Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Lotus 190-533 Exam - Cheat-Test.com

Free 190-533 Sample Questions:

Q: 1 Which one of the following is the default setting for binder access in a File Cabinet Profile?
A. Enable binder security
B. Limit access to creator
C. Inherit file cabinet security
D. Limit access to administrator
Answer: C

Q: 2 Which one of the following requirements would make the selection of the Binder TOC Control option inappropriate during the creation of a library from the Site Admin database?
A. There will be some binders with over 1000 documents.
B. There will be some users with Lotus Notes R5 Desktop clients.
C. There will be some users with Netscape Navigator as their Web browser.
D. The file cabinet creators wished to customize the Binder Table of Contents views.
Answer: D

Q: 3 Terry is creating a new file cabinet and needs to give his team access to it.
The team members are all existing Notes users. Which one of the following is the correct way to grant access?
A. Create new users from within the file cabinet.
B. Tell the team to go into the master library and request access to the new file cabinet.
C. Add the team to the Editors list in the Access Control form when setting up the file cabinet.
D. Open any existing file cabinet in the same file room and click Edit File Cabinet. Then, click the Users tab (if working in a browser), or click Access Control (if working in Notes).
Answer: C

Q: 4 Which one of the following is the default action for checking in a draft?
A. Disable drafts.
B. Always replace current draft.
C. Always store updates as a new version.
D. Prompt user to store updates as a new draft.
Answer: D

Q: 5 Elisa tries to access a Domino.Doc document from an ODMA client application she uses, but her attempt fails. Which one of the following is most likely the reason?
A. Elisa does not know the ODMA application's ProgID.
B. Elisa does not know the ODMA format for Domino.Doc.
C. Domino.Doc documents can only be accessed from a Notes client or browser.
D. The ODMA client application Elisa uses is not defined in the Domino.Doc library.
Answer: D

Q: 6 Joe, the Domino.Doc system adminsitrator, is trying to create replicas of Domino.Doc databases. However, the transaction is failing. He opens the transaction to view the list of
databases to be replicated and notices that they conflict with the names of databases on the target server. Which one of the following should he do to correct the problem?
A. Replicate the databases one by one.
B. Wait 24 hours and retry the transaction.
C. Delete all databases on the target server and retry the transaction.
D. Delete the conflicting databases on the target server and retry the transaction.
Answer: D

Q: 7 Joe has modified a document type in the File Cabinet template by editing a subform. Which one of the following must he do to update the file cabinet databases to reflect his modifications?
A. Run Fixup on the server.
B. Execute Load Design from the server console.
C. Replicate the file cabinet databases with each other.
D. Cut and paste the subform into the file cabinet databases.
Answer: B

Q: 8 John is planning to allow browser users to access the Domino.Doc library he has created. He has checked that all the file cabinets are on the same server as the library and wishes to prevent File Cabinet Creators from setting up file cabinets on other servers in the future. Which one of
the following actions should he take to ensure this?
A. Edit the System Profile in Library Administration.
B. Remove the Domino.Doc server from the LocalDomainServers group.
C. Remove any connection documents relating to the Domino.Doc server.
D. Edit the Server documents of any other servers to prevent file cabinet creators from creating new databases on them.
Answer: A

Q: 9 Sue wishes to add a new field to the profile of Correspondence documents immediately. Which one of the following actions will achieve this?
A. Add the field to the Correspondence subform and load the Design task on the server.
B. Add the field to the Correspondence subform, delete and recreate the Correspondence document type.
C. Add the field to the Correspondence subform and select it as a required field in the document type definition form.
D. Add the field to the Correspondence subform and include a validation formula to ensure that it is always completed.
Answer: A

Q: 10 Which one of the following best describes how Domino.Doc uses Notes replication?
A. To allow access to the same documents from different domains
B. To pass messages between other Domino.Doc servers via the Transaction Manager
C. To synchronize documents, profiles, and other Domino.Doc elements between servers
D. All of the above
Answer: D

Q: 11 International Widgets currently uses the Lotus Notes SMTP MTA for Internet mail. Which one of the following must Karen do to allow file cabinet invitations to be sent to SMTP mail users on the Internet?
A. Nothing
B. Place the name of the SMTP gateway server in the Foreign SMTP domain field in the System Profile.
C. Place the name of the Domino server running the SMTP MTA in the Foreign SMTP domain field in the System Profile.
D. Place the name of the external Name and Address Book in the Secondary Name and Address Book field in the System Profile.
Answer: A

Q: 12 Chris is a participant in the Project A file cabinet in the Marketing file room. Which one of the following statements describes one way for him to allow members of the Legal Briefs file cabinet in the Legal file room to provide input?
A. Ensure that all Legal Briefs file cabinet members have access to allow them to enter the Marketing file room.
B. Ensure that the Project A file cabinet Access Control includes the participants of the Legal Briefs file cabinet as Editors.
C. Ensure that the file cabinet Access Control in the Legal file room allows its members to participate in Project A as Editors.
D. Ensure that the file cabinet Access Control in the Legal Briefs file room allows its members to participate in Project A as Editors.
Answer: B

Q: 13 Which one of the following is the default action for checking in a version of a document?
A. Store updates as a new draft.
B. Always replace current version.
C. Always store updates as a new version.
D. Prompt users to store updates as a new version.
Answer: D

Q: 14 Elisa, a Domino.Doc end user, is unable to add a subform to the File Cabinet template (FILECAB.NTF). Which one of the following could be the problem?
A. She needs to have user access to the library.
B. She needs to have user access to the file cabinet.
C. She needs to have Manager access to the File Cabinet template.
D. She needs to have Designer access to the File Cabinet template.
Answer: D

Q: 15 Which one of the following CANNOT be set as a replication option?
A. The library only
B. The library and all file cabinets
C. The library and a file cabinet subset
D. The binder database for select file cabinets
Answer: D

Q: 16 Joe, the Domino.Doc administrator, uses R4 and wants to enable his HTTP server to run multiple agents. Which one of the following should he do?
A. Enter LOADAGENTSMGR at the server console.
B. Add the following line in the NOTES.INI file: DominoMultipleAgents=2
C. Add the following line in the NOTES.INI file: DominoAsynchronizeAgents=1
D. Add the following line in the NOTES.INI file: DominoAsynchronizeAgents=2
Answer: C

Q: 17 Richard is setting up three servers to support a Domino.Doc distributed library. Which one of the following rights must the members of the Domino.Doc Administrators group have?
A. Create new databases on the Domino.Doc master server.
B. Create replica databases on the Domino.Doc master server.
C. Create groups in the Public Address Book or Domino Directory.
D. Create Person documents in the Public Address Book or Domino Directory.
Answer: A

Q: 18 Which of one of the following settings can John select for importing documents?
A. From the Web
B. From a directory
C. From a Master Library
D. From another file version
Answer: B

Q: 19 Which one of the following types of Domino.Doc users has privileges to create a library?
A. End users
B. Site administrators
C. Library administrators
D. File cabinet administrators
Answer: B

Q: 20 Sue wishes to create a Custom view for the new binder type she is creating. Which one of the following views in the File Cabinet template should she copy as the basis for her view design?
A. (BinderTOCView)
B. (BinderTOCIndex)
C. (BinderTOCTemplate)
D. (BinderTemplateView)
Answer: C

Q: 21 John, a Domino.Doc administrator, is setting up a group of five servers to replicate Domino.Doc. Which one of the following actions should he take so that only these five servers
can replicate the Domino.Doc databases?
A. Add the names of the five servers to the LocalDomainServers group.
B. Add the names of the five servers to the OtherDomainServers group.
C. Nothing. Domino.Doc automatically manages access control for server replication.
D. Add the names of the five servers to the Domino.Doc Servers group. Then, remove the
LocalDomainServers entry.
Answer: D

Q: 22 Harry is going to set up a new replica of the library and all its file cabinets. Which one of the following describes the minimum number of times Harry will replicate the two servers before the new server has a complete set of replica databases?
A. One
B. Two
C. Three
D. Four
Answer: B

Q: 23 Martin wants to reduce the polling frequency of the Transaction Manager on all of the servers replicating libraries within his site. Which one of the following should he modify?
A. The Server documents
B. The NOTES.INI file on each server
C. The NOTES.INI file on the master server
D. The System Profile in the master library
Answer: B

Q: 24 Maria received a report that a user of a library called Marketing cannot delete a binder. In which one of the following logs would Maria look to troubleshoot the problem?
A. LOG.NSF
B. DOMLOG.NSF
C. DOCLOG.NSF
D. MarketingLog.NSF
Answer: D

Q: 25 Joe wants to change the name of the Transaction database. Which one of the following must he do?
A. Edit the Program document in the Domino Directory.
B. Edit the value of the DDMTransDB= line in the NOTES.INI file.
C. Edit the value of the DomDocMTransDB = line in the NOTES.INI file.
D. Add the value of the DDMTransDataBase= line in the NOTES.INI file.
Answer: B

Q: 26 Lisa would like to save her Lotus Word Pro documents directly to the Domino.Doc library using the ODMA interface, which is already installed on her workstation. When saving a document using Lotus Word Pro, she is not automatically prompted by the ODMA interface to save the document to the Domino.Doc library. Which one of the following actions might solve this problem?
A. Change her rights to the file cabinet.
B. Reinstall Lotus Word Pro using the ODMA option.
C. Save the document to the local hard drive. Then, select Save As.
D. Make sure the Lotus Word Pro option is turned on under the Document Management section of the Desktop Enabler settings.
Answer: D

Q: 27 John wants to implement a document type with a mandatory field that offers users a list of items from which to select. The subform must work from the Desktop Enabler interface. After creating a document type with the field, and setting the field to the keyword list type, which one of the following must John do?
A. Use a formula in the Input Validation event.
B. Select the field as required in the Document Type definition form.
C. Enter the list of options. Then, enter the default option in the Default event.
D. Add code to the QuerySave or QueryClose event on the subform to check for a value in the field.
Answer: B

Q: 28 Which one of the following best describes the Transaction Manager?
A. An agent which processes transactions for all servers.
B. An end user in charge of manually processing all transactions.
C. An add-in process that monitors all databases on the server and processes all transactions.
D. An add-in task that monitors the Transaction database and processes transactions as they arrive.
Answer: D

Q: 29 Which one of the following combinations can Jean specify when using the Import Files button in a file cabinet?
A. Binder name, check-in/check-out status, profile information
B. Binder name, file cabinet name, creation date, profile information
C. Binder name, check-in/check-out status, creation date, profile information
D. File cabinet name, check-in/check-out status, author name, profile information
Answer: A

Q: 30 Which one of the following best describes how often, by default, the Transaction Manager retries to process failed transactions?
A. Once a day for a maximum of a week
B. Once an hour for a maximum of 24 hours
C. Once an hour for a maximum of 48 hours
D. Once every five minutes for a maximum of one hour
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved