Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Lotus 190-601 Exam - Cheat-Test.com

Free 190-601 Sample Questions:

1. Which one of the following best describes the use of the @function @For?
A. Sets a time for a specified field.
B. Sets a value for a specified field.
C. Iterates statements in code for a specified field value.
D. Iterates statements in code a specified number of times.
Answer: D

2. Which one of the following best describes the @function @DocLock?
A. Locks the current document
B. Unlocks the current document
C. Checks the locked status of the current document
D. All of the above
Answer: D

3. Which one of the following statements regarding shared resources is true?
A. Data connections are shared resources.
B. Elements from multiple databases are listed.
C. Only elements appropriate to the selected resource type are presented.
D. All of the above
Answer: D

4. Which one of the following can be printed from the Domino Designer IDE?
A. Other objects
B. Current selection
C. Alternative language
D. Only LotusScript language
Answer: B

5. Which one of the following statements regarding the printing of framesets from the Notes 6 client is false?
A. The selected frame can be printed.
B. Each frame can be printed separately.
C. All frames in the frameset can be printed.
D. A frame can be selected from the Print menu to be printed.
Answer: D

6. Kayla wants to change the display of a view column based on the name of the user. Which one of the following will allow her to do this?
A. Hidden views
B. Hidden fields
C. Hidden columns
D. Hidden column formulas
Answer: D

7. Sam wants to display a column only if the user accessing it is the database manager, otherwise, the column should be hidden. Which one of the following will allow him to do this?
A. Use @contains(@dbManager;@username) in the hidden field
B. Use !@contains(@dbManager;@username) in the hidden field
C. Use @contains(@dbManager;@username) in the hidden view column
D. Use !@contains(@dbManager;@username) in the hidden view column
Answer: D

8. Which one of the following formulas displays messages with "Urgent" in the Priority field in red text on a white background, otherwise, black text on white background?
A. @if(Priority="Urgent";255;1)
B. @if(Priority="Urgent";255:0:0;255:255:255)
C. @if(Priority="Urgent";255:255:255:255:0:0;255:255:255:1:1:1)
D. @if(Priority="Urgent";255:0:0:255:255:255;255:255:255:1:1:1)
Answer: C

9. Consider the following:
FIELD ULastName:=@upperCase(Field LastName:="Clarke")
If this is in an agent, which one of the following choices is the correct result?
A. An error occurs when the agent is compiled.
B. The LastName field is created or updated with "Clarke."
C. The ULastName field is created or updated with "CLARKE."
D. The ULastName field is created or updated with "CLARKE," and the LastName field is created or updated with the value "Clarke."
Answer: D

10. Jim wants to store the values from the Fname and Lname fields in the FullName field. He also wants to store the uppercase of these values in the UFullName field. Which one of the following will accomplish this?
A. Field UFullName:=@uppercase(FullName)
B. Field UFullName:=@uppercase(Fname+" "+Lname)
C. Field UFullName:= Field FullName:=Fname+" "+Lname
D. Field UFullName:=@uppercase(Field FullName:=Fname+" "+Lname)
Answer: D

11. Jim, a Domino programmer, wants to determine the number of working days in a year. Which one of the following @functions should he use?
A. @Days
B. @Holidays
C. @WorkedDays
D. @BusinessDays
Answer: D

12. Which one of the following @functions iterates statements in code while the condition is true?
A. @DoWhen
B. @DoWhile
C. @DoUntil
D. @WhileWend
Answer: B

13. Which one of the following @functions iterates statements in code a specified length of time?
A. @If
B. @For
C. @Fori
D. @DoUntil
Answer: B

14. Greg is using the Total field to hold the sum of three other fields: Total_Row1, Total_Row2, Total_Row3. These fields are named by adding suffixes to the name of the current field. Which one of the following will accomplish this?
A. @sum("Total_Row?")
B. @Grandtotal("AllRows")
C. @Total(@thisname+"_Row1")+@Total(@thisname+"_Row2")+@Total(@thisname+"_Row3")
D. @getfield(@thisname+"_Row1")+@getfield(@thisname+"_Row2")+@getfield(@thisname+"_Row3")
Answer: D

15. Which one of the following might Todd use to gather the information from a selected row or column of a table?
A. @GetTableItem
B. @GetFocusTable
C. @GetTableElement
D. @GetTableSequence
Answer: B

16. Which one of the following runs code iteratively during the truth of a condition?
A. @if
B. @Wend
C. @While
D. @WhileWend
Answer: C

17. Which one of the following best describes the use of hidden column formulas?
A. Views can be hidden based on a formula.
B. Hidden columns are not a supported feature.
C. Table columns can be hidden based on a formula.
D. View columns can be displayed or hidden based on a formula.
Answer: D

18. Which one of the following best describes the use of the @function @GetFocusTable?
A. To delete a table
B. To create a table
C. To gather all of the information gathered in a table
D. To gather the information from the selected row or column of a table
Answer: D

19. Which one of the following best describes when the @function @DoWhile interates statements in code?
A. The condition is true
B. The condition is null
C. The condition is false
D. The condition is missing
Answer: A

20. In which one of the following places are color formulas for view columns stored?
A. In Column Properties
B. In the View Properties
C. In Database Properties
D. Colors cannot be set by formulas
Answer: A

21. Tommy has created a Sales view in his Sales.nsf database. Tommy wants the Number column in the view to be punctuated at thousands. Which one of the following should Tommy do?
A. Use the @function @Thousands in the column formula in the view.
B. Select the Punctuated at thousands value in the View Properties box.
C. Select the Punctuated at thousands value in the Column Properties box.
D. Use the @function @Thousands to format the value in the field on the form that will be displaying in the view.
Answer: C

22. Tommy has created a Sales view in his Sales.nsf database. Tommy wants negative numbers in the Sales Number column in the view to be in parenthesis. Which one of the following should Tommy do?
A. Select the Parenthesis when negative value in the View Properties box.
B. Select the Parenthesis when negative value in the Column Properties box.
C. Use the @function @Negative to set this in the column formula in the view.
D. Use a formula to format the value in the field on the form that will be displaying in the view.
Answer: B

23. Derek has created a view in the Products.nsf database. Derek wants the Markup column in the view to display the selling price of the item minus the cost. He wants this value to display in currency. Which one of the following should Derek do?
A. Use the @function @Currency in the column formula in the view.
B. Select currency on the Numbers tab in the View Properties box.
C. Select currency on the Numbers tab in the Column Properties box.
D. Select currency on the Numbers tab in the Field Properties box of the cost field.
Answer: C

24. Which one of the following values can be used to programmatically set a view column color?
A. RGB value
B. The name of the color
C. Select the color from the properties box
D. Column colors cannot be set programmatically.
Answer: A

25. Derek has created a view in the Sales.nsf database. Derek wants the Sales Value column in the view to be punctuated to display two decimal places. Which one of the following should Derek do?
A. Use the @function @Decimal in the column formula in the view.
B. Select decimal on the Numbers tab in the View Properties box.
C. Select decimal on the Numbers tab in the Column Properties box.
D. Use the @function @Decimal to format the value in the field on the form that will be displaying in the view.
Answer: C

26. Joe wants users to easily identify overdue action items in a view. Which one of the following features should he utilize?
A. Use Automatic notification.
B. Use an overdue flag to mark the item.
C. Use a view row color formula to programmatically set the color of overdue items.
D. Use a view column color formula to programmatically set the color of overdue items.
Answer: D

27. Joe wants to specify Lisa Conrad in the "Run on behalf of" option in the agent security properties. Which one of the following should he also remember to do?
A. Add Lisa Conrad to the Agent Proxy role in the ACL of the database.
B. Include Lisa Conrad in the ACL of any database the agent will access.
C. Include Lisa Conrad in the Agent Access field in the Server document on the server in which the agent will run.
D. Include Lisa Conrad in the Run Restricted LotusScript Agents field in the Server document on the server in which the agent will run.
Answer: B

28. Joe is creating a view. He wants two icons, a check mark and a smiley face, to appear next to documents that have a status of completed. Which one of the following should Joe do?
A. Only one icon can be displayed next to a document in a view.
B. Create a column, choose "Display values as icons," and then write a column formula to display both icons.
C. Create a column, choose "Display values as multiple icons," and then write a column formula to display both icons.
D. Create two columns, choose "Display values as icons" in each column, and write a column formula in each column: one to display the check mark , the second to display a smiley face.
Answer: B

29. Cindy wants to use system actions on her form. Which one of the following should she do?
A. Choose Create Action>System Action.
B. Nothing, system actions appear automatically.
C. This cannot be done, system actions are not supported.
D. Choose Edit>Paste>System Resource and select a system action to appear on the form.
Answer: A

30. Jim is looking at the properties dialog box for an agent. Which one of the following best describes the use of the "Allow user activation" option?
A. Allows users with Author access or above in the ACL to enable an agent.
B. Allows users with Editor access or above in the ACL to enable an agent.
C. Allows users with Designer access or above in the ACL to enable an agent.
D. None of the above
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved