Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Lotus 190-611 Exam - Cheat-Test.com

Free 190-611 Sample Questions:

1. Jim created a discussion database with documents and Response documents. He wants changes made to the Response documents to be reflected in the parent document. Which one of the following system fields in the Response document indicates the associated parent document?
A. $ID
B. $Ref
C. $From
D. $Parent
Answer: B

2. App1.nsf has been moved from ServerA/World to ServerB/World. Documents routed to that database are being returned to users as undeliverable. Which one of the following documents should Monique edit?
A. Server
B. Workflow
C. Connection
D. Mail-in database
Answer: D

3. Jim wants to store the values from the Fname and Lname fields in the FullName field. He also wants to store the uppercase of these values in the UFullName field. Which one of the following will accomplish this?
A. Field UFullName:=@uppercase(FullName)
B. Field UFullName:=@uppercase(Fname+" "+Lname)
C. Field UFullName:= Field FullName:=Fname+" "+Lname
D. Field UFullName:=@uppercase(Field FullName:=Fname+" "+Lname)
Answer: D

4. Kristin wants to create a button to display one page that will remain constant as users scroll or link to other pages. Which one of the following @Commands should Kristin use in the button?
A. @Command([OpenPage])
B. @Command([OpenFrame])
C. @Command([OpenFrameset])
D. She would not use an @Command. This must be done using JavaScript.
Answer: C

5. Danielle would like to provide a way for users to navigate from one frame to another. In which of the following can Danielle use the @SetTargetFrame function?
A. Actions
B. Framesets
C. Form formulas
D. View selection
Answer: B

6. Darin is working on a project that requires him to collect information about users' desktop configurations. He has decided to use a button formula delivered via e-mail to capture some of this information. He wants to use an @Function that will collect the full path to the Notes.ini file on the user's computer when the button is clicked. Which one of the following will accomplish this?
A. @ConfigFile
B. @IniLocation
C. @NotesiniPath
D. @ConfigLocation
Answer: A

7. Cindy locks a design element and leaves on vacation. The design element has to be changed. Which one of the following people can change it?
A. Only Cindy
B. The database manager
C. The system administrator
D. Any editor of the database
Answer: B

8. Rita wants a form that controls who can edit a section and she also wants to make the section unavailable to everyone when the document is opened for reading or printing. In which one of the following ways should Rita design the form?
A. By using collapsible sections and hide-when rules
B. By using a hide-when formula and a read access list
C. By using expand/collapse rules and an edit access list
D. By using a controlled access section and hide-when rules
Answer: D

9. App1.nsf needs to replicate between two servers. ServerA should be able to write and modify documents in ServerB's replica of App1.nsf . ServerB should be able to pull new and modified documents from ServerA's replica of App1.nsf , but not be able to write new or modified information to ServerA's copy. Assume that no Reader fields are used on forms and that all forms have Author fields that contain the username of the person who created the document. To accomplish this, which one of the following access level combinations should each server have?
A. ServerA should have Author access to App1.nsf on ServerB. ServerB should have Reader access to App1.nsf on ServerA.
B. ServerA should have Editor access to App1.nsf on ServerB. ServerB should have Reader access to App1.nsf on ServerA.
C. ServerA should have Manager access to App1.nsf on ServerB. ServerB should have Reader access to App1.nsf on ServerA.
D. ServerA should have Editor access to App1.nsf on ServerB. ServerB should have Depositor access to App1.nsf on ServerA.
Answer: B

10. Jason coded and saved a scheduled Java server agent that should execute on ServerX. It does not run at all, even though he signed it with his Notes ID. Given that the Agent Manager is running on the server, which one of the following should Jason check first to diagnose the problem?
A. Check whether an Anonymous user is allowed to run agents on the server.
B. Check the Agent security tab to make sure that "Run as web user" is selected.
C. Check whether Jason is in either the "restricted or "unrestricted" agents list on the server.
D. Check whether Jason is in the "Database administrators" list on the server document
Answer: C

11. Which one of the following contains data types stored as summary data by default?
A. Text, number, date/time, reader names
B. Text, text lists, rich text
C. All data types are stored in the summary buffer
D. Rich text, file attachments, embedded OLE objects
Answer: A

12. For which one of the following reasons did Gord calculate and store information in documents prior to displaying it in a view?
A. For faster view indexing speed
B. To decrease the amount of disk space needed for calculations
C. To format the currency symbol correctly according to local international settings
D. Because the numbers calculated in a view have a lower precision than those stored in a document, and the values might be very large
Answer: A

13. Which one of the following describes how an Authors field affects document access?
A. It allows a person listed in the ACL as a Reader to update individual documents.
B. It records the name of each person who edits a document, starting with the person who created it.
C. It allows a person listed in the ACL as an Author to update any document in which their name is listed in the document's Authors field.
D. It stores the name of the person who created the document and allows that person to modify that document only if they are listed in the ACL as an author.
Answer: C

14. Susan plans to change the forms and views of a production database. She will make the changes locally and then update the application's design template with the changes. Which one of the following server tasks will push the new design changes from the template into the production database?
A. ROUTE
B. DESIGN
C. UPDALL
D. FIXUP - D
Answer: B

15. Daniel is designing a Suggestion application so that replication conflicts are kept to a minimum. Which one of the following will accomplish this?
A. Assign users Editor access to the database. Have a single form of type document for suggestions and responses to suggestions.
B. Assign users Author access to the database. Have a Suggestion form of type Document and a Response to Suggestion form of type form. Both forms contain a Readers field.
C. Assign users Author access to the database. Have a Suggestion form of type Document and a Response to Suggestion form of type Response. Both forms contain an Authors field.
D. Assign users Editor access to the database. Have a Suggestion form of type Document and a Response to Suggestion form of type Response. Both forms contain an Authors field.
Answer: C

16. Susan creates a sales reporting database that has information downloaded daily from a host application.
1. Each document contains the monthly sales for 10,000 products, entered by part number.
2. Because Susan gets a complete set of data every day, her agent deletes all of the documents in the database.
3. New documents with the same part numbers are created so they are identical in the views.
4. The application is used globally and resides on many servers.
Which one of the following describes the problem this will cause?
A. There will be a heavy replication burden.
B. The users will not be able to easily find the same information from day to day.
C. There will be replication conflicts because many of the documents will be exactly the same.
D. Only 4,294,836,225 new documents can be created in a database before the number of unique UNIDs runs out.
Answer: A

17. Susan designed a new form. On that form was a field that contained the formula @Username. Every time a different person opened the document into edit mode, the name changed. Upon saving, the editor's name was stored in the document. Which one of the following field types was the field?
A. Computed
B. Computed upon focus
C. Computed for display
D. Computed when composed
Answer: A

18. Jane wants to be able to change which form is used to display documents in a view. Which one of the following will allow her to do this?
A. A form field in a form
B. A bookmark property
C. A form formula in a view
D. A computed for display form
Answer: C

19. Joanne is developing an application that will make a relational database available to users at a Lotus Domino Web site. To increase performance, she wants users to be able to reuse already established connections. Which one of the following should she use to establish this capability?
A. Java agent
B. Java applet
C. Java servlet
D. LotusScript agent
Answer: C

20. John is building an application. He wants to be able to locate one particular document across all database replicas. Which one of the following IDs will allow him to locate that document?
A. DocumentID
B. NoteID
C. DatabaseID
D. UNID
Answer: D

21. Jane is building an application. She wants to be able to locate one particular document within replicas of a database. Which one of the following IDs will allow her to locate that document?
A. UNID
B. NoteID
C. DatabaseID
D. DocumentID
Answer: A

22. Jim is designing a new database which will be deployed in a number of locations using replica copies. Which one of the following database features will he be able to replicate?
A. View indexes
B. Database headers
C. Full Text indexes
D. Database file names
Answer: B

23. Using which one of the following can decrease the size of a view?
A. A Form formula
B. A View selection formula
C. A sorted, categorized column instead of an unsorted, uncategorized column
D. A concatenated field column formula instead of just a display of already concatenated field content
Answer: B

24. Armand deleted a subform from a form, forgetting that he used it in several other forms. Which one of the following describes how this affected the other forms?
A. The subform was deleted from the database.
B. The subform was also deleted from the other forms.
C. The subform on the other forms remained unchanged.
D. The values in the subform fields were deleted from the other forms.
Answer: C

25. Review the following segment of code:
list := "John" : "Mary" : "Julio" : "Georgio" : "Samuel";
result := @text(@compare(list; "M"; [CaseInsensitive]))
Which one of the following is the value stored in the variable "result" after this segment of code runs?
A. -1
B. 1
C. A list with the values (-1 : 1 : -1 : -1 : 1)
D. A list with the values (1 : 0 : 1 : 1 : -1)
Answer: C

26. Susan has enabled document locking on her Lotus Domino server. She wants to lock a document using an action button formula in a document that is currently being read. Which one of the following formulas will accomplish this?
A. @DocLock([LOCK])
B. @LockDoc(@ThisDoc)
C. @Lock([Document];@ThisDoc)
D. @DocLock([LOCKINGENABLED])
Answer: A

27. For which one of the following reasons would Richard, a database designer, distribute an encryption key?
A. To allow users to access a locally encrypted database
B. To allow users to read an encrypted field in his Domino application
C. To allow mail recipients who have access to his private key to read e-mails he sends
D. To allow mail recipients who have access to his public key to read the e-mails he sends
Answer: B

28. Keiko wants to designate a database to receive e-mailed documents. Which one of the following does she need to do?
A. Create a mapping in DOMCFG.NSF.
B. Create a mapping in the Domino Directory.
C. Create a mail-in database document in the Domino Directory.
D. Set the mail-in database document property in the designated database.
Answer: C

29. Richard created a field which forces a document to be mailed when it is saved. Which one of the following reserved field names did he use?
A. MailSend
B. ForceMail
C. SaveOptions
D. MailOptions
Answer: D

30. Jose is creating a workflow application where the document to be reviewed is kept in a central database and is NOT mailed to reviewers. Which one of the following can he use to automatically send e-mail when users' reviews are required?
A. MailOptions=1
B. @MailSend with arguments
C. @MailSend without arguments
D. [Reviewers] role in a SendTo field
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved