Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Lotus 190-610 Exam - Cheat-Test.com

Free 190-610 Sample Questions:

1. Furio is designing some graphic images to use on Hotspot actions in the Video application forms. The Hotspots will be used in all of the forms in the application. Which one of the following lists the types of graphic images Furio can create and use as image resources?
A. .GIF and .JPG only
B. .BMP and .JPG only
C. .BMP, .GIF and .JPG only
D. .BMP, .GIF, .JPG and .TIFF only
Answer: C

2. Hans is designing the Reviews application. The application will include two forms: Review and Response. In the view, the Response documents do not appear under the Review documents from which they were created. Which one of the following could cause this to happen?
A. Inheritance in the Review form was disabled.
B. Shared field values were enabled on both forms.
C. Shared field values and field definitions were enabled.
D. Show Response documents in a hierarchy was not enabled.
Answer: D

3. Which one of the following best describes the places where a layer can be used?
A. Form
B. Page
C. Subform
D. Alll of the above
Answer: D

4. When Eduardo tried to open a document in the Coming Attractions view, he got the following error message:
Incorrect data type for operator or @Function: Text Expected.
Which one of the following did he most likely do to cause this to happen?
A. He entered text in a number field.
B. He neglected to place a formula in a validation event.
C. He neglected to place a formula in a translation event.
D. He combined a text field and a time field in a formula.
Answer: D

5. When Robert created a Response form, he set the "Formulas inherit values from selected document" option on the form properties. The field name on the Review form is the same as the field name on the inheriting form. However, the form does not inherit any data. Which one of the following most likely caused this problem?
A. He failed to specify the form type.
B. The inheriting form is not a Response form.
C. He specified the same field names on both forms.
D. He failed to provide inheritance formulas for each field.
Answer: D

6. Yuri created a formula for a button. The code is supposed to set the value of an existing field called Title. He used the following formula:
Title:= @Propercase(Title);
""
After the formula runs, the Title field is null. Which one of the following is the reason?
A. The value of one field cannot be set from the value in another field.
B. The text string in the formula is set to null. Thus Notes cannot validate the formula.
C. When setting the value of a field, the formula must be in the field's Input Validation event.
D. The formula does not specify that Title is an existing field. Thus it is interpreted as a temporary variable.
Answer: D

7. To capture the date a document is created, Maria uses @Today in a formula. However, when she edits a document and saves it again, the date changes from the creation date to the current date. Which one of the following causes the date to change?
A. The document was edited by another user.
B. The formula was placed in a Computed field.
C. She does not have the appropriate ACL access.
D. The formula was placed in a Computed when Composed field.
Answer: B

8. Kristin is creating a page in the Videos application. Which one of the following statements about pages is NOT true?
A. Pages are design elements.
B. Pages can be full-text indexed.
C. Pages can be referenced by outlines or frames.
D. Pages can include text, graphics, applets, and links.
Answer: B

9. Danielle wants to capture everything from a Notes hierarchical name except for the common name. Which one of the following formulas will accomplish this?
A. @ExcludeCommonName(User_Name), where User_Name is a field that contains the name value
B. @Name([ExcludeCommon];User_Name), where User_Name is a field that contains the name value
C. @Name([HierarchyOnly];User_Name), where User_Name is a field that contains the name value
D. Danielle cannot use the formulas above. She must parse the pieces of the name that she wants by using @Name and then concatenating them together.
Answer: C

10. Ted is in a group that has Author access in the Review application's ACL. However, he cannot edit a review he created. Which one of the following is the most likely reason?
A. Authors can only create documents.
B. He must have Editor or higher access to modify documents.
C. The developer neglected to include an Authors field to the Review form.
D. The developer neglected to select the "modify documents" option in the ACL.
Answer: C

11. Review the formula below, assuming that the Author field contains the following:
Richard Clarke/Meadowlands/ACME
@Left(@Name([CN]; Author);" ")
Which one of the following will the formula produce?
A. Clarke
B. Richard
C. Meadowlands
D. Richard Clarke
Answer: B

12. Bill wants to create a frameset in which the upper left frame only shows his company logo and has no other elements such as fields or hotspots. He has created an image resource for the logo in the database. Which one of the following is the best way Bill can place the image resource into the frame?
A. Directly in the frame contents
B. On a Page and put the Page in the frame contents
C. On a Form and put the Form in the frame contents
D. On a Layout region and put the Layout region in the frame contents
Answer: B

13. Silvio wants to allow Jackie to create and modify documents in his Video application, but he doesn't want Jackie to make a local replica or copy of the database. Which one of the following should Silvio do to accomplish this?
A. There is no way for Silvio to do this.
B. Give Jackie Author access on the database ACL.
C. Give Jackie Editor access and deselect "Replicate or copy documents" in the database ACL.
D. Give Jackie Editor access on the database ACL and assign him to the a role that prevents him from replicating or copying documents.
Answer: C

14. Tony wants to create a duplicate of the the Video application. He wants to keep a version of the data on the same server as the production application but does not want any new documents or document modifications to be replicated into his new database once he creates it. Which one of the following should Tony do to create his archive?
A. Create a new copy of the database.
B. Create a replica copy of the database.
C. Use the Windows explorer to create a copy of the database file.
D. Create a replica copy of the database and disable replication on the database properties
Answer: A

15. AJ wants to create a new application on his laptop that does not have any design elements in it. Which one of the following should he do to begin this process?
A. Select File>Database>New and give it a filename of "blank.nsf".
B. Select File>Database>New, choose local as the server, and chose the blank template.
C. Select File>Database>New, choose local as the server, and choose the default.ntf template.
D. Select File>Database>New, give it a filename of "blank.nsf", and chose the blank template.
Answer: B

16. Karen has posted a template, "newvideo.ntf", for the Video application on the development server. Denise wants to create a new Video application using the new template. Which one of the following does Denise need to do?
A. Find the "newvideo.nsf" template on the development server and make a new copy of it.
B. Find the "newvideo.nsf" template on the development server and make a replica copy of it.
C. Select File>Database>New, choose the development server as the template server, and choose the "newvideo.ntf" template.
D. Select File>Database>New Copy, choose the development server as the template server, and choose the "newvideo.nsf" template.
Answer: C

17. Christopher is making a new database using the "NewVideo" Design Template that he plans to customize. He wants to make sure that his new application will not get future modifications to the "NewVideo" Design Template. Which one of the following should Christopher do to accomplish this?
A. Create a blank database and refresh the design of the new database using the "NewVideo" Design Template.
B. Create the new database from the "NewVideo" Design Template and deselect "Inherit future design changes" in the New Database dialog box.
C. Create the new database from the "NewVideo" Design Template and then open the database Design properties and select "Database is a master template."
D. Create the new database from the "NewVideo" Design Template and then open the database Design properties and select "Database file is a master template."
Answer: B

18. Carmine has created a new design for her Video application. Carmine would like to post the design to the server and make it available so other databases can automatically inherit the design changes when the DESIGN server tasks runs. Which one of the following should Carmine to do make the new design available on the development server?
A. Copy the database to the development server, and name it "newvideo.ntf".
B. Copy the database to the development server, and name it "newvideo.nsf".
C. Copy the database to the server, name it "newvideo.ntf", select "Inherit design from master template", and give it a template name in the database Design properties.
D. Copy the database to the development server, name it "newvideo.ntf", select "Database file is a master template", and give it a template name in the database Design properties.
Answer: D

19. Management has asked Bob to post an introductory Welcome page when Notes users first open the Video application. In which one of the following places should Bob put the Welcome message?
A. In a document named Welcome
B. In the database About document
C. In the database Using document
D. In the first Page in the database design
Answer: B

20. Tony would like to make it easier for users of the Video application to enter new documents using the "Video" form. He'd like users to be able to create new "Video" documents from within the view. Which one of the following should Tony do to build this interface?
A. Create a view action that has the following formula: @Command([Create]; "Video").
B. Create a form action that has the following formula: @Command([Compose]; "Video").
C. Create a view action that has the following formula: @Command([Compose]; "Video").
D. Create a database action that has the following formula: @Command([Compose]; "Video").
Answer: C

21. Norma has a form action that will allow users to create comments to the existing document. When Norma views the form in her Web Browser, she sees the action, but when she opens the form in her Notes client she cannot see the action. Which one of the following should she do to correct the problem?
A. Delete the old action and create a new one on the form.
B. Make sure the comments form is available for Notes Client use.
C. Make the action a shared action and disable the Hide-when settings for "Web Browsers".
D. Check the action Hide-when settings to make sure the action is available for "Notes 4.6 or later".
Answer: D

22. Nadia would like to position overlapping blocks of content on a form in the Video application. She wants the flexibility to control the placement, size, and content of the information. Which one of the following should Nadia use when creating her form?
A. Layers
B. Subforms
C. Framesets
D. Style Sheets
Answer: A

23. The Video form has a graphic Hotspot that opens the IMDB Web page. Which one of the following did Hillary do to create the hotspot?
A. Highlighted the graphic, chose Create>Hotspot->Link Hotspot, and created a URL link.
B. Highlighted the graphic, chose Create>Hotspot>Web Link, and entered a URL into the dialog box.
C. Highlighted the graphic, chose Create>Hotspot>URL Link, and created a link to the IMDB application.
D. Highlighted the graphic, chose Create>Hotspot>Link, and created an action link and used a formula to open the URL of the IMDB Web page.
Answer: A

24. Jackie wants to remove an action hotspot but leave the image on his Video form. In which one of the following ways can he do this?
A. Delete the image and reinsert it into the form.
B. Select the hotspot and choose the Hotspot>Remove Hotspot menu command.
C. Highlight the hotspot and choose the Design> Hotspot>Remove menu command.
D. Select the hotspot and choose the Design>Hotspot>Remove Hotspot menu command.
Answer: B

25. Ken would like to allow remote salespeople to replicate information from the videoinfo.nsf database to their laptops, so that the replications are fast and the database on each laptop isn't too big. Each salesperson should only replicate the information from their territory. Which one of the following does Ken need to do to configure this?
A. Use a selective replication formula.
B. Give the salespeople Reader access to the database.
C. Give the SalesPeople group the [TerritoryOnly] role.
D. Use AuthorName fields to limit access to information.
Answer: A

26. Several @Functions can execute multiple statements. Which one of the following initializes a variable and can increment it during the operation?
A. @Do
B. @For
C. @While
D. @DoWhile
Answer: B

27. Jayne has asked her Domino server administrator to enable document locking on the server. Which one of the following must she do to enable it for her application?
A. Enable the "Allow document locking" database property.
B. Create a view column for the locked document view icon.
C. Add a profile document to the database to manage the locked documents.
D. Enable document locking at the view level for each view in the database.
Answer: A

28. James needs to store a list of values in FieldA, and when the form is saved, he wants to sort the list before it is saved. Which one of the following input translation formulas would accomplish this?
A. @Sort
B. @Sort(@ThisValue)
C. @SortAscending(FieldA)
D. @Sort("Ascending";"FieldA")
Answer: B

29. A Response document created by Hans appears as "Not Categorized" in a database view. It was intended to appear in the view as a response to a review document. Which one of the following could have caused the problem?
A. Form Type is set to Document.
B. Form Type is set to Response to Response.
C. View Selection formula is set to: SELECT Form = "Review" & @Isresponsedoc.
D. View Selection formula is set to: SELECT Form = "Review" | @AllDescendants.
Answer: A

30. Which one of the following accurately describes field names?
A. They must be unique in a database.
B. They must include text and a number.
C. They can only be used once in a view.
D. They can only be used once on each form.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved