Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Lotus 190-702 Exam - Cheat-Test.com

Free 190-702 Sample Questions:

Q: 1 There is only one subtype for DDM server probes. What function does that probe provide?
A. Monitors agents for failures
B. Monitors NRPC traffic for failure
C. Monitors administration requests for failures
D. Monitors the Domino server core task for failure
Answer: C

Q: 2 Mike, the Domino administrator, has configured Rooms & Resources across a cluster. When multiple replicas of the resource database exist in the cluster, where is processing handled if all the servers are available?
A. The user's home server
B. The resource's home server
C. The first cluster server available
D. The server closest to the physical location of the resource
Answer: B

Q: 3 Cherelle, the Domino administrator, is launching Server Health Monitoring for the first time. What tasks are monitored by default for each server?
A. HTTP, SMTP, AdminP and the Amgr
B. The core server task, HTTP, SMTP and AdminP
C. No tasks until the administrator configures the monitoring for each server
D. All tasks currently running when the Server Health Monitor is first launched
Answer: D

Q: 4 Enrique, the Domino administrator has created a response file for a silent server installation. What parameter must be run on the server to utilize this response file?
A. setup.exe -silent -options c:\temp\install.txt
B. nsetup.exe -silent -options c:\temp\install.txt
C. setup.exe -response -options c:\temp\install.txt
D. silent.exe -response -options c:\temp\install.txt
Answer: A

Q: 5 The Domino Console connects to the Controller over what default port?
A. 80
B. 1352
C. 1533
D. 2050
Answer: D

Q: 6 A collection hierarchy synchronizes data to a central server using what Domino capability?
A. Email
B. Clustering
C. Selective replication
D. The server task DDMSync
Answer: C

Q: 7 You must create a DDM collection hierarchy to initiate which of the following?
A. Data roll-up
B. Probe initiation
C. Probe interface
D. Data interface
Answer: A

Q: 8 Domino Domain Monitoring (DDM) enhanced events may contain events from one of the following?
A. Events generated by a Domino event generator
B. Events that are reported to the Domino server console
C. Events that occur on the local Domino Administrator client
D. Events not generated by agents or that do not apply to databases
Answer: A

Q: 9 You wish to resolve an issue without user intervention based on a received event in DDM. Which handler notification method provides this functionality?
A. Pager
B. Broadcast
C. Run an Agent
D. Log to Database
Answer: C

Q: 10 Cherease has noticed that a server has been rated Warning in the Health Monitoring reports. What index value must be met for a server to be rated Warning?
A. Greater than the rules algorithm
B. Greater than the Warning threshold
C. Greater than the Critical threshold
D. Greater than the assessment algorithm
Answer: B

Q: 11 Smart Upgrade failover utilizes what search order?
A. By document link in the Notes client
B. By server name and hard-coded path to the Smart Upgrade database
C. By database replica ID and database name in the home server cluster
D. By notes.ini variable on the client listing all servers in the domain which the Smart Upgrade database may be found
Answer: C

Q: 12 If the Fault Analyzer task locates duplicate fault reports, which is the next step the task will take?
A. The new crash will be reported as a response to the original crash
B. The new crash will not be reported because it matches a previous fault reported
C. The new crash will be reported as a new document and a doclink will be created to the original
D. The new crash will be reported as a new document and no reference to matching documents will be created
Answer: A

Q: 13 Todd is configuring a DDM Messaging probe to test Delivery Status Notifications. What must the remote mail system support for these probes to function correctly?
A. The .nsd extension
B. The .ddm extension
C. The .dsn extension
D. The .smtp extension
Answer: C

Q: 14 A Domino Domain Monitoring (DDM) probe is defined as which of the following?
A. A specially-designated collection server
B. A server task loaded on each server that checks services, agents and databases
C. A discrete check configured to run against one or more servers, databases, and services
D. A client that is configured to query servers for Domino services, running agents and failed AdminP processes
Answer: C

Q: 15 In the desktop policy settings document, how are client lock-down settings applied?
A. Per tab
B. Per date
C. Per field
D. Per version
Answer: A

Q: 16 Automatic Diagnostic Collection stores reports in Fault Report documents.
In what database are these documents stored?
A. DDM.nsf
B. Reports.nsf
C. In the log.nsf of each server
D. A mail-in database defined by the administrator
Answer: D

Q: 17 The Domino administrator has enabled AutoSave for all users. Where are AutoSave documents stored?
A. To a user's local database
B. To a user's mail database located on the server
C. To an administrator defined server database per user
D. To an administrator defined central repository database
Answer: A

Q: 18 Replication on selected servers and databases is monitored in DDM according to the schedule specified in what document?
A. Probe
B. Server
C. Connection
D. Configuration
Answer: A

Q: 19 Shawn has modified a DDM probe document. What must be performed for this probe change to become active immediately?
A. Run the console command "reload probes"
B. Run the console command "restart probes"
C. Do nothing as modified probe documents take effect immediately
D. Probes are automatically reloaded based on the configuration time specified in DDM.nsf
Answer: C

Q: 20 The Domino administrator is attempting to verify that IMAP requests are being processed correctly. Which probe should be created to monitor those types of requests?
A. SMTP Process State
B. POP3 Process State
C. Message access TCP Port Health
D. Message retrieval TCP Port Health
Answer: D

Q: 21 Users that wish to utilize the Smart Upgrade feature to upgrade a full client installation must have what variable present on the client?
A. InstallType=1
B. InstallType=2
C. InstallType=4
D. InstallType=6
Answer: B

Q: 22 Chuck, the Domino administrator, is having issues with character sets and messages that get disclaimers added by the server. Which of the following configuration changes should
he make to correct this issue?
A. He should remove the character sets from the server
B. He should have the Notes client add the disclaimers
C. He should add the missing character sets to the server
D. He should change the message disclaimer to add a question mark wherever character sets are utilized
Answer: B

Q: 23 The effective mail policy for a user is stored in what location?
A. The local id file for the user
B. The local Notes client notes.ini file
C. The calendar profile in a user's mail file
D. The server notes.ini file in a parameter for each user
Answer: C

Q: 24 Private server blacklists are stored in what database?
A. names.nsf
B. blacklist.nsf
C. smtpconf.nsf
D. A Domino administrator defined database
Answer: A

Q: 25 Which server task checks connecting hosts to verify if they are a member of a DNS whitelist?
A. LDAP
B. SMTP
C. MIME
D. Router
Answer: B

Q: 26 If the client is configured to disclaim send Notes RTF messages to the Internet, the client adds the disclaimer to the message. The message is then converted from RTF to what format?
A. CD
B. MIME
C. NRPC
D. It remains in RTF format
Answer: B

Q: 27 What Domino feature must be enabled to monitor the number of active Domino Web Access users?
A. Activity logging
B. Server health reports
C. Domino Domain Monitoring
D. Server monitoring in the Domino Administration client
Answer: A

Q: 28 A user wishes to utilize the new Calendar Cleanup functionality in the Notes client. What are the possible options when configuring the tool?
A. "Delete entries that occurred after" and "Remove entries older than"
B. "Mark entries that occurred over" and "Move to trash entries that occurred after"
C. "Remove entries entered after" and "Mark entries for deletion that occurred over"
D. "Delete entries that occurred over" and "Delete entries that occurred before"
Answer: D

Q: 29 Byron, the Domino administrator, does not want private whitelisted hosts to not have any logging performed on the filter checks. Which setting should he select?
A. Log only
B. Log and tag message
C. Do not log connection
D. Silently skip blacklist filters
Answer: D

Q: 30 Cindy, the Domino administrator, is having issues with numerous mail rules acting on a message. What should she do to interrupt the mail rules from being processed?
A. Create a 'stop processing' action in the rules
B. Issue a 'stop processing' command on the server console
C. Issue a 'stop processing' command on the server through a program document
D. Create an agent in mail.box to stop all rule processing after a certain time
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved