Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Lotus 190-833 Exam - Cheat-Test.com

Free 190-833 Sample Questions:

Q: 1 Troy wants very granular control of the data elements he places on his forms. Which of the following are properties he can control using the schema Properties panel?
A. Basics, Connections, Constraints, and Values
B. Basics, XSD Validation, Security and Connections
C. Basics, Security, Enumerate Values and Constraints
D. Basics, Enumerate Values, Constraints, and Annotation
Answer: D

Q: 2 Tom has noticed that when opening a form with the Properties panel open, it defaults to the text properties on the form. How can he view the Form properties?
A. Use the menu item Form-Properties
B. Right click on the form in the forms list and choose Properties
C. Change the context by clicking on the form and choosing Form Properties
D. Use the arrow control on the top right of the Properties panel to switch context
Answer: D

Q: 3 Sean wants to define a data element and have users choose from a specific list of available values. Which of the following should he do to accomplish this in the element's schema definition?
A. Specify a pattern for element value matching
B. In the form layout, specify a schema override definition
C. Define values in the Enumerate Values tab of the element Properties panel
D. Associate the element with a constraint set in the drop-down element type choice
Answer: C

Q: 4 Ellen created a schema data element early in her project, before she had established standards. Now she wants to rename the data element. Where can this performed?
A. In the associated component script
B. While placing the schema element on a form
C. While defining the available values for a computed view column
D. In the Basics tab of the Properties panel of the schema element
Answer: D

Q: 5 Julian wants to create a new Workplace application using Workplace Designer. He will create a component. Which of the following sets of design elements properly describes the high-level design elements in a component?
A. Forms, views, images and buttons
B. Forms, schemas, scripts and images
C. Forms, images, schemas and templates
D. Forms, templates, schemas and UI design controls
Answer: B

Q: 6 As Sean is defining a data element using a schema, he wants to place some boundaries on how it is used. Where is this accomplished?
A. UI controls palette
B. On a form where the data element is used
C. Element Constraints tab of Properties palette
D. In the right-click menu of the schema element
Answer: C

Q: 7 George has completed his schema definitions, and a new requirement has surfaced to add default values to several edit controls. Where is this option found?
A. Only in the XSD text editor
B. In the list of schema elements
C. On each form where the element is used
D. On the schema element properties palette
Answer: D

Q: 8 As George is building a new schema, he creates an element of the type Integer. He has several options for its properties. Which of the following is a valid option for the element as defined at the schema level?
A. Set the display type
B. Set the text color and style
C. Associate with a data entry control
D. Define element events and program them using the Script Editor
Answer: C

Q: 9 As Sean completes his schema, he realizes that much of the data his users will enter will be copied and pasted, and some imported, potentially adding whitespace to the data. What are his options for dealing with whitespace?
A. Remove all, replace with spaces, or preserve all
B. Remove all, replace with delimiters, or preserve all
C. Trim ending spaces, trim beginning spaces, or preserve all spaces
D. Remove all, preserve all, or activate a script to handle the whitespace
Answer: A

Q: 10 When Melissa creates a new schema element, there are options for the relationship of the element to the schema or other elements. Which of the following are valid schema element relationships?
A. Child only
B. Sibling only
C. Descendent or parent
D. Parent-child or sibling
Answer: D

Q: 11 To see a deployed component from the Workplace Collaborations Services server, what must you do first?
A. None of these.
B. Add the component to an application template
C. Add the component to a portlet
D. Add the component to a page
Answer: D

Q: 12 The check for Show BiDi Options in the Workplace Designer Preferences is for what purpose?
A. It controls the Bi-Directional display of event code.
B. It controls the Bi-Directional display for Forms or UI Controls.
C. It controls the Bi-Directional display for Data Schemas
D. It controls the Bi-Directional display of Container Controls
Answer: B

Q: 13 Hank needs to create a deployment profile for his new component. How can he go about this within Workplace Designer?
A. Select File - Preferences from the menu bar and then click on the Deployment option in the navigation pane of the Preferences dialog to Add a new profile.
B. Select File - Deployment from the menu bar and then click on the Profile option in the navigation pane of the Deployment dialog to Add a new profile.
C. Import a new profile using the import dialog.
D. Create a profile component to be specified in the deployment dialog.
Answer: A

Q: 14 Heather is going to create template for her Workplace Collaboration Services environment. However when she logs into the server she does not see the Templates button from the window top menu. What is the most likely reason?
A. The environment already has a template deployed.
B. The environment does not support templates.
C. She can only do this by authenticating as an administrator.
D. She does not have access to create Templates for her environment.
Answer: D

Q: 15 Jack wants to import components from his Contacts application to his resources application. What design elements are NOT available for import?
A. Images
B. Forms
C. Schemas
D. UI Controls
Answer: D

Q: 16 The level of access that a role has to each page or application component is assigned how?
A. From the deployed component schema definition.
B. From the "Level of Access" drop downs on the Role page.
C. From the Access page for each defined role.
D. From the Administrators provisioning page.
Answer: B

Q: 17 Web Archive (WAR) files can be deployed using via the portal administrator, but are missing what type of information found in the Java Archive (JAR) file exports?
A. Information about the component data store
B. Information about client side scripts
C. Information about UI Control Properties
D. Information about Java components
Answer: A

Q: 18 Before users can generate an application from a template on the Workplace Collaborations Services server, Matt must first add them to Template Users. Where can he get a list of available users?
A. From the defined Template Roles.
B. From the Administrators provisioning page.
C. From the server's Directory.
D. Each user must be entered manually.
Answer: C

Q: 19 Monica needs to set the roles for her application template. Where will she need to do this?
A. Within Workplace Designer under the Roles component
B. Within Workplace Designer by creating a Roles control
C. On the Workplace Collaboration Services server on the Applications page.
D. On the Workplace Collaboration Services server on the Roles page
Answer: D

Q: 20 Access to components can be set by mapping Workplace Designer roles to Workplace Collaboration Services template roles. Which of the following Designer roles would give a user access to read documents only?
A. Evaluator
B. Reader
C. Contributor
D. Author
Answer: B

Q: 21 Carl is not able to see his recently deployed component. What is the most likely reason why?
A. Carl deployed the components using a WAR file instead of a JAR file.
B. Carl does not have the appropriate role as defined by the component within application
C. Carl needs to have the Workplace administrator provision the component to him.
D. Carl's components utilizes client side JavaScript and is not available from the server.
Answer: B

Q: 22 Amber wants to create a button that will allow users to put the current document into edit mode. Using a Simple Action, how can she accomplish this for the button's onClick event?
A. This can only be accomplished using JavaScript expressions
B. In the Simple Action dialog she needs to select Edit mode as an argument for the action after specifying that the action type is User mode change.
C. In the Simple Action dialog she needs to select Edit mode as an argument for the action after specifying that the action type is Change document mode.
D. In the button's Simple Action properties she needs to select Edit mode as an argument for the action after specifying that the action type is Change document mode.
Answer: C

Q: 23 Kim is trying to create a button labeled Delete that will delete the selected documents on a form. Using a simple action, where can she add a confirmation message?
A. On the button's onChange event
B. In the Confirmation text field on the Simple Action dialog
C. In the Confirmation text field on the button's Action properties
D. This can only be accomplished using JavaScript expressions
Answer: B

Q: 24 Jorge wants to prompt users after they have made a change to a check box on his form. How can he accomplish this?
A. There is currently no feature to do this Workplace Designer.
B. From the Events tab in the check box properties, write a JavaScript expression for the onChange event.
C. From the Events tab in the forms properties, write a JavaScript expression for the onChange event.
D. From the Events tab in the check box properties, select the alert Simple Action and provide a message.
Answer: B

Q: 25 In what way does the embedded JavaScript editor alert you to a syntax error?
A. A red circle with a white x placed next to the error code.
B. A pop-up alert
C. A solid yellow circle at the bottom of the editor
D. Syntax errors are not found by the JavaScript editor
Answer: A

Q: 26 George is creating a column that will bind to two fields in the Contacts schema. What must he do to accomplish this?
A. Select the formula option and write a formula that will access both of the fields.
B. Select the Data fields option and select both of the fields in the drop down box
C. Select the multiple values option before selecting the Data field option.
D. George will have to create a new column to bind to the second field.
Answer: A

Q: 27 Which of the following CANNOT be stored in a JavaScript script library?
A. Classes
B. Functions
C. Variables
D. Properties
Answer: D

Q: 28 John wants to bind a column based on the current user's name. How can he accomplish this?
A. Create a formula in the Schema formulas section on the view's property Data tab.
B. Create a formula in the Column binding for this schema section on the column's property Data tab.
C. Create a formula in the Form elements binding section on the form's property Data tab.
D. Create a formula in the columnBinding event within the Component Scripts.
Answer: B

Q: 29 Adam wants to add a JavaScript expression to the onBlur event of his Edit Box control. How can he accomplish this?
A. In the properties for the Edit Box, select the Events tab and write the JavaScript expression that will run when the onBlur occurs.
B. In the properties for the Form, select the Edit Box events and write the JavaScript expression that will run when the onBlur occurs.
C. Right click on the Edit Box and choose the onBlur option and write the JavaScript expression that will run when the onBlur occurs.
D. In the properties for the Edit Box, select the JavaScript tab and write the expression for the onBlur event.
Answer: A

Q: 30 Rich has created an Edit Box on his form and wants to write a JavaScript expression for the onChange event. Which of the following is a valid option for the event?
A. Run on client
B. Run on client and server
C. Run on local or server
D. Run local
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved