Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Lotus 190-701 Exam - Cheat-Test.com

Free 190-701 Sample Questions:

Q: 1 Joanna needs to check to see if the Administration ECL in the name and address book is locked. What function will give her this information?

A. @GetAdminECLStatus
B. @AdminECLIsLocked
C. @IsAdminECLLocked
D. @AdministrationECLStatus

Answer: B

Q: 2 Mike has enabled AutoSave for a form in his Invoice.nsf Domino application. What must he do to make sure the AutoSave information does not contain outdated documents?

A. Run compact on the AutoSave database.
B. Nothing. Documents are removed automatically.
C. Set the "Remove AutoSave documents older than nn days" value in Database Properties.
D. Run compact on the Invoice.nsf Domino application.

Answer: B

Q: 3 Rebecca has a number of shared actions in her Domino application, but she needs to quickly determine which actions display in the action bar and which actions display in the menu. What feature in Domino Designer can she check to find this information?

A. The shared actions design columns for action bar and menu locations.
B. The Location field in the Shared Action property dialog box.
C. The Find Shared Actions button in the Action Bar design element.
D. The Shared Action Location section of the Design Synopsis.

Answer: A

Q: 4 Mark wants to use @Command([DiscoverFolders]) to check which folder(s) contain a certain document. This command does not appear to be working for him. What property should Mark check?

A. Folder Properties - Allow Folder Discovery
B. Database Properties - Don't Maintain Unread Marks
C. Form Properties - Don't Maintain Unread Marks
D. Database Properties - Allow Folder Discovery

Answer: D

Q: 5 What most accurately describes a Web service?

A. A Web service is a self-contained, self-describing, modular application, based on XML, which can be published to and invoked from the Web.
B. A Web service is an XML agent running on a Domino server that can be called from a browser and returns information in HTML format.
C. A Web service is a Java program in a W3C standard format that allows web-based invocation.
D. A Web service is a LotusScript agent that can be called from a browser and returns information via XML.

Answer: A

Q: 6 Scott has created a Web service in his Domino application. He would like to analyze the performance of the Web service. How would he do this?

A. Select "Enable web service profiling" from File - Tools - Debugging Preferences.
B. Select "Enable web service profiling" in Database Properties.
C. Select the web service in Domino Designer and click the "Enable Profiling" button.
D. Select "Profile This Web Service" in the Web Service Properties.

Answer: D

Q: 7 Dennis needs to determine if a Notes setting cannot be changed due to policy rules. What function will give Dennis this information?

A. @PolicyIsFieldLocked
B. @PolicyFieldUnavailable
C. @IsPolicyFieldLocked
D. @GetPolicyFieldSetting

Answer: A

Q: 8 Michael needs to write a formula that is based on whether a Notes setting cannot be changed due to policy rules. What is the format of the function that Michael will need to use?

A. @IsPolicyFieldLocked(fieldname)
B. @PolicyIsFieldLocked(fieldname)
C. @GetPolicyFieldSetting(fieldname)
D. @PolicyFieldUnavailable(fieldname)

Answer: B

Q: 9 Jeff selected the option to disable the exit prompt when closing the Notes client. He no longer receives the exit prompt when exiting Domino Designer. Can he disable the exit prompt for the Notes client and have the exit prompt enabled for Domino Designer?

A. No, because Domino Designer does not access the notes.ini file.
B. No, because both the Notes Client and Domino Designer are controlled by the same setting.
C. Yes. By default the exit prompt is enabled for the Notes client and disabled for Domino Designer. He needs to select "Prompt When Exiting Domino Designer" from File - Preferences - User Preferences.
D. Yes, by deselecting the "Do Not Prompt When Exiting Domino Designer/Administrator" preference using File - Preferences - User Preferences menu option In Domino Designer.

Answer: B

Q: 10 Bertha has a number of open Notes documents in her Notes client, and she would like to quickly close all the tabs at once. How can she do this?

A. File - Close All Open Window Tabs
B. File - Close Current Open
C. Actions - Close Current Open
D. Actions - Close All Tabs

Answer: A

Q: 11 Robert wants to programmatically enter a request in the Administration Requests database to continue a previously initiated request that is pending approval. What LotusScript method will accomplish this for Robert?

A. NotesAdministrationProcess.ApproveHostedOrgStorageDeletion
B. NotesView.ApproveValidPendingRequestsOnServer
C. NotesDocument.ApprovePendingRequestOnServer
D. NotesSession.ContinueHostedAdminRequest

Answer: A

Q: 12 Sally has clicked on a view column that states that the design cannot be modified. Where can she find the definition for that column in Domino Designer?

A. Shared Resources - Columns
B. Views - Shared Columns
C. Other - Shared Columns
D. Shared Code - Columns

Answer: D

Q: 13 Jose needs to modify a Domino application that has a Web service as part of the application design. Where can he find the Web service design element?

A. Other - Web Services
B. Shared Code - Web Services
C. Shared Code - Agents
D. Shared Resources - Web Services

Answer: B

Q: 14 What must a developer do before the command to show a document's folder location(s) can be used?

A. Select the Database Property for "Maintain Folder Unread Information".
B. Ensure that there is at least one shared folder design element in the database.
C. Select "Enable document folder tracking" from File - Preferences - Designer Preferences with Domino Designer.
D. Ensure that at least one embedded outline has "Maintain Folder Unread Information" selected.

Answer: D

Q: 15 Violet is responsible for maintaining a Domino Web service that is used extensively in her organization. She wants to make sure that any changes made to the web service that would alter the WSDL file do not get saved accidentally to the application design. What can she do to help prevent this?

A. Select Warn If The WSDL Interface Is Modified option in the Web Service Properties dialog box.
B. Select Do Now Allow WSDL Interface Changes option in the Web Service Properties dialog box.
C. Select Flag WSDL Interface Changes in the Web Service Properties dialog box.
D. Select WSDL Is Read Only option in the Web Service Properties dialog box.

Answer: A

Q: 16 Tony needs to change a Shared Column formula, but he needs to know what views will be affected by this change. How can Tony determine which views use a specific Shared Column?

A. In Domino Designer, Shared Columns - Who is using this Shared Column
B. In Domino Designer, Tools - Find Shared Columns
C. In Domino Designer, File - Database - Design Synopsis
D. In Domino Designer, Design - Design Properties - Shared Column Use

Answer: A

Q: 17 Russell is using Eclipse to debug a Java agent he has written in Domino Designer. When he imports the Java code into Eclipse, it will not compile. What does he need to do to correct this?

A. Eclipse can debug the Domino agent without full compilation.
B. Import the Notes.jar file into the Eclipse Java project.
C. Select "Enable external debugger" in the Agent Properties before exporting the code.
D. Add import ibm.eclipse.* to his Java agent.

Answer: B

Q: 18 Dale has written a LotusScript Web service and now needs to generate the WSDL file so it can be used on the Domino server. What does Dale need to do to generate the WSDL file?

A. Click the "Show WSDL" action button at the top of the web service design element.
B. Click the "Import WSDL" action button at the top of the web service design element.
C. Click the "Export WSDL" action button at the top of the web service design element.
D. Nothing. The WSDL file is generated automatically when the design element is saved.

Answer: D

Q: 19 What is the definition of WSDL?

A. Webservice Specification and Description Language
B. Web Services Domino Language
C. Web Services Description Language
D. Web Services Definition Language

Answer: C

Q: 20 Paul is viewing the list of form elements in the Policy Invoice application. He moves the right edge of the Name column in the Domino Designer list to show the complete form name. How can he make sure that the width of the column retains this setting?

A. File - Preferences - User Preferences - Retain column widths in Designer
B. Design - Preferences - Retain column widths
C. Domino Designer column widths are persistent between sessions.
D. Tools - Designer - Retain column widths in Designer

Answer: C

Q: 21 Brittany is designing a view in her Domino application where three columns in the view should be colored based on user preferences. Is this possible?

A. Yes, because Domino Designer now allows multiple user-defined color columns.
B. Yes, because she can use Shared Columns to create multiple user-defined color columns.
C. No, because Domino Designer only allows a single user-defined color column in a view.
D. No, because Shared Columns only allow a single user-defined color column in a view.

Answer: A

Q: 22 Scott is designing a web form that will be used with screen readers for visually-impaired users. He includes a table in the form to list products, price, and availability. How can he design the table to allow the screen reader to properly interpret the information audibly?

A. Create a style sheet with a style of "Aural" for use with screen readers.
B. Select "Enable for screen readers" from the top row of cells in the Table Properties box.
C. Select "Column Header" in the top row of cells in the Table Properties box.
D. Select "Accessibility Enabled" in the Table Properties box.

Answer: C

Q: 23 What port should be designated to connect the Notes agent and the debugger?

A. Any unused port
B. Port 1352
C. The current http port
D. The default port designated for the debugger

Answer: A

Q: 24 Rex is looking at the list of agents in his Project Tracking application in Domino Designer. He is interested in the Trigger information for the agents. What new change will he see in Domino Designer for that information?

A. The "Start running agent at" information is now displayed.
B. The "Run agent every" information is now displayed.
C. The Frequency information is now displayed in icon format.
D. The Trigger information is now displayed in icon format.

Answer: D

Q: 25 Mark wants to use @Command([DiscoverFolders]) to check which folder(s) contain a certain document. This command does not appear to be working for him. What property should Mark check?

A. Form Properties - Don't Maintain Unread Marks
B. Database Properties - Allow Folder Discovery
C. Folder Properties - Allow Folder Discovery
D. Database Properties - Don't Maintain Unread Marks

Answer: B

Q: 26 Lorraine is examining a WSDL file for her Domino Web service. What role does the Message element have in the file?

A. It defines messages that can be displayed to the end user.
B. It defines error messages that can be returned to the browser.
C. It stores the actual data being sent to the Web service.
D. It is an abstract definition of data being communicated to or from the Web service.

Answer: D

Q: 27 Samantha has created a Web service to return an employee's pay rate. How can Samantha secure this Web service?

A. Add the "username=" URL parameter when calling the Web service.
B. Set the Access Control List to restrict access to the Domino application.
C. She doesn't need to do anything because Web services run with default level security.
D. Define the security requirements in the WSDL file.

Answer: B

Q: 28 Brittany is designing a view in her Domino application where three columns in the view should be colored based on user preferences. Is this possible?

A. No, because Domino Designer only allows a single user-defined color column in a view.
B. Yes, because she can use Shared Columns to create multiple user-defined color columns.
C. No, because Shared Columns only allow a single user-defined color column in a view.
D. Yes, because Domino Designer now allows multiple user-defined color columns.

Answer: D

Q: 29 Gail has a complex column defined in an existing view in her Domino application. She would like to use this column in four other views. How should she make this a shared column to be used in the other views?

A. Copy the column from the existing design and paste it into the Shared Column design area in Domino Designer.
B. Copy the column into the other views and choose Share this column in the Column Properties dialog box.
C. Select the column and choose Create - Copy As Shared Column.
D. Select the Share this column option in the Column Properties dialog box.

Answer: C

Q: 30 Cameron has created a new LotusScript Web service design element and imported the WSDL file. What is the next step he needs to take to build the Web service?

A. Export the WSDL file for public use.
B. Write the code for each Web service method.
C. Test each of the Web service methods.
D. Specify the PortBindingType for the Web service.

Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved