Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Lotus 190-720 Exam - Cheat-Test.com

Free 190-720 Sample Questions:

Q: 1 Your Organizational certifier is named XXYYinc. Each city in your company has an Organizational Unit certifier from the XXYYinc certifier that references the city. Susan wants to create an Organizational Unit certifier below the city Organizational Unit certifier. Which one of the following must she have to accomplish this?

A. Reader access to the domain's directory
B. A copy of the XXYYinc Organizational certifier
C. A copy of the city's Organizational Unit certifier
D. Copies of both the XXYYinc Organizational certifier and the location's Organizational Unit certifier

Answer: C

Q: 2 While setting up a new Domino server, Jamie is presented with a list of ports available for Domino. Where is this list of available ports taken from?

A. The current operating system configuration
B. The current list of DNS names the host is known by
C. The current list of assigned IP addresses on the machine
D. The current list of host names found on the operating system

Answer: A

Q: 3 What is the lowest level of rights in the Domino Directory ACL that allows the creation of groups?

A. Author with the Group Creator role
B. Editor with the Group Manager role
C. Designer with the Group Maintainer role
D. Reader with the Group Administrator role

Answer: A

Q: 4 Why did Tim designate Server1/Boise/XXYYinc as the Administration Server for the Domino Directory?

A. To make sure that all new users were registered on Server1/Boise/XXYYinc.
B. To prevent users from making changes to the Domino Directory on Server1/Boise/XXYYInc
C. To force administrators to make all changes to the Domino Directory on Server1/Boise/XXYYinc.
D. To ensure that the Administration Process would process all Domino Directory changes on Server1/Boise/XXYYinc.

Answer: D

Q: 5 Recovery information has been configured for the Organizational Unit certifier Packaging. The administrator has selected 8 administrators that can process recovery information, but 3 are required to unlock any certified with the Packaging certifier. What three administrators in the list must be utilized?

A. Any three administrators
B. The last three administrators
C. The first three administrators
D. Any consecutive three administrators

Answer: A

Q: 6 Tisha has received an encrypted mail message while in Domino Web Access. Which of the following will Tisha be forced to do to view this message?

A. She will be forced over to HTTPS automatically
B. She will be forced to log out and log back in over TLS
C. She will be forced to use her Notes client to read the email
D. She will be forced to have the message unencrypted by the server and will see the message after it has been processed

Answer: A

Q: 7 The server Web1/XYZ defaults to Server document settings to obtain configuration information for Internet protocols when which of the following features is not enabled?

A. Internet Site documents
B. Global Domain documents
C. Single Sign-on documents
D. Web Configuration documents

Answer: A

Q: 8 You have made the following entry in the server's notes.ini file
Allow_Access_lan7=* ($Groups) Which of the following will this entry provide?

A. Every group in the Domino Directory will be allowed access over lan7
B. Everyone in the Domino Directory that cannot be found in a group can access the server over lan7
C. Every group in the Domino Directory will be denied access to all other ports on the Domino server
D. No one in the Domino Directory will be able to access lan7 unless you first access another port and authenticate as part of a group

Answer: A

Q: 9 Alan has specified multiple Notes network ports available to TCP/IP on the Domino server. By default, all TCP/IP-based services on a Domino server listen for network connections on all NICs and on all configured IP addresses on the server. How does Alan configure Domino to listen to a specific address?

A. Bind a port to a specific address in the notes.ini
B. Disable all network cards except for the card with the IP address desired
C. Configure the physical server to assign all IP addresses to one network card
D. Enter specific addresses into Domino IP configuration documents in the Domino Directory

Answer: A

Q: 10 Where does the Domino Server Setup program store the certifier ID file by default?

A. In the Domino Name and Address Book
B. In any network drive location that you specify during installation
C. In the directory you specify as the Domino data directory during installation
D. On the Domino Administrator's local machine in My Documents\Lotus\Certifiers directory

Answer: C

Q: 11 Melinda wishes to deploy LDAP access to the Domino directory. However, she wishes to restrict the fields available to anonymous users. In what document are the fields selected that will be available to anonymous access?

A. LDAP Site document
B. Internet Site document
C. LDAP configuration document
D. Server configuration document

Answer: D

Q: 12 A Domino domain is a group of Domino servers that share the same which of the following?

A. Physical LAN
B. Domino Directory
C. Network Protocol
D. Organization certifier

Answer: B

Q: 13 While installing the first Domino server, Alan is presented with a list of Internet services. Which of the following are selections for Alan under Internet services?

A. Database Replicator, Ports, and Web Interfaces
B. Directory engines, Schedule Management, and Billing
C. Web browsers, Internet Mail clients, and Directory services
D. Protocols, Domino Enterprise Connection Services, and Web Statistics

Answer: C

Q: 14 What two canonical name components are required when registering new users?

A. Common name and country
B. Organization and country
C. Common name and organization
D. Organizational unit and organization

Answer: C

Q: 15 A Configuration Directory utilizes a primary Domino Directory for which of the following?

A. To negotiate replication settings and obtain the administrative server requests
B. To obtain information on Person, Group, Mail-In Database, and Resource documents
C. To obtain information on connection, program, schedule, and certificate documents
D. To allow remote users to passthru to internal Domino servers as defined in the Configuration Directory

Answer: B

Q: 16 The Certification log records information related to which of the following?

A. Certification, recertification, and name changes
B. DOLS certificates, SSL key expirations and Internet sites
C. Recertification, self-signed certificates, and SSL key expirations
D. Group membership, self-signed certificates, and S/MIME certificates

Answer: A

Q: 17 During the Domino server installation, Mark is presented with an option asking what type of Domino server he wishes to install. Which of the following installs a Domino server that provides both messaging and application services, with support for Domino clusters?

A. Domino Utility Server
B. Domino Messaging Server
C. Domino Clustered Server
D. Domino Enterprise Server

Answer: D

Q: 18 Where does Domino query to determine what addresses are part of the local Internet domain for SMTP mail?

A. The server document
B. The Global Domain document
C. The SMTP connection document
D. The Foreign SMTP domain document

Answer: B

Q: 19 A Notes Named Network (NNN) is a group of servers that meet which of the following requirements?

A. Servers that have FQDN's that end in the same domain
B. Servers that are placed in the same group in the Domino Directory
C. They can connect to each other directly through a common LAN protocol and network pathway
D. They can reach each other via dial-up connections when they do not run the same protocols

Answer: C

Q: 20 Which server console command adds or changes a setting in the NOTES.INI file?

A. Load update
B. Enter change
C. Set Configuration
D. Update notes variable

Answer: C

Q: 21 Domino has the ability to route mail in which of the following two default protocols?

A. MIME and S/MIME
B. POP3 and IMAP
C. LDAP and HTTP
D. NRPC and SMTP

Answer: D

Q: 22 Martha, a Domino user, is sending an email to a person not found in the Domino Directory. In what message format will the router send the message?

A. The format will always be in MIME
B. The format will always be in SMTP
C. The format will always be in Notes Rich Text
D. The format will be decided by the type of address being sent to

Answer: D

Q: 23 Server4 and Server7 are both in the XYZ domain but are in separate Domino Network Names. How many connection documents are required for mail to route from Server4 to Server7 and from Server7 to Server4?

A. 1
B. 2
C. 3
D. None

Answer: B

Q: 24 When a recipient's mail file is not on the local server, but is in the Domino domain, Domino calculates how to route the message to the recipient's server and whether to use SMTP or Notes routing (NRPC). What is the next determination of how the message is routed?

A. Whether or not user's mailfile is running the same Domino version as the sender determines how the message is routed
B. The configuration of the local server and the message format determines how Domino moves the message to the server
C. If the local server can send SMTP within the local Internet domain and the home mail server can receive SMTP, the Router uses SMTP to send the message
D. The configuration of the SMTP task to allow relays on the destination server is read from the Domino Directory. If relays are allowed the message is sent NRPC

Answer: B

Q: 25 POP3 and IMAP use which of the following for user authentication?

A. A Notes ID file
B. Single sign-on (SSO)
C. Public and private keys
D. Username and Internet password

Answer: D

Q: 26 LDAP stands for which of the following?

A. Local Domino Access Parameter
B. Local Directory Access Protection
C. Lightweight Domino Access Protocol
D. Lightweight Directory Access Protocol

Answer: D

Q: 27 Where can you view server statistics in the Domino Administrator client?

A. Server tab > Statistics tab
B. Statistics tab > Server tab
C. Domino tab > Server Statistics tab
D. Server Statistics tab > Domino tab

Answer: A

Q: 28 Josh wants to establish the interval for polling servers from his Domino Administrator client. Where does he configure this interval?

A. File > Tools > Preferences
B. Tools > Administration > Configuration
C. Administration > Monitoring > Polling Interval
D. File > Preferences > Administration Preferences

Answer: D

Q: 29 The purpose of the RnRMgr task is which of the following?

A. Create an individual document for each mail user in the new RnRBusytime database with busytime marked
B. Watch for reservation requests in an R&R database and to process them in the order in which they arrive or were created
C. Scan all the mail users, rooms and resources in the domain and populate the busytime database with the freetime for each one
D. Obtain a list of all rooms and resources across the local and foreign domains and consolidate the freetime into a single busytime database on a daily basis

Answer: B

Q: 30 Which of the following server tasks examines all documents in a database to find and update Readers and Authors fields, by default?

A. Updall
B. Catalog
C. Agent Manager
D. Administration Process

Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved