following files on a Domino server should be backed up in order to ensure that new users can be created in case of loss of the server?
A.Cache.dsk
B.Certifier ID files
C.The user's desktop.dsk file.
D.The server's bookmark.nsf file.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved