Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Lotus 190-623 Exam - Cheat-Test.com

Free 190-623 Sample Questions:

1 Barrett, the Domino administrator, wishes to begin having Domino look up the host of connecting internet clients. Which one of the following fields must he enable for this change to take effect?
A. DNS lookup
B. DNS lookup cache
C. Bind to host name
D. Enforce server access setting
Answer: A

2 Dominique is moving files, including Domino database, from one directory to another on the same Web server. Which one of the following types of rules should be created so links do not need to be created?
A. Direction Rule
B. Directory rule
C. Redirection Rule
D. Substitution Rule
Answer: D

3 Pattern-matching inside of Web rules may contain which one of the following?
A. Spaces in URLs
B. Directory lookups
C. Wildcard Characters
D. Case-sensitive matching
Answer: C

4 Josie, the Domino administrator, had WeDAV functioning properly. Josie made a change to the server's configuration which caused WebDAV to stop functioning. Which one of the following changes would cause WebDAV to stop working?
A. SMTP was loaded on the server.
B. Internet Site documents were created.
C. Session authentication was enabled.
D. POP3 was loaded on the same server.
Answer: C

5 Domino applies Web rules to HTTP connections from Web BROWSERS IN a particular order. Which one of the following best describes the order they are applied?
A. Response, supplemental and directory
B. Substitution supplemental and response
C. HTTP response header redirection and directory
D. Substitution redirection and HTTP response header
Answer: D

6 When you install a Domino 6 Webserver, several file-resource directories are created automatically. Which directories are created?
A. CGI, HTML and Icon directories
B. Bin Database and HTML directories
C. CGI Database and Icon directories
D. HTML Icon and Database directories
Answer: A

7 James is converting his Domino 5 Web Server Configurations to Domino internet SITES. In Domino 5, he utilized virtual server documents. Which one of the following is the Domino 6/6.5 equivalent?
A. Rule
B. File Protection
C. Web Site document
D. Authentication Realm
Answer: B

8 Alyssa, the Domino administrator wishes to restrict web agents from running indefinitely on a Domino server. In which one of the following fields is this value configured?
A. Web agent timeout
B. Run web agent concurrently
C. Persistent connection timeout
D. Run unrestricted methods and operations
Answer: A

9 Emily, the Domino administrator is enabling webDav for the first time. What HTTP method are enabled by default?
A. GET,PLAC,HEAD,RETRIEVE
B. GET,OPTIONS, REMOVE,REPLACE
C. PUT,REPLACE, REMOVE, RETRIEVE
D. GET, HEAD, OPTIONS, POST, TRACE
Answer: D

10 Lizette wishes to enable Domino Off-Line Services (DOLS) for internet users. Which one of the following fields must be configured to allow DOLS to function?
A. The DOLS field
B. The DSAPI field
C. The ndolextn field
D. The offline services field
Answer: B

11 Certain clients utilizing webDAV attempt to lock webDAV items. Where is "design locking" enabled for webDAV?
A. The Global Web settings document
B. The server configuration document in the Domino Directory
C. The Web Site document that is specified for the WebDAV domain
D. The Design tab of the Database Properties dialog box for each WebDAV database
Answer: D

12 Which one of the following types of Web rules redirects incoming URLs to another URL?
A. Directory
B. Redirection
C. Substitution
D. HTTP Response Header
Answer: B

13 Marco has implemented a Redirection rule for a Web site. However the URL request is being modified before the Redirection rule can be applied. Which one of the following types of rules is evaluated before a Redirection rule?
A. Directory
B. Substitution
C. Passthru rule
D. HTTP response header
Answer: B

14 Internet Site documents for specific Web protocols can be created one at a time. Which one of the following is not a supported web protocol for internet site documents?
A. SMTP outbound
B. LDAP
C. LlOP
D. Imap
Answer: A

15 Susan has created a list of IP addresses that are allowed access and a list of IP addresses that are denied access. Both are placed in the appropriate. Which one of the following fields take precedence BY DEFAULT when the same IP address is found in both lists?
A. The Allow Access field
B. The Deny Access field
C. The Substitution Access field
D. An error be presented stating an address may not be in both fields
Answer: A

16 Jason, the DOMINO administrator, notices that Domino server queues new Web requests until another request finishes and threads become available. Which one of the following settings should be modified to decrease the number of Web requests pending?
A. Active Count
B. Pending Count
C. Number Active Threads
D. Number Pending Threads
Answer: C

17 Brent, the Domino administrator, wants clients to be able resume downloads if interrupted. He will be using byte-range serving for clients that support it. Which one of the following must he verify on document attachments so byte-range serving will function correctly?
A. Attachments must be decompressed.
B. Attachments must be HTTP enabled
C. Attachments must have the extension zip.
D. Attachments must have the extension brs.
Answer: A

18 Scott wishes to disable LDAP on the only Domino server in the domain. Which one of the following notes ini settings will disable LDAP on the administration server?
A. AdminDisabledLDAP=1
B. AdminDisabledLDAP=0
C. DisabledLDAPOnAdmin =1
D. DisabledLDAPOnAdmin=0
Answer: C

19 Tawanda wishes to deploy LDAP access to the Domino Directory. However, she wishes to restrict the fields available to anonymous users. In which one of the following documents are the fields selected that will be available to anonymous access?
A. LDAP Site document
B. Internet Site document
C. LDAP configuration document
D. Server configuration document
Answer: D

20 The TCP authentication field for " Anonymous" is set "NO" . What effect does this setting have?
A. All anonymous users have access
B. All anonymous users are prohibited access.
C. All connections to the Domino server must be made via SSL.
D. All connections to the Domino server must always be anonymous
Answer: B

21 To create an error or response message page, create a form for each type of message and then create a mapping document in which one of the following Domino database?
A. Log.nsf
B. Names.nsf
C. Config.nsf
D. Domino.nsf
Answer: D

22 Which one of the following Web browser options is required for a user to log onto a Domino server using session-based authentication?
A. Java
B. CORBA
C. Cookies
D. Secure Socket Layer (SSL)
Answer: C

23 Jerry, a Web user, has customized his performance while visiting a Domino 6/6.5 Web server. Where are the performances stored?
A. On his local machine in a cookie
B. On the Domino server in a cookie
C. On the Domino server in a Notes database
D. On his local machine in a Notes database
Answer: A

24 Margaret has edited the Web Site configuration document to enable users to see the realm "Sales" in the authentication dialog. Which one of the following fields was modified?
A. Description
B. Directory or file path
C. Realm name returned to browser
D. Realm label returned to browser
Answer: D

25 Marshall. The Domino administrator, has enabled session authentication (SSO), but it is not functioning property. Which one of the following is necessary for him to complete for SSO to be enabled properly?
A. Create a Web SSO Configuration document
B. Remove the HTTP task from the server notes .ini.
C. Remove the full DNS server name in the host name field of the Web SITE OR SERVER DOCUMENT
D. Choose Disabled in the Web Site document to prevent cookies from being used by the Domino server for authentication
Answer: A

26 In Domino 6/6.5 Web Site documents are managed through which one of the following views in the Domino Directory?
A. http\Web Sites
B. Server\Web SITES
C. http\internet Sites
D. Server\Internet Sites
Answer: D

27 Andy, a system administrator, is implementing a Web cluster of Domino servers for load balancing. Which type of server license should he install?
A. Domino IIS Server
B. Domino Mail Server
C. Domino Cluster Server
D. Domino Enterprise Server
Answer: D

28 Vince has configured an Expires header rule. Which one of the following is obtained by using these types of rules?
A. Explicit instructions to Domino to delete documents
B. It notifies the browser when resources are expected to change
C. Explicit instructions to Notes clients on when to update a document
D. It notifies the browser when the resource or resources used to generate a response was last changed
Answer: B

29 To run java applets created with java Notes classes on a Domino Web server, which one of the following server tasks must be running?
A. LDAP
B. SMTP
C. DIIOP
D. NNTP
Answer: C

30 Alexander has installed and configured the appropriate Web server plug-ins on a front-end server. Which two HTTP servers are supported as front-end Web servers that pass HTTP requests to Domino servers?
A. HIS and IIS
B. Apache and IIS
C. Apache and HIS
D. IIS and Cold Fusion
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved