Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Lotus 190-831 Exam - Cheat-Test.com

Free 190-831 Sample Questions:

1.Stanley is a Workplace Web Content Management developer, and Oliver is a content creator. Oliver will be entering products into the Workplace Web Content Management Web site, and must include pictures of each product. How will Stanley enable this?
A.Oliver adds an image to each content item. Stanley references the Image Component in the
presentation template.
B.Oliver creates an Image Library Component for each product image. Stanley references the Image Library Components in the presentation template.
C.Stanley adds an Image Component to the site area. Oliver adds an image to each content item using the Image Component. Stanley references the Image Component in the presentation template.
D.Stanley adds an Image Component to the authoring template. Oliver adds an image to each content item using the Image Component. Stanley references the Image Component in the presentation template.
Answer: D

2.XYZ Corporation has an Event content object published live on their Lotus Workplace Web Content Management Web site. The Event must be removed from the live Web site, however it should NOT be deleted. Who can accomplish this task, and how can the task be accomplished?
A.An editor can click the Restart Workflow button.
B.An approver can click the Restart Workflow button.
C.An approver can change the Publish Date field in the Workflow tab.
D.An editor can click the Next Stage button to force the document to expire.
Answer: B

3.Maurice is a Workplace Web Content Management developer. His users need the ability to reference various HTML items to the content, and the HTML items must be displayed on the site. How can this be accomplished?
A.Users click the Component button in the Contents section of the Content item to reference an HTML object.
B.Maurice uses the Component Manager to add a component named "ComponentObject" to the
authoring template. Users click the Component button in the Contents section of the content item to reference an HTML object.
C.Maurice uses the Component Manager to add an HTML component. Maurice adds the tag to the presentation template. Users click the HTML component to add a reference
D.Maurice uses the Component Manager to add a component named "ComponentObject" to the
authoring template. Maurice adds the tag to the presentation template. Users click the Component button in the Contents section of the content item to reference an HTML item.
Answer: D

4.Version control has just been enabled on Cedelia's Workplace Web Content Management server. She can create versions of new items, but not of items created before version control was enabled. Which one of the following answers will enable versioning of items created before version control was enabled?
A.administrator must restart the Workplace Web Content Management application.
B.An administrator must enter this URL in a browser:
http://[HOST]:[PORT]/wps/wcm/connect/?MOD=AJPEGUI
C.An administrator must enter this URL in a browser:
http://[HOST]:[PORT]/wps/wcm/connect/?MOD=VersioningEnablement
D.An administrator must enter this URL in a browser:
http://[HOST]:[PORT]/wps/wcm/connect/?MOD=AJPEResourceChecker&fix=true
Answer: C

5.Jon is a Lotus Workplace Web Content Management content creator. He has exported a Microsoft Word document to HTML, which he expects to import into the body of a content object; however, the HTML document contains many elements which increase the size of the HTML document and are superfluous to the Web site. How can he filter them out?
A.Use the Microsoft Office 2000 HTML Filter 2.0.
B.From Microsoft Word, save as an HTML document.
C.Specify HTML instead of rich text for the body in the content item.
D.Import the Microsoft Word document directly, without exporting it to HTML.
Answer: A

6.The Tornados football team wants to list their games chronologically on their Workplace Web Content Management Web site. How can this be accomplished?
A.For each content item, a content creator enters the game date in the General Date One field and restarts the workflow. The content proceeds through workflow. A developer creates a menu which uses General Date One as a Sort Key.
B.For each content item, a content creator enters the game date in the General Date One field and restarts the workflow. The content proceeds through workflow. A developer creates a navigator which uses General Date One as a Sort Key.
C.For each existing content item, a content approver must restart the workflow. A content creator then enters the game date in the General Date One field of each content item and the content proceeds through workflow. A developer creates a menu which uses General Date One as a Sort Key.
D.For each existing content item, a content approver must restart the workflow. A content creator then enters the game date in the General Date One field of each content item and the content proceeds through workflow. A developer creates a navigator which uses General Date One as a Sort Key.
Answer: C

7.XYZ Corporation has a product information content item published live on their Workplace Web Content Management Web site. The product information has changed; therefore, the content must be updated. How can the item be sent back through the workflow while it remains on the live Web site, and what happens to the previous version once the updated item is published?
A.A content approver clicks the Save Version button. The previous version is retained in the Version Library.
B.A content approver clicks the Create Draft button. The previous object is replaced by the updated copy.
C.A content approver clicks the Restart Workflow button. The previous version is retained in the version library.
D.An editor clicks the Save As button to create a new version of the document. A content approver opens the previous version and clicks the Restart Workflow button to put it into Draft mode.
Answer: B

8.Barney needs certain content to display differently in various sections of his company's Workplace Web Content Management Web site. Which one of the following answers will accomplish this?
A.Apply different authoring templates in various site areas.
B.Apply different presentation templates in different site areas.
C.Use the tag in each presentation template to refer to the appropriate authoring template.
D.Use the tag in each presentation template to refer to the appropriate authoring template.
Answer: B

9.Jasper is a Workplace Web Content Management developer. He wants to display certain content with a menu component. Which one of the following answers may he use as criteria?
A.Site and site areas
B.Taxonomy and categories
C.General Date One and keywords
D.Categories and authoring templates
Answer: D

10.Zak needs visitors to his company Web site to be able to log in and select personal categories. He will then use a menu to display items to each user that match that user categories. Which one of the following answers should Zak use?
A.A Menu Component only
B.A Username Component only
C.A Menu Component with a Taxonomy Component
D.A Menu Component with a Username Component
Answer: C

11.Damian is building a Workplace Web Content Management Web site. He will create menus to display the content. He wants the authors to decide which content items will be displayed in which menu, but wants them to choose from a predefined list of choices. Which one of the following answers will allow him to do this?
A.Keywords
B.Categories
C.A taxonomy and a list of keywords
D.A category taxonomy and a list of categories
Answer: D

12.Herman is a Workplace Web Content Management developer. What must he do in order for his Events site area to properly display as a Web page?
A.He must create a content item and select the Events category in the Profile section.
B.He must create a content item and choose the Events site area as the content's site area
C.He must create a content item and reference this in the Event site area item Default Content field.
D.He must reference the Event authoring template and Detail presentation template in the authoring template and presentation template fields of the Event site area item.
Answer: C

13.Ace needs to preview content that is linked to more than one site area. When Ace previews the content, which one of the following site areas will be used?
A.The primary site area.
B.The first site area in the framework.
C.A dialog box will open allowing him to choose a site area.
D.A dialog box will open allowing him to choose a presentation template, which refers to the site area.
Answer: C

14.Hannah is the Information Architect for the XYZ Corporation. She has designed the site map for the Workplace Web Content Management Web site. From the site map, what will Madeline, the developer, create using Hannah's information?
A.The Menu items
B.The presentation templates
C.The site framework
D.The category taxonomy
Answer: C

15.Gene needs certain content to appear in more than one site area. Which one of the following answers will accomplish this?
A.Select the content in the Content By Site Area view of the content library and click the Link To button.
B.Select the content in the Content By Site Area view of the content library and click the Move To button.
C.Select the content in the Content By Site Area view of the content library and click the Add Links button.
D.Select the new site area in the Content By Site Area view of the content library and click the Link To button.
Answer: A

16.Ozzy has a PDF file that he needs the users of his company Web site to be able to download. Which one of the following answers does he need to do to accomplish this?
A.Store the PDF file in a File Resource Component. Place a link to this component in a presentation template or Text Component..
B.Store the PDF file in a File Resource Component. Place a link to this component in a presentation template or content item.
C.Store the PDF file in a File Resource Component. Place a link to this component in a presentation template or Rich Text Component.
D.Store the PDF file in an Image Component. Place a link to this component in a presentation template or Rich Text Component.
Answer: C

17.Denise is a developer. She must display links to the latest company News content on the home page of her Workplace Web Content Management Web site. Which one of the following answers will allow Denise to accomplish this?
A.Create a menu where site area = "Publications"; Authoring Template = "News"; Category = "Latest".
B.Create a navigator where site area = "Publications"; Authoring Template = "News"; Category = "Latest".
C.Create a Component Reference Component where site area = "Publications"; Authoring Template ="News"; Category = "Latest".
D.Create a search rule where site area = "Publications"; Authoring Template = "News"; Category =
"Latest". Reference the search rule in a menu.
Answer: A

18.John is moving his Web site from a static HTML site to Workplace Web Content Management. Into which one of the following will he recreate the basic structural HTML code?
A.A presentation template
B.An authoring template
C.An HTML component
D.A file resource component
Answer: A

19.Samantha has a presentation template for the Events area of a Workplace Web Content Management Web site. She needs links to Events with the same category as the current content item. Which one of the following answers would she use?
A.A Menu component with a custom search rule
B.A Category component set to match content categories
C.A Menu component with Matching Profile Search Rules = "Current User Categories"
D.A Menu component with Matching Profile Search Rules = "Current Content Categories"
Answer: D

20.Phil must add navigational capabilities to his Workplace Web Content Management Web site. What must he do to achieve this?
A.Define the site framework. Create the menu. Reference the menu in the presentation template.
B.Define the site framework. Create the navigator. Reference the navigator in the presentation template.
C.Define the site framework. Create a content page that will be the default content for each section of the site. Create the menu. Reference the menu in the presentation template.
D.Define the site framework. Create a content page that will be the default content for each section of the site. Create the navigator. Reference the navigator in the presentation template.
Answer: D

21.Sam is going to create a Workplace Web Content Management Web site. What is the minimum set of items he must create?
A.Presentation template, authoring template, site, site area
B.Presentation template, authoring template, site, site area, workflow
C.Presentation template, authoring template, site, site area, workflow, navigator
D.Presentation template, authoring template, site, site area, workflow, workflow stage
Answer: D

22.Peter has a Menu Component placed in several presentation templates. He wants to be able to change all occurrences of that Menu Component to another without having to edit the presentation templates. Which one of the following answers will allow him to do this?
A.Use an Alternate Design component tag to reference the Menu Components.
B.Use a Conditional ComponentReference tag to reference the Menu Components.
C.Create a File Resource Component with a reference to the Menu Component; then display the File Resource Component in the presentation template.
D.Create a ComponentReference Component with a reference to the Menu Component; then display the ComponentReference Component in the presentation template.
Answer: D

23.Allison is a Workplace Web Content Management developer. She has created a JSP page and needs to render a component from the current content item. Which one of the following tags allows her to accomplish this?
A.Could not retrieve item
B.Could not retrieve item
C.Could not retrieve item
D.Could not retrieve item
Answer: D

24.Jerry has some text that he will be reusing throughout his Workplace Web Content Management Web site. The text will contain a tag. Which one of the following combinations is able to process tags?
A.Text Component and HTML Component
B.Text Component and Rich Text Component
C.Rich Text Component and HTML Component
D.Text Component, Rich Text Component, and HTML Component
Answer: C

25.Michael wants to display a personalized welcome back message to logged in users. Which one of the following answers should he use to accomplish this?
A.Use a tag.
B.Use a Username component, no other work is necessary.
C.Place a tag in the presentation template.
D.Place a tag in a Username component, then reference the Username component in a presentation template.
Answer: D

26.Sarah is a developer. She needs a content item in her Workplace Web Content Management Web site to appear differently in different site areas. Which one of the following answers allows her to accomplish this?
A.Create different sets of presentation templates and authoring templates.
B.Create different presentation templates and configure the appropriate site areas to reference them.
C.Create different authoring templates and configure the appropriate site areas to reference them.
D.Create different HTML components and configure the appropriate site areas to reference them.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved