Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Lotus 190-531 Exam - Cheat-Test.com

Free 190-531 Sample Questions:

Q: 1 The Place Catalog stores which one of the following types of information?
A. QuickPlace servers and places
B. QuickPlace version, administrators, and readers
C. List of who accessed each place in the last ten days
D. QuickPlace authentication information, owners, and place size
Answer: A

Q: 2 The QuickPlace administrator needs to set up multi-server session-based authentication (MSSO). Which one of the following describes the two NOTES.INI settings that must be in place for MSSO to be properly configured for a QuickPlace service?
A. "QuickPlaceMSSO=1" and "h _ScopeUrlInQP"
B. "QPWebConfig=MSSO" and "h _ScopeUrlInQP=1"
C. "h_ScopeUrlInQP" and "NoWebFileSystemACLs=1"
D. "NoWebFileSystemACLs=1" and "QuickPlaceMSSO=1"
Answer: C

Q: 3 Hud, a QuickPlace administrator, uses the QPTool report command to gather information from all servers in a cluster. He is using the results of this command as input to another QPTool command. Which one of the following statements about the second QPTool command is true?
A. The second QPTool command will act on all servers in the cluster.
B. The second QPTool command will act after cluster replication next occurs.
C. The second QPTool command will act immediately on the server from which he issues the command.
D. The second QPTool command will act after a lag period defined in the server's configuration document.
Answer: C

Q: 4 Troy, a Domino administrator, would like to see more information in the Notes log (log.nsf) about what is happening in his QuickPlace service. Which one of the following best describes what he should do to accomplish this?
A. Contact Lotus Support for a debug version of QuickPlace.
B. Enable logging in the <server settings> node of the qpconfig.xml file.
C. Turn on Verbose Mode in the configuration document of the Domino Directory.
D. Modify the NOTES.INI with one or more of the QuickPlace logging variables, and restart the HTTP task.
Answer: D

Q: 5 Which one of the following statements about super users is true?
A. A super user can be a local or an external user.
B. A super user is created when QuickPlace is installed.
C. A super user can enter every place on a QuickPlace server.
D. A super user can create Server Certificates in the Server Settings room in the administration place.
Answer: C

Q: 6 The QuickPlace administrator wishes users to access the QuickPlaces offline.
Which one of the following must be configured on the Domino server for this to occur?
A. DOLS
B. NNTP
C. POP3
D. SMTP
Answer: A

Q: 7 Joe, the QuickPlace administrator, would like to send a weekly QuickPlace newsletter to only 100 of the 200 QuickPlaces on a server. Which one of the following methods should he use?
A. Run "QuickPlaceNightly -100" on the Domino console.
B. Use the "load newsletter <place name>" command from the console.
C. Enter each QuickPlace as a manager, and initiate the newsletter PlaceBot manually.
D. Use the "load qptool newsletter <inputfile>" command, providing an XML file with the list of places.
Answer: D

Q: 8 In order to enable the super user, the QuickPlace administrator must change settings in which one of the following files?
A. notes.ini
B. QPConfig.xml
C. QPAdmin.nsf
D. The server Domino Directory
Answer: B

Q: 9 Drew, the QuickPlace administrator, has successfully upgraded his QuickPlace server from version 2.08 to version 3. All of the QuickPlaces can be accessed by users. Which one of the following must Drew then do to complete the upgrade?
A. Add a Super User from the Admin Utility.
B. Modify the server document to allow unrestricted agents for users.
C. Register the server's DNS record in the hosts file of the local server.
D. Register the places and PlaceTypes with the Place Catalog using "qptool register"
Answer: D

Q: 10 QuickPlace 3 utilizes the QPTool for many administrative tasks. From which one of the following can the QPTool can be accessed?
A. From a Web browser
B. From a Notes client
C. From the Domino server console
D. From the QuickPlace administration panel
Answer: C

Q: 11 Rob's company has recently discharged a salesperson and needs to quickly remove that salesperson's name from all of the ACLs and other places in the QuickPlace service. Which one of the following approaches will most quickly accomplish this?
A. Write a Java agent to remove the user.
B. Submit a name change to AdminP using the Notes Admin client.
C. Run the "qptool changemember" command to change the user name.
D. Run the "qptool removemember" command to remove the user from the system.
Answer: D

Q: 12 Which one of the following best describes the administrative tasks the QuickPlace administrator can perform?
A. Manage all the places on the QuickPlace server
B. Enable and disable QuickPlace features for all places on the server
C. Manage the Search Places feature that uses Domain Search to search across places
D. All of the above
Answer: D

Q: 13 Which one of the following options best describes what is possible to configure from the Security option in the Server Settings room on the QuickPlace server?
A. Specify who can create QuickPlaces on the server
B. Specify other users as administrators of the QuickPlace server
C. Change the password you use when you sign in as an administrator of the QuickPlace server
D. All of the above
Answer: D

Q: 14 Susan, the QuickPlace administrator, has configured Search Places so that users will be able to search across all QuickPlaces they are members of on the server. However, users are
only getting results from the QuickPlace they are in at the time of the search. Which one of the following is most likely limiting the users' search?
A. The users are typing an incorrect password.
B. The users are not authenticating to a single external directory.
C. The server notes.ini entry for Allow_Multi_QuickPlace_Search=1 has not been entered.
D. The field Allow Searches in the server document for the QuickPlace server is not set to Enabled.
Answer: B

Q: 15 Each of the statements about Quickplace Authentication listed below is true, EXCEPT for which one of the following?
A. SSL is enabled by default.
B. Basic name and password authentication is supported.
C. Session based name and password authentication is supported.
D. Third party vendors' DLLs may be used to support authentication.
Answer: A

Q: 16 Denny, the QuickPlace administrator, has run a command with the QPTool on a QuickPlace server in a cluster. In which one of the following ways will his changes get applied to the other servers in the cluster?
A. The changes will follow the normal scheduled replication.
B. The changes will occur the next time cluster replication occurs between servers.
C. The changes only apply to the server the command was issued on. The same command must be issued on the other servers in the cluster.
D. The QPTool cannot be used on servers in a cluster.
Answer: B

Q: 17 Natalie uses the QPTool remove command without the -now argument to mark a PlaceType for deletion on the current server. Which one of the following describes when the PlaceType is deleted from the server?
A. Immediately
B. After 72 hours
C. When Natalie runs the QPTool -delete command
D. When the QPTool remove -cleanup command runs on the server
Answer: D

Q: 18 Alyssa, a QuickPlace administrator, needs to generate reports about places and servers. In which one of the following would she find the ability to run these reports?
A. QPTool
B. QPAdmin.nsf
C. Domlog.nsf
D. QPConfig.xml
Answer: A

Q: 19 Ken, a QuickPlace administrator, wants to grant Dawn super user access to the server. In which one of the following does he enter her information?
A. User Directory
B. Domino Directory
C. QPADMIN.TXT file
D. QPCONFIG.XML file
Answer: D

Q: 20 Which one of the following describes the rights Emily must have to create a cluster of servers?
A. Author access & Delete Document rights in the Domino Directory, at least Reader access in the
Administration Requests Database
B. Author access & Delete Document rights, Server Modifier & Server Creator roles in the Domino Directory, at least Author access in the Administration Requests Database
C. Reader access & Create Document rights, Server Modifier & Server Creator roles in the Domino Directory, at least Reader access in the Administration Requests Database
D. Reader access & Delete Document rights, User Modifier & User Creator roles in the Domino Directory, at least Author access in the Administration Requests Database
Answer: B

Q: 21 Viktor, the QuickPlace administrator, needs to modify 500 user names on his QuickPlace server, since his company has recently standardized and changed user names in their LDAP directory. Which one of the following methods will most quickly process these user name changes?
A. Have users log in and modify their user names in each QuickPlace.
B. Configure and use AdminP on the Domino server to modify all names overnight.
C. Modify all of the CONTACTS1.NSF entries and all database ACLs with a Domino agent.
D. Run "qptool execute <input file>" at the Domino console, providing an XML file with the name changes.
Answer: D

Q: 22 Adam's company recently renamed all of its groups in LDAP to a new corporate standard. Which one of the following must be accomplished to ensure that users can authenticate with the company's QuickPlace servers?
A. Communication of the change to place managers.
B. Planning for the integration of old and new group names.
C. Modification of the group names in QuickPlace using the "qptool changegroup" command.
D. Modification of the group names in QuickPlace using the "qptool changemember" command.
Answer: D

Q: 23 Chris, the QuickPlace administrator, has noticed that the server is using only the default settings. Which one of the following documents must he create to change QuickPlace default settings?
A. QPConfig.xml
B. QPConfig_Sample.xml
C. QuickPlaceConfig.xml
D. QuickplaceConfiguration.xml
Answer: A

Q: 24 Creating a PlaceType is a two-step process. Which one of the following occurs after the QuickPlace manager allows the customized QuickPlace to preserve design items as a PlaceType?
A. The QuickPlace server must be restarted to make the PlaceType available.
B. The PlaceType must be saved to the local workstation and mailed to the administrator.
C. The QuickPlace administrator must create the PlaceType on the server to make it available.
D. The QuickPlace administrator must edit QPConfig.xml on the Domino server to add the PlaceType name and then restart HTTP.
Answer: C

Q: 25 Melissa, the QuickPlace administrator, is working with a developer who has created a scheduled PlaceBot that is running perfectly. One of her users takes the QuickPlace offline,
however, and complains that the PlaceBot is not running. Which one of the following settings in the DOLS setup needs to be adjusted?
A. None, scheduled PlaceBots do not run offline.
B. The <placebot settings> node in the server qpconfig.xml file
C. The agent security settings under the Edit ?Preferences menu on the client
D. The user must re-sign the PlaceBot in order for it to function while offline
Answer: A

Q: 26 Which one of the following is a search technology that must be configured for the Search Places feature to work properly on the QuickPlace server?
A. Domain Search
B. Domino Extended Search
C. Multi-Database Search scoped to directories
D. Full-text indices on all QuickPlace databases
Answer: A

Q: 27 The enterprise has decided it would look good to put their company logo at the bottom of each QuickPlace page. In which one of the following ways is a footer configured in QuickPlace?
A. By placing the proper footer information into the QPConfig.xml
B. By typing the footer information on each page as it is created
C. By creating a PlaceType with the footer information and apply the PlaceType to all QuickPlaces
D. It is not possible to place footer information on all pages.
Answer: A

Q: 28 In order to improve performance, Vince has decided to implement webpage caching on the QuickPlace server. Which one of the following is required to enable caching?
A. Web_Caching=true in QPConfig.xml
B. QP_Web_Cache=1 in QPConfig.xml
C. QuickPlaceWebCacheEnabled=1 in the notes.ini
D. Set the field Web Caching to Enabled in the server document for the QuickPlace server
Answer: C

Q: 29 Mark enables the Search Places type of search for his place. Which one of the following statements differentiates Search Places from classic search?
A. Search Places requires a Domain Catalog server.
B. Classic search allows users to search all places regardless of membership.
C. Search Places allows users to search all places on the server regardless of membership.
D. Classic search requests are handled by a QuickPlace server running on the Domain Catalog server.
Answer: A

Q: 30 Each task listed below is a reason to customize an LDAP search filter, EXCEPT for which one of the following?
A. To search for external groups to include in places
B. To search for external user names to include in places
C. To search for external user names when authenticating users
D. To search for external users?public keys when authenticating users
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved